Nieuw

 
 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  0 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Ellie: kunstzinnige make-over
  Spelen
  Ellie: kunstzinnige make-over
  0 keer gespeeld

  Ellie wil naar de kunstacademie en ze moet dus een goede indruk maken tijdens het interview. Ze heeft drie tekeningen nodig die er hopelijk voor zullen zorgen dat ze wordt toegelaten in dit aankleed- en ontwerpspel. Bovendien kan ze ook wel een snelle make-over en een nieuwe outfit gebruiken.

 • IJsdonut
  Spelen
  IJsdonut
  0 keer gespeeld

  Donuts en ijs gaan eigenlijk heel goed samen. Wil je weten hoe? Kom dan naar deze virtuele keuken en volg de instructies in dit smakelijke kookspel.

 • Woordenfeestje
  Spelen
  Woordenfeestje
  21 keer gespeeld

  Kan jij de juiste plekken voor al deze blokken vinden in deze uitdagende woord- en puzzelgame? Bekijk deze letters eens goed en probeer ze allemaal in het raster van elk level te laten passen.

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  0 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Stijlvolle schurken in de stad
  Spelen
  Stijlvolle schurken in de stad
  0 keer gespeeld

  Deze schurkachtige fashionista's trekken altijd de aandacht, waar ze ook zijn. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet zo opvallen in dit aankleedspel? Ze zijn op zoek naar een outfit waarmee ze ongehinderd door de stad kunnen lopen en waarin zelfs de politie ze niet herkent.

 • Echt mahjong
  Spelen
  Echt mahjong
  33 keer gespeeld

  Deze online versie van het populaire bordspel is een echte uitdaging. Hou de tijd in de gaten en probeer alle stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • IJsprinses: 4 seizoenen
  Spelen
  IJsprinses: 4 seizoenen
  29 keer gespeeld

  De winter is natuurlijk het favoriete seizoen van de ijsprinses, maar ze heeft ook outfits nodig voor de andere jaargetijden. Kun jij haar een handje helpen in dit aankleedspel? Ze kan je kledingadvies goed gebruiken.

 • Klifduiken
  Spelen
  Klifduiken
  187 keer gespeeld

  Klifduiken is aardig gevaarlijk in het echte leven, maar in deze te gekke online game mag je het zelf uitproberen. Ga mee met deze dappere duiker wanneer hij steeds opnieuw in deze laguna springt. Kan jij ervoor zorgen dat hij niet gewond raakt terwijl hij een heleboel muntjes verdient voor elke sprong waarbij hij de dood in de ogen kijkt?

 • Prinses: zomer in de stad
  Spelen
  Prinses: zomer in de stad
  79 keer gespeeld

  Deze prinses gaat samen met haar beste vriendinnen een middagje shoppen in de stad. Ga met ze mee naar hun favoriete kledingwinkel en help ze met het uitkiezen van de perfecte zomeroutfit in dit stijlvolle aankleedspel.

 • Lijnenpuzzel
  Spelen
  Lijnenpuzzel
  0 keer gespeeld

  Kan jij de bal in de kom laten vallen in elk van deze lastige levels? Maak hellingen om hem over de gaten te laten rollen terwijl je veren en zelfs poorten gebruik om hem naar zijn eindbestemming te leiden.

 • Prinsessen: tijd voor cosplay
  Spelen
  Prinsessen: tijd voor cosplay
  0 keer gespeeld

  Deze prinsesjes zijn dol op cosplay en gaan dit weekend zelfs naar een speciale bijeenkomst. Natuurlijk willen ze een outfit aan die is geïnspireerd op hun favoriete personages. Kun jij ze een handje helpen? Ze hebben drie coole outfits en bijpassende make-up nodig.

 • Schatjes: snoepjesmake-up
  Spelen
  Schatjes: snoepjesmake-up
  33 keer gespeeld

  Deze twee meisjes proberen nieuwe make-up uit met dezelfde kleuren als hun favoriete snoepjes. Kun jij ze helpen met hun lippenstift en nog veel meer in dit leuke make-overspel?

