Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Adam & Eve: Aliens

Onze favoriete handige holbewoner staat op het punt om een buitenaards avontuur te beleven! Ga met hem mee in Adam and Eve: Aliens.

Adam is net terechtgekomen op een afgelegen planeet vol schattige buitenaardse wezens, maar waar is Eva? Help hem terwijl hij een futuristische stad verkent en haar probeert te vinden in dit Adam and Eve-spelletje. Hij heeft jouw hulp nodig terwijl hij het hoofd biedt aan zwevende trappen, vliegende auto's en kwijlende buitenaardse honden. Dat is heel wat voor één neanderthaler!

Hoe speel je Adam and Eve: Aliens?

Adam kan je hulp goed gebruiken in dit grappige richt- en klikspelletje. Help hem om zijn vriendin Eva te zoeken in een stad op een planeet ver verwijderd van zijn primitieve onderkomen terug op aarde.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om oplossingen in elk scenario te zoeken.
  • KLIK MET LINKS op items of op Adam om hem te laten bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige avontuurspelletjes om uit te proberen!

  1. Adam and Eve: GO
  2. Adam and Eve: Astronaut
  3. Spaceugh!
  4. Dumb Ways to Die: Original

Wie is de maker?

Adam and Eve Aliens is gemaakt door Spelletjes.nl.