Busspellen

 • Met de bus bergopwaarts
  Spelen
  Met de bus bergopwaarts
  12777 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit gezegd dat het leven van een buschauffeur gemakkelijk is! Kun jij je passagiers naar hun bestemmingen brengen in deze 3D rijsimulator? Je mag een hele reeks bussen besturen en je routes komen langs lastige wegen vol bochten. Verbeter je virtuele autorijskills in de getimede modus of ga lekker rondrijden, overal en zolang je maar wilt.

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  39413 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • Bus Man Parking 3D
  Spelen
  Bus Man Parking 3D
  99290 keer gespeeld

  Gebruik al je stuurkunsten om deze lastige parkeeruitdagingen te voltooien.

 • City Bus Simulator
  Spelen
  City Bus Simulator
  19485 keer gespeeld

  Een bus besturen is een stuk moeilijker dan het lijkt! Maar dat maakt ovor jou niets uit, of wel dan? Probeer het zelf maar in deze autorijsimulator. Kan jij deze bus over alle kronkelige wegen leiden zonder ergens tegenaan te botsen?

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  38375 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • 3D-stadsrace
  Spelen
  3D-stadsrace
  47685 keer gespeeld

  Toer door de straten van een bruisende stad en maak een testrit in een of alle sportwagens. Verken elke uithoek, bereik topsnelheden en raas door bochten in dit race-simulatiespel.

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  26625 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Truck Driver Crazy Road 2
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road 2
  14067 keer gespeeld

  En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  19732 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Long Bus Driver 2
  Spelen
  Long Bus Driver 2
  78448 keer gespeeld

 • Busrace
  Spelen
  Busrace
  3689 keer gespeeld

  Denk je dat je een off-road rally in ongewone voertuigen aankunt? Deze circuits zijn speciaal gemaakt voor buggy's maar jij zult ze moeten afleggen in bestelwagens en bussen. Lukt het jou om de eindstreep te behalen in dit unieke racespel?

 • Parking Smarty
  Spelen
  Parking Smarty
  3065 keer gespeeld

  Deze bus krijgt het niet voor elkaar om uit elke parkeerplaats te rijden. Kan jij de chauffeur helpen om de benodigde tickets te vinden waarmee hij alle poortjes kan openen, en onderweg een paar kostbare juwelen oppikken, in deze puzzelgame?

 • Bus-expert 3D parkeren
  Spelen
  Bus-expert 3D parkeren
  4574 keer gespeeld

  Schoolbussen zijn niet makkelijk te besturen en het is nog moeilijker om ze te parkeren. Kan jij al deze virtuele exemplaren in een plekje proppen in deze online 3D parkeergame?

 • Bus Driver Weekdays 2
  Spelen
  Bus Driver Weekdays 2
  27538 keer gespeeld

 • Busman 2 HD
  Spelen
  Busman 2 HD
  21363 keer gespeeld

  Kun jij deze bus achteruit inparkeren? Dat valt nog niet mee als je zo'n lang voertuig hebt...

 • Prison Bus Driver
  Spelen
  Prison Bus Driver
  16170 keer gespeeld

  Het vervoeren van gevangenen is gevaarlijk, vooral in deze chaotische stad. Kun jij zorgen dat ze achter de tralies belanden?

 • Heuvelrace
  Spelen
  Heuvelrace
  1805 keer gespeeld

  Doe je riem aan en zet je schrap voor een race met bolides tot ijscokarren. Er staan je ruim 30 leuke levels te wachten in dit spannende 3D-racespel. Je kunt tussendoor ook je voertuigen upgraden.

 • Off-road vrachtwagenchauffeur
  Spelen
  Off-road vrachtwagenchauffeur
  1554 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een serie uitdagingen in dit spannende vrachtwagenspel. Kun jij deze grote booreilanden over 's werelds meest gevaarlijke zandpaden transporteren? Het weer zal niet meezitten en je vracht is ook niet altijd even goed vastgemaakt. Maar dat moet voor jou geen probleem zijn, toch?

 • Busrit
  Spelen
  Busrit
  1751 keer gespeeld

  Maak je op voor een leuke rit met dit coole kaartspel. Hoe lang blijf jij op de bus? Verzamel munten en verdien punten zodat je er niet uit wordt gegooid!

 • Londense bus 2
  Spelen
  Londense bus 2
  8232 keer gespeeld

  Rij door de straten van de Engelse hoofdstad in je eigen dubbeldekker!

 • Vrachtvervoer: New Jersey
  Spelen
  Vrachtvervoer: New Jersey
  6712 keer gespeeld

  Jij bent de baas van de drukste haven van New Jersey. Kun jij zorgen dat alles op rolletjes loopt?

 • School Bus License 3
  Spelen
  School Bus License 3
  12699 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je het besturen van een schoolbus zo onder de knie hebt? Probeer dan alle taken in dit uitdagende rijspelletje maar eens te voltooien!

 • Bombay Taxi 2
  Spelen
  Bombay Taxi 2
  903 keer gespeeld

  Help Pakya om zijn taxi zonder brokken naar de parkeerplaats te sturen.

 • Parkeren op het vliegveld
  Spelen
  Parkeren op het vliegveld
  2358 keer gespeeld

  Op een vliegveld rijden niet alleen maar vliegtuigen!

 • Ace Trucker
  Spelen
  Ace Trucker
  1357 keer gespeeld

  Heb jij alles in je om een succesvolle vrachtwagenchauffeur te worden? Ontdek het zelf in dit spel op de weg. Spring in de cabine van deze kolos op wielen en kijk of je 'm kunt parkeren en nog wat andere zware taken aankunt.

 • Vrachtwagens parkeren
  Spelen
  Vrachtwagens parkeren
  6749 keer gespeeld

  Er staan je zo veel uitdagingen te wachten in dit leuke parkeer simulatiespel. Kruip achter het stuur van deze vrachtwagens en baan je een weg door een obstakelparcours. Maar kijk wel uit voor de kegels en hindernissen als je de wagens op de juiste plek probeert te parkeren.

 • Bombay Taxi
  Spelen
  Bombay Taxi
  1391 keer gespeeld

  Pakya, de taxichauffeur in Bombay, heeft een parkeerprobleem. Help hem de wielen in de juiste richting te sturen en manoeuvreer de banden uit gekaapte parkeerplaatsen zonder te botsen met andere auto's. Krappe parkeerruimte vraagt om grote rijvaardigheid. Er is niet veel tijd, parkeer de taxi voordat de tijd om is!

 • Big Bus League
  Spelen
  Big Bus League
  896 keer gespeeld

  Laat je bus rondjes spinnen voor punten en blijf aan kop in dit gloednieuwe online racespel, Big Bus League! Race door verschillende niveaus die je racevaardigheden op de proef stellen.