Nieuw

 
 • Mini Golf Master
  Spelen
  Mini Golf Master
  110 keer gespeeld

  Heb jij het in je om de koning van de groene veldjes te worden bij deze waanzinnige midgetgolfbaan? Probeer in deze sportgame bij elke uitdagende hole de gemiddelde score te halen. De meer dan 40 levels zullen je talenten flink op de proef stellen!

 • Puddingsmonster
  Spelen
  Puddingsmonster
  12 keer gespeeld

  Deze puddinghoopjes zijn het beu om constant te vrezen dat ze worden opgegeten. Daarom gaan ze in deze grappige puzzelgame de strijd aan met de mensheid! Help jij ze om samen te klonteren terwijl ze proberen om niet van de tafel op de grond te glijden? Alleen dan worden het eters in plaats van dat ze zelf worden opgegeten. Mensen, pas op! Ze zijn klaar voor de strijd!

 • Baby Hazel: bedtijd
  Spelen
  Baby Hazel: bedtijd
  82 keer gespeeld

  Het is bijna tijd om naar bed te gaan voor baby Hazel. Help jij haar om zich klaar te maken in deze online simulatiegame? Ze moet zich wassen, haar tanden poetsen en haar lievlingspyjama aantrekken.

 • Prinsessen knappen het op: jeans
  Spelen
  Prinsessen knappen het op: jeans
  215 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben besloten om een paar van hun lievelingsspijkerbroeken aan te passen in deze aankleed- en ontwerpgame. Help jij ze om snel hun haar te doen voordat ze allerlei te gekke lappen en nog veel meer gave dingen op hun jeans aanbrengen?

 • Icy Cabin
  Spelen
  Icy Cabin
  56 keer gespeeld

  De familie Sanders bracht een bezoekje aan hun hut in de bergen toen er een lawine naar beneden stortte! Ze zijn in orde, maar al hun meubels en andere bezittingen liggen overal verspreid. Help jij ze om alles snel weer te verzamelen en naar binnen te brengen in deze verborgen-objectengame?

 • Perfecte uitvoering
  Spelen
  Perfecte uitvoering
  0 keer gespeeld

  Kan jij de hindernisbanen van deze knotsgekke 3D actiegame allemaal perfect uitvoeren? Ontwijk de barrières en verzamel onderweg de ballen. Aan het einde van elk level moet je ze allemaal in het putje zien te krijgen.

 • Astrologie-moderad
  Spelen
  Astrologie-moderad
  136 keer gespeeld

  Deze drie trendy meiden hebben besloten om een paar stijlen te maken op basis van hun sterrenbeelden. Help jij ze om snel een paar supergave stijlen te bedenken in deze mystieke en magische aankleed- en ontwerpgame?

 • Prinses: 24 uur modediva
  Spelen
  Prinses: 24 uur modediva
  142 keer gespeeld

  Voor deze trendy prinses komt er geen einde aan de mode! Help jij haar in deze aankleed- en ontwerpgame om voor elk uur van de dag een paar te gekke outfits te creëren? Je mag ook haar make-up uitkiezen.

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  0 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Zoete wereld
  Spelen
  Zoete wereld
  13 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij al dit lekkere snoep met elkaar? Ga snel te werk om de race tegen te klok te winnen in deze grappige en uitdagende drie-op-een-rij puzzelgame!

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  330 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Biljart: snooker met 8 biljartballen
  Spelen
  Biljart: snooker met 8 biljartballen
  170 keer gespeeld

  In deze online versie van de klassieke sportgame kun je een vriend uitdagen of tegen de computer spelen. Of je wint hangt ervan af hoe nauwkeurig je de ballen stoot terwijl je ze allemaal in het juiste putje van de biljarttafel probeert te krijgen.

 • Blokken duwen en trekken
  Spelen
  Blokken duwen en trekken
  95 keer gespeeld

  Deze puzzelgame kan je in een paar seconden leren spelen, maar om hem echt te beheersen heb je wel iets meer tijd nodig. Duw en trek de blokken totdat ze op de juiste plek staan.

