Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Fiets Spelletjes

Bereik topsnelheden en voer waanzinnige stunts uit in onze coole collectie van fiets spelletjes. Maak een snelle rit of neem deel aan een racetoernooi. Naast fietsen krijg je ook de kans om verschillende motoren uit te proberen. Laat de modder opspatten voor je van platforms vliegt, of houd je stevig vast in de bochten op een krachtige speed bike. Zoek je een uitdaging? Sluit je dan aan bij de waaghalzen in Happy Wheels. Dit is een hilarisch racespelletje.

Je krijgt de kans om over verschillende racecircuits te scheuren in deze spannende afleveringen uit de Moto X3M-serie. Je kunt ook het verkeer op drukke snelwegen vermijden terwijl je een motorfiets bestuurt in een paar van deze gratis online spelletjes. Hou je meer van de natuur? Dan zijn er verschillende trails op een mountainbike te ontdekken! Maak wheelies, rol van de daken van auto's en vlieg door brandende hoepels! Vergeet alleen je helm niet op te zetten in deze geweldige rijspelletjes.

Wat zijn de nieuwste Fiets Spelletjes?