 • Farklemeester
  Spelen
  Farklemeester
  0 keer gespeeld

  Heb jij dit uitdagende dobbelspel onder de knie? Neem het dan op tegen andere spelers of de computer en kijk of je een topscore kunt neerzetten!

 • Knife Hit Horror
  Spelen
  Knife Hit Horror
  324 keer gespeeld

  Deze enge monsters beginnen echt irritant te worden! Kan jij van ze afkomen in deze enge actiegame? Werp een paar messen naar hun kop totdat ze zijn vernietigd. Maar pas op! Als een van je messen een ander mes raakt, kan dat voor nare verrassingen zorgen!

 • Olivia adopteert een kat
  Spelen
  Olivia adopteert een kat
  0 keer gespeeld

  Olivia heeft in het park een poes zonder baasje gevonden en besloten om haar te houden. Het arme beestje heeft alleen wel een bad nodig. Kun jij Olivia helpen met de verzorging van haar nieuwe huisdier in dit online spel?

 • Ellie's zomerstijlen
  Spelen
  Ellie's zomerstijlen
  40 keer gespeeld

  Ellie heeft het deze zomer superdruk! Ze heeft zelfs geen tijd meer om kleren uit te zoeken voor alle leuke activiteiten die ze heeft gepland. Kun jij een coole outfit voor haar samenstellen voor een picknick, een dagje op het strand en meer in dit aankleedspel?

 • Transmorpher 1
  Spelen
  Transmorpher 1
  0 keer gespeeld

  Dit mysterieze wezen is best schattig. Maar hij probeert ook uit dit supergeheime laboratorium te breken! Kan jij hem helpen ontsnappen in deze online actiegame? Hij kan zijn krachten gebruiken om andere wezens te absorberen en andere waanzinnige vaardigheden te krijgen terwijl hij over gaten springt en een heleboel woedende wetenschappers ontwijkt!

 • Celebrity-fashionista's
  Spelen
  Celebrity-fashionista's
  57 keer gespeeld

  Deze twee celebrities zijn beste vriendinnen met elkaar en ze zijn allebei dol op mode. Kan jij de beroemde fashionista's helpen om hun volgende stijlen uit te kiezen in deze make-overgame? Je mag helpen om nieuwe frisse en spannende make-up, outfits en nog veel meer uit te kiezen.

 • Klassieke mahjong Webgl
  Spelen
  Klassieke mahjong Webgl
  0 keer gespeeld

  Ben jij in staat om alle tegels met elkaar te combineren in deze online versie van het klassieke bordspel? Kijk goed naar de afbeeldingen op elke tegel en probeer ze allemaal met identieke exemplaren te combineren.

 • Color Swap Element
  Spelen
  Color Swap Element
  235 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij dit balletje in de lucht houden in dit intense online spel? Klik op het juiste moment om door de gekleurde ringen te stuiteren en vergeet niet om de sterren te verzamelen.

 • Jouw liefdescalculator
  Spelen
  Jouw liefdescalculator
  600 keer gespeeld

  Is jouw liefje wel de juiste voor jou? Als je het niet zeker weet, vraag het dan aan de liefdescalculator in deze romantische online game. Je kan zelfs een coole avatar maken en haar aankleden met een paar te gekke outfits.

 • Beste boho-festivalvriendinnen
  Spelen
  Beste boho-festivalvriendinnen
  579 keer gespeeld

  Het favoriete zomerfestival van een van deze beste vriendinnen staat op het punt om van start te gaan! Helaas komen ze nogal wat tijd tekort in deze aankleedgame. Kan jij ze helpen om zich razendsnel klaar te maken terwijl ze een paar coole outfits en te gekke make-up uitkiezen?