 • Ellie: make-up voor het festival
  Spelen
  Ellie: make-up voor het festival
  329 keer gespeeld

  Ellie gaat naar een van de grootste muziekfestivals van het jaar, maar ze loopt ontzettend achter op schema! Kan jij haar in deze online simulatiegame helpen met een vlugge make-over voordat ze supergave schmink opdoet?

 • Beste vriendinnen: eerste weekend alleen
  Spelen
  Beste vriendinnen: eerste weekend alleen
  285 keer gespeeld

  De vriendinnen van deze meid gaan een weekendje weg en daarom gaat ze hen vreselijk missen. Kan jij ze in deze aankleedgame helpen om haar op te vrolijken met een paar te gekke outfits? Met een paar nieuwe stijlen zou de tijd voorbij moeten vliegen!

 • Fashionista's onderweg
  Spelen
  Fashionista's onderweg
  407 keer gespeeld

  Deze drukke fashionista heeft niet altijd tijd om de perfecte stijl te creëren. Help jij haar om te experimenteren met een paar nieuwe outfits en wat nieuwe make-up voordat ze haar slaapkamer gaat decoreren? Jouw advies komt goed van pas in deze aankleed- en ontwerpgame.

 • Gelei platstampen
  Spelen
  Gelei platstampen
  239 keer gespeeld

  Oh nee! Een groepje bemoeizuchtige geleimonsters probeert dit prachtige snoepkoninkrijk binnen te vallen! Kan jij ze verjagen in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Verzamel en gebruik waanzinige power-ups terwijl je dit fantastische avontuur beleeft.

 • Biggetjeshel
  Spelen
  Biggetjeshel
  43 keer gespeeld

  Sommige biggetjes gaan naar de markt en sommige biggetjes gaan naar huis. Helaas is dit biggetje in het hiernamaals beland! Kan jij haar helpen om terug naar het land der levenden te komen in deze knotsgekke avonturengame? Ze moet op haar bizarre reis tientallen drankjes verzamelen en allerlei vijanden uit de weg gaan.

 • Vissimulator
  Spelen
  Vissimulator
  273 keer gespeeld

  In deze realistische vissimulatiegame kun je verschillende soorten hengels en aas uitproberen. Vang jij een reusachtige vis en win je die geweldige trofee?

 • Baby Hazel: nieuwjaarsfeestje
  Spelen
  Baby Hazel: nieuwjaarsfeestje
  284 keer gespeeld

  Het nieuwe jaar gaat van start en baby Hazel gaat het met haar familie vieren. Kan jij ze in deze simulatiegame helpen om de beste oudjaarsavond ooit te beleven? Je mag ze helpen met het ophangen van versieringen en nog veel meer dingen doen!

 • Beste vriendinnen: motormeiden
  Spelen
  Beste vriendinnen: motormeiden
  221 keer gespeeld

  Het weer is vandaag fantastisch. Daarom gaan deze beste vriendinnen hun motors oplappen. Help jij ze in deze aankleed- en simulatiegame om hun motors een vlugge onderhoudsbeurt te geven voordat ze de perfecte outfits uitkiezen en een ritje maken?

 • Blokkenpuzzel
  Spelen
  Blokkenpuzzel
  125 keer gespeeld

  Deze puzzelgame heeft verschillende uitdagende speelmodussen die je talenten flink op de proef zullen stellen. Kan jij de juiste plek vinden voor al deze blokken met vreemde vormen?

 • Audrey en Eliza: insta photo booth
  Spelen
  Audrey en Eliza: insta photo booth
  150 keer gespeeld

  Audrey en Eliza staan op het punt om een waanzinnige photo booth uit te proberen met allerlei gave features. Help jij ze in deze aankleed- en ontwerpgame om wat te gekke kleding en haarstijlen uit te kiezen voordat ze gaan poseren? Ook kan je hun foto's versieren met ontzettend leuke stickers!

