Nieuw

 
 • Doner Kebab-tent
  Doner Kebab-tent
  38 keer gespeeld

  Kun jij alle klanten goed bedienen in deze drukke shoarmatent? Blijf rustig terwijl je eenmaand lang overuren draait en leer hoe je alle gerechten op het menu voorbereidt in dit zenuwslopende simulatiespel.

 • American Girl: Tenney
  American Girl: Tenney
  0 keer gespeeld

  Tenny heeft haar eerste grote opdracht gekregen. Ze moet nu de show van haar leven geven om indruk te maken op de talentenjagers en uiteindelijk haar eerste platencontract te scoren!

 • Cowboy-zombie
  Cowboy-zombie
  0 keer gespeeld

  Deze zombie denkt dat hij cowboy kan worden. Maar om zijn doel te bereiken, heeft hij jouw hulp nodig. Kun jij deze sommen oplossen, zodat hij zijn hoofd niet verliest? Hij valt letterlijk uit elkaar als jij een foutje maakt...

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  287 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • SWAT vs. terroristen
  SWAT vs. terroristen
  313 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Bunny Blox
  Bunny Blox
  0 keer gespeeld

  Dit slimme konijntje heeft een leuke, uitdagende puzzel voor je gemaakt. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken bij elkaar zoeken? Ze vallen snel naar beneden dus houd je koppie er goed bij in dit spannende online spel.

 • Trendsetter schurken
  Trendsetter schurken
  292 keer gespeeld

  Ja, ze zijn wreed en bedenken altijd gemene plannetjes, maar dat wil niet zeggen dat deze jonge schurken er slonzig bij moeten lopen. Help ze met een snelle make-over in dit online spel.

 • Vallende juwelen
  Vallende juwelen
  13 keer gespeeld

  Al deze juwelen stapelen zich op. Doe er wat aan door ze in de juiste volgorde te plaatsen en van het bord te wissen in dit leuke puzzelspel. Als dat niet helpt, dan kun je ze altijd nog opblazen!

 • Dracula-missie: op zoek naar bloed
  Dracula-missie: op zoek naar bloed
  53 keer gespeeld

  's Werelds beroemdste vampier is op zoek naar een nachtsnack... of twee. Zorg ervoor dat hij ongedeerd over de daken kan rennen en help hem houten palen en hongerige weerwolven te ontwijken in dit griezelige avonturenspel.

 • Modeontwerper
  Modeontwerper
  88 keer gespeeld

  Hoe is het om een modeontwerper te zijn? Ontdek het zelf in dit aankleed- en ontwerpspel. Maak coole outfits en jurken voor al deze modellen en kies mooie accessoires en kapsels voor ze uit.

 • Thieves of Egypt
  Thieves of Egypt
  0 keer gespeeld

  In dit spannende kaartspel tikt de klok door. Zal het je lukken om binnen de tijd alle gelijke kaarten uit de stapel te koppelen? Denk goed na over hoe je de kaarten met het nummer 8 weglegt om rijen van afwisselende kleuren te vormen.

 • Prinsessen: kledingkraampje
  Prinsessen: kledingkraampje
  474 keer gespeeld

  Deze prinses ruimt haar kledingkast op en heeft besloten om een paar oude outfits en accessoires te verkopen. Houd samen met haar en haar vriendinnen een uitverkoop en kies een paar van haar favoriete spullen uit in dit leuke winkelspel voor meiden.

 • Rennende Trump
  Rennende Trump
  0 keer gespeeld

  De Amerikaanse president Trump is vastbesloten een grote muur te bouwen bij de grens, maar zijn tegenstanders proberen hem tegen te houden in dit waanzinnige arcadespel. Kun jij zorgen dat hij zijn doel bereikt?

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  34 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Monsterslang
  Monsterslang
  21 keer gespeeld

  Deze glibberige slang heeft een ongelooflijke trek. Kun jij hem helpen met het verzamelen van de taartjes?

 • Pony-verzorging
  Pony-verzorging
  127 keer gespeeld

  Deze pony is tijdens het dollen in een weiland ontzettend vies geworden. Kun jij haar weer opfrissen? Was haar en verzorg haar zodat ze er weer mooi uitziet in dit schattige online spel voor meiden.

 • Dierentandarts worden
  Dierentandarts worden
  33 keer gespeeld

  Er zijn meer dan 12 dieren in de wachtkamer en ze hebben allemaal je hulp nodig. Ze hebben tandpijn. Kun jij ze helpen en kijken wat er aan de hand is in dit leuke medische simulatiespel?

