Nieuw

 
 • Agame Tank Driver
  Spelen
  Agame Tank Driver
  16 keer gespeeld

  Altijd al eens een tank willen besturen? Dan is dit je kans. Ga op avontuur en maak de straten van de stad onveilig in deze driedimensionale autogame. En als je er genoeg van hebt, kun je altijd nog in je favoriete muscle car stappen.

 • Prinsessen: bordspellen spelen
  Spelen
  Prinsessen: bordspellen spelen
  0 keer gespeeld

  Het regent en dus kunnen deze prinsessen niet naar het strand. In plaats daarvan gaan ze gezellig een bordspelletje spelen, maar daar hebben ze natuurlijk wel een comfortabele outfit voor nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Prinsessen: waanzinnig weekend
  Spelen
  Prinsessen: waanzinnig weekend
  33 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen hebben het maar druk. Daarom kunnen ze jouw hulp goed gebruiken! Kun jij een paar leuke outfits voor ze samenstellen die perfect zijn voor een weekend vol coole activiteiten?

 • Breek de sleutel vrij
  Spelen
  Breek de sleutel vrij
  0 keer gespeeld

  Elk uitdagend level van deze ruimtelijke puzzelgame bevat een doosje waarin een sleutel vastzit. Kan jij ze allemaal bevrijden?

 • 10 x 10: Shades of Grey
  Spelen
  10 x 10: Shades of Grey
  0 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij een plekje blijven vinden voor de vormen in deze elegante puzzelgame? Elke vorm heeft een andere grijstint. Hou je hoofd erbij en je ogen wagenwijd open terwijl je een hoge score probeert te halen.

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  245 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Magische prinsessenwezens
  Spelen
  Magische prinsessenwezens
  45 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben altijd al willen weten hoe het is om een magisch wezen te zijn. Kun jij ze veranderen in een centaur, een zeemeermin en meer in dit betoverende make-overspel?

 • Sniper Strike
  Spelen
  Sniper Strike
  43 keer gespeeld

  Kan jij al je vijanden neerschieten in deze intense 3D schietgame? Grijp je sluipschuttersgeweer en zet je schrap om je een weg te knallen door drie verschillende maps. Kan je ze allemaal uitschakelen voordat je zelf wordt neergeschoten?

 • Prinses: bloemenkrans
  Spelen
  Prinses: bloemenkrans
  180 keer gespeeld

  Deze prinses is op zoek naar een nieuwe kroon in dit make-over- en ontwerpspel. Kun jij er eentje voor haar ontwerpen die van bloemen in plaats van goud is gemaakt? Ze werkt aan een nieuwe look en ze wil dat de kroon bij de stijl van haar make-over past.

 • IJzig paars hoofd 2
  Spelen
  IJzig paars hoofd 2
  678 keer gespeeld

  Dit magische paarse hoofd wil een wereldreis maken! Hoewel hij geen armen of benen heeft, kan hij wel in ijs veranderen! Kan jij helpen om door alle levels te glijden in deze physics-actiegame? In een kartonnen doos laat hij zich via de post naar de gaafste bestemmingen ter wereld brengen!

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  15 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  4756 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Khan Wars
  Spelen
  Khan Wars
  30 keer gespeeld

  In deze middeleeuwse multiplayer online strategiegame is een machtige leider nodig om een enorm rijk op te bouwen. Verzamel waardevolle mineralen en hout om aan de benodigde grondstoffen te komen waarmee je dorpjes in bruisende steden transformeert. Je hebt natuurlijk ook ridders en andere krijgers nodig om een leger op de been te zetten voordat je samen met je vrienden de vijand wegvaagt.

 • Blokkenpuzzel
  Spelen
  Blokkenpuzzel
  100 keer gespeeld

  Al deze vormen zouden op het bord moeten passen in dit uitdagende puzzelspel. Kun jij dat voor elkaar krijgen? Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus voor zowel beginners als gevorderde spelers.

 • Prinsessen: grappige make-over
  Spelen
  Prinsessen: grappige make-over
  168 keer gespeeld

  Deze prinses is net voor de gek gehouden door een van haar beste vriendinnen! Er zijn snorharen en kattenoren op haar gezicht getekend. Kun jij de inkt eraf halen en haar een make-over geven? En misschien wil ze ook nog wel wraak nemen in dit leuke online spel!

 • Dierenavontuur
  Spelen
  Dierenavontuur
  249 keer gespeeld

  Deze diertjes zien er best wel schattig uit, maar eigenlijk zijn het een soort bandieten! Ga met ze mee op avontuur in dit retro actiespel en neem het op tegen meedogenloze varkens en andere gevaarlijke wezens. Doorzoek de ondergrondse kamers en kijk of jij alle schatten en power-ups kunt verzamelen.

 • Vliegend hartje
  Spelen
  Vliegend hartje
  33 keer gespeeld

  Ga samen met dit magische hart op avontuur in dit majestueuze actiespel en probeer zoveel mogelijk sterren te verzamelen. Helaas vliegen er in dit betoverde koninkrijk ook allerlei heteluchtballonnen, pijlen en andere vreemde voorwerpen rond en die moet je natuurlijk vermijden!

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  356 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Zeskantpuzzel
  Spelen
  Zeskantpuzzel
  182 keer gespeeld

  Hoeveel van deze vreemde voorwerpen kun jij op het veld plaatsen? Kijk of je ze kunt laten ontploffen en probeer het zolang mogelijk vol te houden in dit uitdagende puzzelspel.