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  811 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Rollende vortex
  Spelen
  Rollende vortex
  726 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze intense 3D actiegame? Laat je knikker door deze gang vol bewegende barrières rollen en verzamel tientallen edelstenen die je kan inwisselen voor vettere knikkers met meer kleuren.

 • Hexacombo
  Spelen
  Hexacombo
  393 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze kleurrijke zeshoeken met elkaar combineren? Schuif de vormen naar elkaar toe of duw ze aan de kant in dit uitdagende puzzelspel.

 • Didi en zijn vrienden: kleurboek
  Spelen
  Didi en zijn vrienden: kleurboek
  251 keer gespeeld

  Didi en zijn vrienden hebben het ontzettend naar hun zin op elke afbeelding van deze inkleurgame. Kan jij alle afbeeldingen tot leven brengen met tientallen te gekke felle kleuren?

 • Koken met Baby Hazel
  Spelen
  Koken met Baby Hazel
  6087 keer gespeeld

  Hazel wil nog steeds leren koken. Deze keer maakt ze iets klaar voor haar schattige huisdieren. Kun jij haar helpen en zorgen dat alle stappen goed worden uitgevoerd? Ze moet ook nog naar de supermarkt om alle ingrediënten te kopen. Ga gezellig met Hazel mee in dit gratis online kookspelletje.

 • Verstrikking
  Spelen
  Verstrikking
  103 keer gespeeld

  Hoe lang wordt jouw pad in deze ingewikkelde puzzelgame? Plaats zorgvuldig de pionnen op het speelbord. Elk bord heeft een aantal verstrikte routes die je moet ronddraiaien om het ultieme bochtige pad te maken.

 • Safari-chefkok
  Spelen
  Safari-chefkok
  125 keer gespeeld

  Deze creatieve chefkok gaat op een culinaire kruistocht die hem naar alle uithoeken van de wereld zal brengen! Ga met hem mee en stel een paar te gekke maaltijden samen voor allerlei schattige dieren in deze leuke en grappige puzzelgame. Hij heeft jouw hulp dringend nodig bij het voeren van toekans, leeuwen en nog veel meer!

 • Bubbelschieten met wasbeer
  Spelen
  Bubbelschieten met wasbeer
  557 keer gespeeld

  Alle baby's van deze moederwasbeer zitten vast in een aantal magische bubbels! Kan jij haar helpen om ze uit elkaar te laten klappen zodat ze haar kindjes kan redden in deze bubbelschietgame?

 • Prinses: zwarte bruidsjurken
  Spelen
  Prinses: zwarte bruidsjurken
  465 keer gespeeld

  Niet elke bruid wil graag wit dragen op haar trouwdag. Kan jij deze twee trendy meiden helpen om een paar waanzinnig mooie zwarte bruidsjurken uit te kiezen in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze zijn op zoek naar een stijl die stoer en gedurfd is.

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  402 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Fashionista: make-over voor de Maldiven
  Spelen
  Fashionista: make-over voor de Maldiven
  1015 keer gespeeld

  Deze drukke fashionista bereidt zich voor op haar vakantie op een tropisch eiland. Help jij haar met een vlugge make-over in deze online reissimulatiegame? Ze kan je advies ook goed gebruiken bij het inpakken van haar reistas.

 • Baby Hazel: naar de boerderij
  Spelen
  Baby Hazel: naar de boerderij
  772 keer gespeeld

  Hazel gaat naar de boerderij van haar oom. Het wordt een drukke dag, dus kun jij haar een handje helpen?

 • Motorwedstrijden
  Spelen
  Motorwedstrijden
  379 keer gespeeld

  Haal jij alle finishlijnen in deze intense 3D racegame? Je scheurt over verhoogde racebanen en bij één foute beweging kukelt je motor rechtstreeks oneindige diepte in! Probeer allerlei verschillende voertuigen, zoals een politiemotor, maar houd je hoofd erbij!