Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Adam & Eve: Night

Onze favoriete tijdreizende holbewoner is onderweg naar Transsylvanië! Kun jij ervoor zorgen dat hij veilig en wel thuiskomt in Adam & Eve: Night?

Een mysterieuze kracht heeft hem daar naartoe gelokt in dit spooktastische richt- en klikspelletje. En het ergste is nog wel dat hij zijn jeep net total loss heeft gereden! Hij zal lopend verder moeten, maar hij heeft geen idee wat hem in de schaduwen allemaal te wachten staat. Als je denkt dat hij een heleboel uitdagende puzzels en een paar bijzonder hongerige monsters zal tegenkomen, heb je waarschijnlijk gelijk! 

Hoe speel je Adam & Eve: Night? 

Adam & Eve: Night is een grappig en griezelig avonturenspelletje. Help Adam om uit Transsylvanië te ontsnappen terwijl hij op tal van hachelijke situaties stuit! 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om oplossingen voor elk scenario te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om de verschillende items te gebruiken en Adam te laten bewegen. 

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag Adam & Eve-spelletjes? Probeer dan deze vier eens! 

  1. Adam and Eve 2
  2. Adam and Eve 7
  3. Fireboy and Watergirl 5: Elements
  4. The Last Survivors: 2 Player Zombie Game

Wie is de maker?

Adam & Eve: Night is gemaakt door Agame.