 • Feest voor modeontwerpers
  Spelen
  Feest voor modeontwerpers
  568 keer gespeeld

  Deze modeontwerpers gaan naar een groot feest en natuurlijk willen ze er dan zo goed mogelijk uitzien. Kun jij hen helpen met het samenstellen van de perfecte combinatie van make-up, kleren en accessoires in dit online aankleed- en ontwerpspel?

 • Drag 'n Boom Online
  Spelen
  Drag 'n Boom Online
  196 keer gespeeld

  In deze waanzinnige avonturengame heeft de kleine draak een heel koninkrijk tot zijn beschikking om te plunderen. Jammer genoeg heeft hij wat moeite om te vliegen. Help jij hem om in de lucht te blijven terwijl hij bergen schatten verzamelt en zijn vijanden met vuurballen bestookt?

 • Zussen voor altijd
  Spelen
  Zussen voor altijd
  1333 keer gespeeld

  Deze twee zusjes doen bijna alles samen en dat moet gevierd worden in dit online aankleedspel. Kun jij de perfecte outfit voor ze samenstellen voor een dagje op het strand? Daarna willen ze een groot feest geven en ook daar kunnen ze je hulp goed bij gebruiken.

 • Sprookjeswoud
  Spelen
  Sprookjeswoud
  423 keer gespeeld

  Een magische fee heeft je hulp ingeroepen. Ze is op zoek naar andere betoverde wezens in dit sprookjesachtige zoek-en-vind-spel. Ga met haar mee op avontuur in dit mysterieuze woud en kijk of je ze allemaal kunt vinden.

 • Snakeblock.io
  Spelen
  Snakeblock.io
  267 keer gespeeld

  Hoelang overleef jij en hoe lang kan jij je slang laten worden in deze multiplayer actiegame? Slik de krachtbolletjes zo snel mogelijk in terwijl je de andere slangen en gevaarlijke kubussen ontwijkt.

 • Schattige plaatjes vinden
  Spelen
  Schattige plaatjes vinden
  250 keer gespeeld

  Dit schattige geheugenspel is perfect voor jonge en oudere spelers. Hoe snel kun jij de identieke plaatjes vinden? Probeer alle speltypen te voltooien en vergeet niet om een vriend of vriendin uit te nodigen in de modus voor twee spelers!

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  483 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Rogue Fable III
  Spelen
  Rogue Fable III
  295 keer gespeeld

  Bereik jij heelhuids het einde van de reis in deze retro fantasiegame? Ga de strijd aan met spelers van over de hele wereld terwijl je vecht als opgepompte krijger, machtige magiër of een van de andere onverschrokken avonturiers.

 • Drakenkoningin: bruidsjurk
  Spelen
  Drakenkoningin: bruidsjurk
  235 keer gespeeld

  De bruiloft van de drakenkoningin staat op het punt te beginnen. Ze heeft het alleen zo druk gehad met al haar avonturen, dat ze haar jurk helemaal is vergeten. Kun jij er snel eentje voor haar ontwerpen in dit aankleed- en ontwerpspel? Ze moet trouwens ook nog haar make-up doen en daar kan ze ook wel wat hulp bij gebruiken.

 • 10 x 10 disco
  Spelen
  10 x 10 disco
  781 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Prinsessen: kleurenfestival
  Spelen
  Prinsessen: kleurenfestival
  633 keer gespeeld

  Het kleurenfestival staat op het punt te beginnen, maar deze prinsessen hebben nog geen outfit! Kun jij wat coole kleren voor ze uitzoeken waar verf op mag komen in dit feestelijke aankleedspel?

 • Baby Hazel: journalist
  Spelen
  Baby Hazel: journalist
  194 keer gespeeld

  Hazel gaat aan de slag als journalist in dit aankleed- en ontwerpspel. Ze gaat al haar vriendjes en vriendinnetjes interviewen op het voetbalveld, maar daar heeft ze natuurlijk wel de perfecte outfit voor nodig. Kun jij haar een handje helpen?

 • 2048 solitaire
  Spelen
  2048 solitaire
  316 keer gespeeld

  Kun jij ervoor zorgen dat deze kaarten samen 2048 waard zijn? Op elke kaart staat een getal. Combineer de kaarten met dezelfde getallen om je doel te bereiken in dit unieke en uitdagende online kaartspel.

 • Pool met acht ballen en vrienden
  Spelen
  Pool met acht ballen en vrienden
  224 keer gespeeld

  In deze online sportgame zul je nauwkeurig te werk moeten gaan terwijl je het opneemt tegen je vrienden of andere spelers. Dus ga naar die biljarttafel en laat iedereen zien hoe goed je bent.

 • Prinsessen: straatkunst
  Spelen
  Prinsessen: straatkunst
  1315 keer gespeeld

  Vanavond gaan deze stijlvolle prinsessen straatkunst bekijken in een trendy wijk en natuurlijk hebben ze daar coole outfits voor nodig. Kun jij wat hippe kleren voor ze uitzoeken in dit leuke aankleedspel?

 • POBA: Polygonal Battlefield
  Spelen
  POBA: Polygonal Battlefield
  479 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een strijd op leven en dood in deze 3D schietgame. Pas je character aan voordat je het slachtveld betreedt. Zoek naar vette wapens en andere items terwijl je korte metten maakt met spelers van over de hele wereld.

 • Bubbel 2
  Spelen
  Bubbel 2
  1106 keer gespeeld

  Kan jij een hoge score halen in deze online bubbelschietgame? Grijp het kanon stevig vast en vernietig de kleurrijke bubbels zo snel als je kan.