Nieuw

 
 • Adam en Eva: Adam het spook
  Spelen
  Adam en Eva: Adam het spook
  12 keer gespeeld

  Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.

 • Reeks FRVR
  Spelen
  Reeks FRVR
  0 keer gespeeld

  Kan jij de juiste verbindingen maken in dit verslavende puzzelspel? Je moet de gekleurde stippen op slimme en unieke manier verbinden zonder dat ze met elkaar samenvallen. Plan al je zetten nauwkeurig om fantastische reeksen van goede zetten te maken.

 • Volgende wereld-supermodellen
  Spelen
  Volgende wereld-supermodellen
  626 keer gespeeld

  De eerste stap om het nieuwe wereld-supermodel te worden? Koop de juiste outfits en accessoires! Sluit je aan bij Monica en haar vriendinnen terwijl ze aan hun modellencarrière werken in dit online spel voor meiden.

 • Kokkerellen
  Spelen
  Kokkerellen
  570 keer gespeeld

  Denk je dat je een visrestaurant kunt runnen? En een pizzeria of koffiehuis? Je kunt ze alle drie en meer beheren in dit online simulatiespel. Kijk of je deze ongeduldige fijnproevers bij kunt houden als ze bestellingen plaatsen voor hamburgers, garnalengerechten en andere heerlijke gerechten.

 • Freecell solitaire goud
  Spelen
  Freecell solitaire goud
  41 keer gespeeld

  Hoe snel match jij alle nummers en kleuren in deze online versie van het geliefde kaartspel? Bekijk alle kaarten in de stapels zorgvuldig voordat je een zet doet.

 • 3D City Racer
  Spelen
  3D City Racer
  570 keer gespeeld

  De straten zijn ontruimd en dit deel van de stad is klaar voor je volgende proefrit. Kruip in dit 3D-racespel achter het stuur van een klassieke bolide, taxi, politieauto of een ander cool voertuig.

 • Blokvrij FRVR
  Spelen
  Blokvrij FRVR
  40 keer gespeeld

  Al deze blokken proberen van het raster te ontsnappen. Jammer genoeg zijn er andere blokken die de weg blokkeren. Kan jij de weg vrijmaken in dit lastige puzzelspel?

 • Prinsessen: favoriete mode
  Spelen
  Prinsessen: favoriete mode
  724 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn dol op mode maar hun stijl is uniek. Daarom werken ze aan een tijdschriftartikel over hun favoriete outfits. Eén prinses is een tomboy, de andere is chic terwijl de derde voor een nonchalante look en jeans gaat. Kun jij ze helpen zich klaar te maken voor de fotosessie in dit online aankleedspel?

 • Exotische prinses: hersenspecialist
  Spelen
  Exotische prinses: hersenspecialist
  64 keer gespeeld

  Na haar meest recente avontuur op volle zee voelde deze dappere prinses zich niet zo lekker. Wat zou er aan de hand zijn? Laten we haar naar de dokter brengen voor een onderzoek in dit leuke medische spel. Misschien heeft ze een hersenoperatie nodig!

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelen
  Adam and Eve: Sleepwalker
  325 keer gespeeld

  O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?

 • Princess Maker
  Spelen
  Princess Maker
  1824 keer gespeeld
 • Neon Battle Tank
  Spelen
  Neon Battle Tank
  300 keer gespeeld

  Leid je neon-pantserwagen door een ingewikkeld doolhof bezaaid met oplichtende vijandige tanks en knal ze overhoop! Je machtige glow-in-the-dark tank zal hindernissen omver moeten schieten om de vijanden te vernietigen voordat het te laat is en er grote ravage is aangericht!

 • Parijse modeweek
  Spelen
  Parijse modeweek
  627 keer gespeeld

  Audrey en haar hippe vriendinnen maken zich klaar om de catwalk te bestormen tijdens een van de belangrijkste en meest exclusieve mode-evenementen van het jaar. Kun jij ze helpen een aantal coole outfits te kiezen die het publiek zullen verrassen in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Hexa Turn
  Spelen
  Hexa Turn
  64 keer gespeeld

  Deze driehoek is vastbesloten om deze vierkanten te vernietigen en alleen jij kunt het voorkomen. Blokkeer het pad zodat hij ze nooit kan bereiken in dit uitdagende puzzelspel. Als je een verkeerde zet maakt, kun je deze altijd ongedaan maken om de lastige driehoek een stapje voor te blijven.

 • Noordpoolfruit
  Spelen
  Noordpoolfruit
  817 keer gespeeld

  Bobby de pinguïn en zijn vrienden proberen al dit bevroren fruit op orde te krijgen. Kun jij ze helpen in dit coole en uitdagende drie-op-een-rij puzzelspel?

 • Op de cover: ware make-over
  Spelen
  Op de cover: ware make-over
  833 keer gespeeld

  Dit model heeft last van puistjes en ze heeft een belangrijke covershoot gepland voor vanmiddag! Kun jij haar helpen haar puistjes snel te laten verdwijnen en camera-klaar te zijn in dit make-overspel voor meisjes?