 • Jumbled.io
  Spelen
  Jumbled.io
  106 keer gespeeld

  Deze letters zijn allemaal door elkaar gehusseld! Kun jij er zo snel mogelijk woorden mee maken in dit spannende io-spel? Je neemt het op tegen spelers van over de hele wereld. Doe je best om als eerste klaar te zijn!

 • Forest Frog Mahjong
  Spelen
  Forest Frog Mahjong
  502 keer gespeeld

  Deze magische kikker heeft een aantal uitdagende mahjongborden voor je gecreëerd. Kun jij alle stenenparen vinden terwijl je helemaal tot rust komt in dit pittoreske dorpje in het woud?

 • Prinsessen: online verhalenrivalen
  Spelen
  Prinsessen: online verhalenrivalen
  1019 keer gespeeld

  Een van de beste vriendinnen van deze prinsessen is op een spannende vakantie in het IJskoninkrijk. Ze zijn ontzettend jaloers, maar dat wil niet zeggen dat ze geen plezier in hun eigen koninkrijk kunnen beleven! Kan jij ze helpen om van een ontspannen middag te genieten in hun favoriete park? Ze zullen jouw hulp nodig hebben terwijl ze hun haar gaan doen en een paar te gekke outfits uitkiezen.

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  920 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Annie en Eliza: tropische vakantie
  Spelen
  Annie en Eliza: tropische vakantie
  528 keer gespeeld

  Annie en Eliza zijn op een tropisch eiland aangekomen. Kun jij ervoor zorgen dat hun vakantie op rolletjes verloopt in dit online aankleedspel? Help ze met hun kleding en make-up en zorg dat ze klaar zijn om naar het strand te gaan.

 • Amanda's kapsels voor het zomerfestival
  Spelen
  Amanda's kapsels voor het zomerfestival
  1445 keer gespeeld

  Amanda gaat naar een te gek zomerfestival dit weekend, maar haar haar ziet er niet uit! Kan jij haar helpen om de uitgegroeide lokken te temmen in deze make-overgame? Ze kan wel een knipbeurt gebruiken en misschien zelfs een paar nieuwe stijlen uitproberen.

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  1177 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Meiden fixen alles: festivalbus
  Spelen
  Meiden fixen alles: festivalbus
  373 keer gespeeld

  Er is dit weekend een te gek muziekfestival, maar het busje van dit arme meisje is kapot. Kun jij het repareren, wassen en opnieuw inrichten voordat het festival begint in dit online simulatie- en ontwerpspel?

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  1967 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • Ellie houdt van haar baan
  Spelen
  Ellie houdt van haar baan
  697 keer gespeeld

  Ellie heeft besloten om een nieuwe carrière na te jagen, maar ze heeft geen flauw idee wat ze als eerste moet uitproberen. Kan jij haar helpen om er een te kiezen in deze aankleedgame? Ze kan maar niet beslissen of ze een brandweervrouw, een boerin, een apotheker of iets compleet anders moet worden!

 • Parel, vintage vs glamour
  Spelen
  Parel, vintage vs glamour
  915 keer gespeeld

  Parel zoekt vandaag in haar kast naar een paar favoriete outfits die ze al tijden niet meer gedragen heeft. Ze wil de vintage- en glamourstijlen graag met elkaar combineren. Kan jij haar helpen om een compleet nieuwe look te ontwerpen in deze aankleedgame?

 • Katsolitaire
  Spelen
  Katsolitaire
  674 keer gespeeld

  Dit online kaartspel is als kattenkruid voor fans van solitaire. Check de fankatsische graphics terwijl je alle kaarten zo snel als je kan met elkaar probeert te combineren.

 • Op avontuur met de gele bal
  Spelen
  Op avontuur met de gele bal
  1654 keer gespeeld

  Dit gele balletje mag dan wel klein zijn, hij is ook heel erg dapper. Kun jij hem helpen met dit epische avontuur? Zorg dat hem niets overkomt in dit actierijke online spel.