Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sweet Shop 3D

Sweet Shop 3D is een leuk management spelletje waarin je snoepjes en andere lekkere etenswaren kunt ontwikkelen en verkopen. Kweek aardbeien, bosbessen en ander fruit. Gebruik ze om yoghurt, snoep, frisdrank en nog veel meer te maken!

Hoe speel je Sweet Shop 3D?

In dit winkelspelletje ben je de manager van een nieuwe winkel die snoepjes en andere hapjes maakt van vers fruit. Die kun je meteen verkopen om weer in nieuwe producten te investeren. Kweek eerst wat aardbeien en andere sappige besjes. Speel machines vrij om fruityoghurt, vruchtendrank, lolly's, jam, ijs en nog allerlei lekkers te produceren.

Je kunt nieuwe fruitplanten vrijspelen en medewerkers inhuren om ze te verzorgen. Huur vakkenvullers en verkopers in om je te helpen de schappen gevuld te houden en klanten aan de kassa te bedienen. Open nieuwe delen van de winkel door geld te sparen. In elk nieuw winkeldeel kun je ook weer nieuwe smaken en producten ontdekken.

Je kunt je winkelmanager en je werknemers ook upgraden, zodat ze meer items kunnen dragen, sneller kunnen bewegen en efficiënter kunnen werken. Je kunt zelfs een kaart van de levels vrijspelen en zo de manager van meerdere winkels tegelijk worden! 

Spelbesturing

Toetsenbord

  • Gebruik de WASD-toetsen of de pijltjestoetsen om je winkelmanager-personage te verplaatsen.
  • Je personage pakt automatisch items op die in de buurt voorbij komen.
  • Ga op de gemarkeerde gebieden staan ​​en wacht even om geld te investeren.

Muis

  • Klik met de linkermuisknop, houd vast en veeg om uw winkelmanager door de winkel te laten lopen.
  • Je personage pakt automatisch items op die in de buurt voorbij komen.
  • Ga op de gemarkeerde gebieden staan ​​en wacht even om geld te investeren.

Soortgelijke spellen

Als je dit 3D-managementspelletje leuk vindt, probeer dan zeker ook deze gerelateerde spellen uit onze verzameling gratis online games. Het zijn allemaal spelletjes waarin je een winkelbedrijf moet leiden. Heb jij er de management skills voor? 

  1. Delicious: Emily’s New Beginning
  2. Dream Restaurant
  3. Shopping Mall Tycoon
  4. Money Rush

Wie is de maker van Sweet Shop 3D?

Sweet Shop 3D is gemaakt door Devshifu.