Nieuw

 
 • Crazy Parking
  Crazy Parking
  194 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.

 • Get on Top Mobile
  Get on Top Mobile
  4447 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Poesje in het ziekenhuis
  Poesje in het ziekenhuis
  450 keer gespeeld

  Dit poesje was heerlijk aan het rolschaatsen door het park toen ze in een rozenstruik belandde. Ze heeft een flinke klapper gemaakt en nu moet ze naar de dokter om zich aan haar verwondingen te laten behandelen. Zou jij haar een handje kunnen helpen in dit schattige dokter simulatiespel?

 • Superheldenkast
  Superheldenkast
  41 keer gespeeld

  Ook superhelden moeten zo nu en dan hun kast opruimen. En deze kast is een puinhoop! Help haar om alle outfits netjes te organiseren zodat ze daarna weer misdaad kan bestrijden in dit leuke online spel voor meiden.

 • Klondike Solitaire
  Klondike Solitaire
  830 keer gespeeld

  Kom naar deze coole virtuele disco en kijk hoe snel jij de kaarten kunt wegspelen in deze versie van het klassieke spel. Lukt het jou binnen de tijd?

 • Hexagone
  Hexagone
  266 keer gespeeld

  Speel dit uitdagende drie-op-een-rij-puzzelspel en probeer al dit lekkere fruit te verbinden. Vorm groepjes van drie of meer en kijk of je een topscore kunt halen.

 • Kayaking Down
  Kayaking Down
  0 keer gespeeld

  Altijd al aan een kajakwedstrijd willen meedoen? Dan is dit ouderwetse sportspel je kans! Ben jij je tegenstanders te slim af? Ontwijk de rotsen en de andere spelers en race naar de finish.

 • Airfight Bomber
  Airfight Bomber
  78 keer gespeeld

  Altijd al gevechtspiloot willen worden? Stap in je bommenwerper en neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij je vijanden verslaan voordat ze jou uitschakelen?

 • Container Flat Escape
  Container Flat Escape
  381 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Toy Box Metropolis
  Toy Box Metropolis
  71 keer gespeeld

  Ben jij een echte stedenplanner? Dan is dit simulatiespel echt iets voor jou. Bouw een metropool voor rijke mensen of juist een stad vol met parken en probeer je doel te bereiken.

 • Fashionista: echte make-over
  Fashionista: echte make-over
  91 keer gespeeld

  Deze fashionista heeft last van puistjes, heel haar gezicht zit onder. Help haar om er vanaf te komen in dit leuke make-overspel. Ze kan ook wel wat tips gebruiken over make-up en meer schoonheidsdingetjes.

 • IJsprinses: echte kapsels
  IJsprinses: echte kapsels
  65 keer gespeeld

  Deze prinses heeft haar haren laten verven en het ziet er niet best uit. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit leuke simulatiespel? Knip, verf en stijl haar haren en geef haar een cool kapsel.

 • Container Flat Escape 3
  Container Flat Escape 3
  141 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Empty Room Escape
  Empty Room Escape
  3023 keer gespeeld

  tmp

 • Kleine prinses: feestelijk shoppen
  Kleine prinses: feestelijk shoppen
  1114 keer gespeeld

  Deze prinses is jarig en ze is klaar om te gaan shoppen met haar moeder. Help ze om coole outfits en mooie accessoires uit te kiezen voordat ze naar het park gaan voor feestje met vrienden.

 • Meiden fiksen alles: konijnenwagen
  Meiden fiksen alles: konijnenwagen
  853 keer gespeeld

  Dit arme konijntje is parkeerwachter en ze heeft het zwaar te verduren vandaag. Ze heeft een ongeluk gehad met haar auto en hij zit ook nog eens onder de modder! Kun jij de auto repareren en wassen in dit leuke simulatiespel?

 • Bloemen
  Bloemen
  462 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij een al deze prachtige bloemen aan elkaar koppelen? Laat de druiven groeien zodat ze zichzelf koppelen in dit online puzzelspel.