 • Vrolijke Jong-poesjes
  Vrolijke Jong-poesjes
  29 keer gespeeld

  Stap dit toverbos in en beleef een leuk puzzelavontuur. Ontdek hoe snel je alle schattige poesjes op de tegels kunt koppelen. Het is een ware uitdaging waarmee je je mahjong-vaardigheden kunt verbeteren.

 • Lost in Reefs
  Lost in Reefs
  168 keer gespeeld

  Bouw een beschaving onder de golven op en puzzel je rijk.

 • Kogama: Horror 3D!
  Kogama: Horror 3D!
  11 keer gespeeld

  Welke mysterieuze en unieke wezens zul je tegenkomen in dit griezelige online spel? Verken deze uithoek van de wereld van Kogama en ontdek hoe lang jij het uithoudt zonder door te draaien.

 • League Of Angels 2
  League Of Angels 2
  921 keer gespeeld

  tmp

 • Jelly Drop
  Jelly Drop
  15 keer gespeeld

  Kun jij deze vallende snoepjes bijhouden? Leg ze op de juiste plek in dit doldwaze puzzelspel. Als het allemaal te veel wordt, kun je ze altijd nog opblazen met TNT, bommen en dynamietstaven.

 • Pixwars
  Pixwars
  0 keer gespeeld

  Je gaat helemaal op in twee verschillende, epische gevechten in dit multiplayer schietspel. Trek ten strijde tegen een groep soldaten of vecht tegen een onvermoeibare horde zombies. In beide gevallen vecht je naast speler vanuit de hele wereld.

 • War Thunder
  War Thunder
  1466 keer gespeeld

  War Thunder

 • Prinsessen: bloemenshow
  Prinsessen: bloemenshow
  70 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op bloemen en daarom bezoeken ze vanmiddag een grote bloemenshow in de het winkelcentrum. Kun jij mooie outfits voor ze uitkiezen voordat ze gaan shoppen naar prachtige boeketten in dit coole aankleedspel voor meiden?

 • Lamp of Aladdin
  Lamp of Aladdin
  55 keer gespeeld

  Make a wish for a magic, match-3 carpet ride!

 • Modewedstrijd met de prinses
  Modewedstrijd met de prinses
  58 keer gespeeld

  Deze prinses wil meedoen aan een modewedstrijd, waarin de hipste stijlen van het seizoen worden getoond. Ze heeft alleen geen flauw idee waar ze moet beginnen in dit spel voor meiden. Kun jij haar helpen? Geef haar wat modetips, kies haar outfits en haar make-up, help haar met de fotoshoot en zorg dat ze de eerste prijs in de wacht sleept.

 • Legions Io
  Legions Io
  124 keer gespeeld

  Strijd als een magiër, ridder of boogschutter in dit spannende retrospel. Zwaai met je zwaard, schiet pijlen af en blaas je vijanden omver met coole bliksemstralen. Hoe lang denk je dat je het overleeft in deze middeleeuwse strijdarena?

 • Meisjes: nieuwe voorjaarstrends
  Meisjes: nieuwe voorjaarstrends
  585 keer gespeeld

  Deze drie modebewuste dames bereiden zich voor op de lente. Ze willen allerlei outfits voor het seizoen uitzoeken. Om het nog wat interessanter te maken, gaan ze een spel spelen waarmee ze enkele coole kledingstijlen kunnen kiezen. Doe met ze mee in dit aankleedspel voor meiden.

 • Puppy-verzorger
  Puppy-verzorger
  1608 keer gespeeld

  Dieren verzorgen kan een lastige klus zijn en dat geldt ook voor puppy's. Kun jij deze jonge honden tevreden houden terwijl je ze wast, borstelt en mooi maakt? Ontdek het zelf in dit schattige simulatiespel.

 • Bouwstenen
  Bouwstenen
  687 keer gespeeld

  Kun jij een mooie straat maken van al deze kleurige stenen? Ontwerp mooie rijtjeshuizen of een cool café en voeg mensen en verkeersborden toe.

 • Cha-Ching: Lucky Draw
  Cha-Ching: Lucky Draw
  279 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij al deze heerlijke snoepjes koppelen? Maak rijen en verdien speciale boosters in dit mierzoete drie-op-een-rij puzzelspel.

 • Free Running
  Free Running
  1622 keer gespeeld

  Verzamel oplichtende icoontjes en ren en spring over gevaarlijke daken. Ontwijk hindernissen en spring over gaten om het einde van het level te behalen. Zorg dat je ongedeerd blijft tijdens je race door dit sportspel.