 • Dofus
  Spelen
  Dofus
  0 keer gespeeld
 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  860 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • Meermin: fashionista het hele jaar door
  Spelen
  Meermin: fashionista het hele jaar door
  762 keer gespeeld

  Zelfs zeemeerminnen zijn dol op de nieuwste mode. Daarom verzamelt deze meermin elke maand speciale rokken, accessoires en meer in dit leuke en fantastische aankleedspelletje. Ze kan zich goed aanpassen in haar nieuwe leven op het land als mens. Vergezel haar terwijl ze 12 schattige outfits ontwerpt die haar jaar super stijlvol maken.

 • Jungle Jewels
  Spelen
  Jungle Jewels
  0 keer gespeeld
 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  940 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Koninklijke BFFs: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Koninklijke BFFs: zwangerschapscontrole
  1706 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn beste vriendinnen en ze zijn ook nog eens zwanger! Ze willen ervoor zorgen dat hun baby's helemaal gezond zijn. Daarom zijn ze naar de huisarts gegaan voor een controle. Kun jij ervoor zorgen dat zij en hun baby's gezond en gelukkig zijn in dit schattige medische spel?

 • Hippe haarstijl
  Spelen
  Hippe haarstijl
  1145 keer gespeeld

  Vanavond is de grote wedstrijd en deze cheerleader is nog niet klaar! Kun jij haar helpen om snel haar kapsel in orde te krijgen en misschien zelfs een coole haarkleur te kiezen in dit online make-overspel voor meisjes? Ze wil er perfect uitzien, zodat ze de menigte echt kan imponeren.

 • Bike Rider 2: Armageddon
  Spelen
  Bike Rider 2: Armageddon
  1177 keer gespeeld

  De enige regel in dit meedogenloze racespel? De eerste die over de finish gaat, wint. Alles mag. Dus om de weg te beheersen, moet je al het verkeer ontwijken terwijl je de andere racers van hun fiets probeert te slaan met hamers en andere ontzagwekkende wapens. Houd ook boosters en munten in de gaten waarmee je de concurrentie kunt domineren.

 • Ellie: winterse make-over
  Spelen
  Ellie: winterse make-over
  1682 keer gespeeld

  Ellie heeft besloten het winterseizoen op te vrolijken met een verfrissende make-over. Kun jij haar helpen met het uitkiezen van leuke make-up en comfortabele outfits die perfect zijn voor het seizoen in dit online meidenspel?

 • Solitaire Patience
  Spelen
  Solitaire Patience
  0 keer gespeeld
 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  1580 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Prinses, wees mijn Valentijn
  Spelen
  Prinses, wees mijn Valentijn
  1297 keer gespeeld

  Valentijnsdag staat weer voor de deur en deze bezige prinses wil dat alles perfect is. Het is ten slotte haar verjaardag! Kan jij haar helpen om een fantastisch cadeau te vinden voor haar vriend, te gekke outfits voor hen uit te kiezen en nog veel meer in dit romantische online spel?

 • Lekkernijen
  Spelen
  Lekkernijen
  2694 keer gespeeld

  Stap in een wereld waar bijna alles van snoep is! Maar het is een beetje chaotisch. Kun je alle door elkaar gehusselde lekkernijen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Als je vastloopt, kun je altijd een krachtige booster gebruiken.

 • Eliza's ware liefde: Jake of Nic
  Spelen
  Eliza's ware liefde: Jake of Nic
  1542 keer gespeeld

  De ijzige prinses Eliza kan nog steeds niet beslissen wie haar ridder op het witte paard zal zijn. De knappe jongens hebben jouw hulp nodig om een paar vragen van Eliza te beantwoorden om erachter te komen wie nou echt haar ware liefde is.

 • Prinsessen: stapelverliefd
  Spelen
  Prinsessen: stapelverliefd
  2417 keer gespeeld

  Een onwijs knappe jongen is zojuist het lievelingscafé van deze prinsessen binnengelopen. Ze willen allebei zijn hart veroveren in dit romantische aankleedspel. Help ze om de perfecte outfits te kiezen voordat hij naar de bar gaat om nog een latte te bestellen. Welke prinses is bestemd om zijn vriendin te worden?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  8288 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  850 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • Prinses: schooldate tips
  Spelen
  Prinses: schooldate tips
  872 keer gespeeld

  Deze jonge prinses wil het hart veroveren van een van de leukste jongens op haar middelbare school. Daarom volgt ze datetips die ze in een van haar favoriete tijdschriften heeft gelezen. Kun jij haar helpen ze zo goed mogelijk te volgen terwijl ze haar look verandert, nieuwe kleren uitkiest en meer?

 • Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  Spelen
  Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  1824 keer gespeeld

  Een aantal van je favoriete helden en schurken hebben duidelijk verschillende manieren om Valentijnsdag te vieren. Je kan je vast wel voorstellen dat boosaardige koninginnen en superschurken geen grote fans zijn van de feestdag, terwijl prinsessen en ridders er helemaal dol op zijn. In dit online ontwerpspel ontdek je hun erg unieke kijk op de meest romantische dag van het jaar.

 • Stickman Archer 3
  Spelen
  Stickman Archer 3
  3356 keer gespeeld

  Een groep boogschutters is vastbesloten om je vol pijlen te pompen. Om ze te verslaan, moet je snel richten en schieten in dit spannende actiespel. Maar als je liever een minder stressvolle uitdaging wilt aangaan, dan kun je altijd proberen om alle bewegende doelen te raken in de golfmodus.