 • Lost Island
  Lost Island
  480 keer gespeeld

  Reis naar een exotisch eiland in deze versie van het populaire spel Zuma. Kun jij de gekleurde ballen wegspelen voordat ze het gat aan het eind van het pad bereiken?

 • Daily Sudoku
  Daily Sudoku
  1895 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Xenopunch
  Xenopunch
  514 keer gespeeld

  Deze ruimtekrijger is plotseling in een interstellaire gevechtsarena beland. Is hij niet doodsbenauwd? Natuurlijk is hij dat en dus kan hij je hulp goed gebruiken. Versla de buitenaardse wezens in dit waanzinnige actiespel.

 • Dog Mahjong
  Dog Mahjong
  1258 keer gespeeld

  Dit is zonder twijfel het meest hondsdolle online spel ooit. Kun jij alle honden aan? Zoek alle gelijke viervoeters bij elkaar in deze dolle versie van het klassieke bordspel.

 • Rail Nation
  Rail Nation
  0 keer gespeeld

  cpx

 • World of Warships
  World of Warships
  5087 keer gespeeld
 • Good Guys vs Bad Boys
  Good Guys vs Bad Boys
  456 keer gespeeld

  Sluit jij je aan bij de goeden of bij de slechteriken in deze intense arena's? En wie komt er als overwinnaar uit de strijd in dit actiespel voor meerdere spelers? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Poezenpijn: bij de tandarts
  2834 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Prinsessen: winterpret
  Prinsessen: winterpret
  800 keer gespeeld

  Deze prinses en haar dochter zijn klaar voor een middagje dolle sneeuwpret. Help ze om een coole outfit uit te kiezen die zowel stijlvol als comfortabel is in dit superleuke aankleedspel voor meiden.

 • Vallende snoepjes
  Vallende snoepjes
  4078 keer gespeeld

  Deze eigenzinnige heks heeft een zoete uitdaging voor je in petto. Koppel snel alle vallende snoepjes in dit kostelijke drie-op-een-rij puzzelspel. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet boven in het scherm terechtkomen?

 • Goat Mechanic
  Goat Mechanic
  953 keer gespeeld

  De zaken gaan niet zo goed in dit schadebedrijf maar de baas heeft een snood plannetje bedacht om meer geld te verdienen. Ga samen met hem en zijn onwillige geit naar de drukste straat in de stad om totale chaos te creëren. Gebruik rotsblokken, verfemmers en meer om ongelukken te veroorzaken zodat zijn schadebedrijf binnenloopt.

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  8131 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  2077 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Quady
  Quady
  438 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen in dit online spel? Zet de kisten bij elkaar, verplaats ze door de muren heen en help ze door de mazen. Jij kunt het!

 • Street Race Takedown
  Street Race Takedown
  2325 keer gespeeld

  Wees snel en woest, alleen dan kun je deze doldwaze weg in dit intense racespel overleven! Ontdek hoeveel voertuigen je kunt verwoesten voordat de jouwe aan de beurt is.

 • Familieweekend
  Familieweekend
  2385 keer gespeeld

  Dit koninklijk paar heeft net een baby gekregen dus ze richten hun woonkamer opnieuw in. Help ze met het uitzoeken van nieuwe gordijnen, meubels en veel meer in dit inrichtingsspel.

 • Strawberry's verrukkelijke boetiek
  Strawberry's verrukkelijke boetiek
  1678 keer gespeeld

  Strawberry en haar vrienden openen een nieuw café vol met allerlei soorten heerlijke toetjes. Kun je ze helpen om alles klaar te maken voor de opening? Ze willen heel veel taarten en andere lekkere dingen maken en ze kunnen er maar niet achter komen wanneer ze moeten beginnen!

 • White to Black
  White to Black
  1110 keer gespeeld

  Dit puzzelspel is echt uniek. Denk je dat het je lukt om de gelijke sneeuwvlokken bij elkaar te zoeken? Je zult ze eerst binnen de tijd moeten combineren om een bepaald type sneeuwvlok te vormen.