 • Lap Jet Bear
  Lap Jet Bear
  235 keer gespeeld

  De baby's van deze mama beer zijn ge-beer-napped en ze is behoorlijk boos. Haar vijanden hebben geen idee waarmee ze te maken hebben want deze mama beer heeft toevallig twee superkrachtige jetpacks. Ga samen met haar op een epische missie om haar schattige beertjes te bevrijden in dit doldwaze actiespel.

 • Mahjong Deluxe 2
  Mahjong Deluxe 2
  678 keer gespeeld

  Dit populaire bordspel komt nogmaals tot leven in deze betoverende online versie. Kies je eigen bord uit en bepaal zelf de positie van je tegels voordat je aan de slag gaat.

 • Meidenweekend
  Meidenweekend
  1425 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen genieten van een heerlijk weekendje in de stad. Help ze om lekker bij te komen in de spa en geef ze mooie make-overs voordat ze outfits uitkiezen voor een gezellig avondje stappen.

  • Oude Rome Solitaire
   Oude Rome Solitaire
   501 keer gespeeld

   Verken de straten van het oude Rome en zoek alle gelijke kaarten bij elkaar. Denk je dat het je lukt voordat de tijd om is in deze online versie van het klassieke solitaire-spel?

  • Zussen: lentedag
   Zussen: lentedag
   972 keer gespeeld

   Het is de eerste dag van de lente en deze twee zussen willen het vieren met een heerlijke wandeling door het park en wat coole outfits. Help ze om hippe fleurige outfits uit te kiezen in dit leuke aankleedspel voor meiden. Je kunt ze ook nog nieuwe kapsels geven.

  • Dobbelspel
   Dobbelspel
   298 keer gespeeld

   Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke dobbelspel Yahtzee. Lukt het jou om vijf gelijke of een grote straat te scoren?

  • Prinses: tuinfeest
   Prinses: tuinfeest
   911 keer gespeeld

   Moana is een prinses en ze is net naar een nieuw koninkrijk verhuisd. Dit wil ze vieren door een groot tuinfeest te organiseren en al haar buren uit te nodigen. Kies een paar mooie outfits uit, versier de tuin en help haar om heerlijke gerechten voor te bereiden in dit leuke online spel voor meiden.

  • Tube Jumpers
   Tube Jumpers
   798 keer gespeeld

   Hoe lang kun jij je zwemmer veilig houden in dit oldskool actiespel? Vorm een team met drie andere spelers en probeer deze gevaarlijke wateren te trotseren. Maar pas op voor dodelijke golven en hongerige haaien.

  • Karnage Io
   Karnage Io
   196 keer gespeeld

   De chaos in deze gevechtsarena is zowel episch als intens! Denk je dat je je staande kunt houden tot de zoemer afgaat? Vecht voor je leven en ontwijk andere spelers in dit doldwaze io-spel. Maar pas wel op waar je loopt, want je wilt niet in een gat vol hete lava terechtkomen, toch?

  • Jungle bubbels schieten
   Jungle bubbels schieten
   1099 keer gespeeld

   Diep in deze virtuele jungle ligt een tuin vol kleurige bubbels die uit z'n voegen groeit. Pak de kanon en blaas ze allemaal zo snel mogelijk weg in dit exotische drie-op-een-rij puzzelspel.

  • Prinses: frisse lentestijl
   Prinses: frisse lentestijl
   1203 keer gespeeld

   De lente staat voor de deur en deze prinses is klaar om haar favoriete lentestijl te showen. Help haar experimenteren met haar make-up voordat ze een outfit uitkiest in dit leuke make-over spel voor meiden.

  • Ellie wordt een actrice
   Ellie wordt een actrice
   1720 keer gespeeld

   Ellie heeft altijd al een Hollywood-actrice willen zijn en nu zou haar wens zo maar eens kunnen worden vervuld! Ze heeft morgen namelijk haar eerste auditie. Help Ellie ervoor te zorgen dat haar make-up precies goed is en dat ze er cool uitziet in dit aankleedspel voor meiden.

  • Ellie's ultieme studentenlook
   Ellie's ultieme studentenlook
   1271 keer gespeeld

   Ellie wil dolgraag nieuwe looks met heel veel glitter en coole stijlen uitproberen. Help haar om vette outfits te maken in dit ontwerpspel voor meiden en geef haar ook nog wat handige make-up tips.

  • Room Escape
   Room Escape
   3305 keer gespeeld

   Komt er ooit een einde aan de puzzels in al deze mysterieuze kamers? Zet alles op alles en probeer te ontsnappen uit dit intense online spel.

  • Fuzzmon
   Fuzzmon
   409 keer gespeeld

   Een episch toernooi tussen deze krachtige robotwezens staat op het punt te beginnen. Kies je favoriete robot, ga naar de arena en beuk je een weg naar de overwinning in dit intense actiespel.