 • Adventure City
  Adventure City
  1391 keer gespeeld

  Het ontbreekt zeker niet aan plezier en spanning in deze stad. Maar pas op, het is er niet veilig dus blijf op je hoede. Wat nu? Nou, wat dacht je van een paar vette wapens trekken!

  • Slot Machine
   Slot Machine
   137 keer gespeeld

   Je hebt voor 200 dollar aan virtueel geld. Hoe kun je die nu beter besteden dan door met deze doldwaze onlinefruitautomaat te spelen? Kijk of je een jackpot kunt winnen in dit onlinecasinospel.

  • Sorcery Quest
   Sorcery Quest
   100 keer gespeeld

   De vraag is de zoektocht en tovenarij is het antwoord.

  • Profielfoto voor modebewuste meid
   Profielfoto voor modebewuste meid
   2735 keer gespeeld

   Deze modebewuste meid wil een foto nemen die helemaal perfect is voor gebruik op sociale media en om thuis te koesteren. Help haar bij het kiezen van de juiste make-up, haarstijl en meer in dit aankleedspel voor meiden.

  • Lichtstralen
   Lichtstralen
   603 keer gespeeld

   Kun jij je licht laten schijnen over deze uitdagende puzzels? Laat maar eens zien dan...

  • Super-loodgieter
   Super-loodgieter
   6544 keer gespeeld

   De leidingen onder deze prachtige fonteinen zijn alles behalve fraai. Ze zijn een krakkemikkige bende! Zou jij ze heel snel kunnen repararen in dit dolle mobiele spel?

  • Prinsessenpaleis: huisdieren maken
   Prinsessenpaleis: huisdieren maken
   1145 keer gespeeld

   Kun jij het perfecte huisdier voor een prinses ontwerpen? Ontdek het in dit superschattige online spel voor meiden.

  • Thrill Rush 5
   Thrill Rush 5
   18608 keer gespeeld

   Je kunt zakken vol geld binnenharken op deze achtbaan maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De baan stort keer op keer in en overal zijn gaten. Kun jij deze meid helpen om zo veel mogelijk geld te verzamelen in dit spannende avonturenspel?

  • Alliance Warfare
   Alliance Warfare
   2299 keer gespeeld

   Rome is niet in één dag gebouwd. Maar hoe lang zal jij erover doen om een bekende hoofdstad en een machtig rijk te bouwen in dit spannende MMO-spel? Onderzoek nieuwe technologieën, train je leger en maak korte metten met je vijanden!

  • Vrolijke aapjes: Noordpool-avontuur
   Vrolijke aapjes: Noordpool-avontuur
   1028 keer gespeeld

   De populaire verdrietige aapjes vertrekken naar de Noordpool voor een belangrijke missie. Ze moeten de kerstman helpen om zijn werkplaats op te knappen. Kun jij ze begeleiden door het ijzige winterlandschap zodat ze op tijd aankomen?

  • Baby Pop
   Baby Pop
   590 keer gespeeld

   This bouncing baby is trying to reach the glowing stars in each one of these levels. Can you eliminate all of the cakes that are blocking her path? She would really appreciate you helping her out in this silly puzzle game.

  • Wasteland Warriors
   Wasteland Warriors
   613 keer gespeeld

   Het valt niet mee om te overleven in een post-apocalyptische woestenij en vooral niet als talloze zombies staan te popelen om zich te verlekkeren aan je hersenen. Vecht samen met Max en zijn dappere vrienden en schakel legers ondoden uit. Ze kunnen je hulp hard gebruiken in dit doldwaze actiespel.

  • Eliza's winteroutfits
   Eliza's winteroutfits
   2415 keer gespeeld

   Eliza is op zoek naar twee verschillende stijlen voor het winterseizoen. Ze wil een casual outfit voor overdag en een elegante jurk voor als ze 's avonds de stad in gaat. Kun jij haar een handje helpen in dit aankleedspel voor meiden?