Nieuw

 
 • Princess: hotdog-eetfestijn
  Spelen
  Princess: hotdog-eetfestijn
  231 keer gespeeld

  Een hotdog-eetfestijn mag dan wel niet het meest culinaire evenement zijn maar dat mag de pret niet drukken voor deze prinsessen. Ze zijn van plan om talloze hotdogs te verorberen om die hoofdprijs binnen te slepen. Beleef samen met hen een doldwaze middag in dit leuke en te gekke sportspel.

 • Ontwerp je eigen schoenen
  Spelen
  Ontwerp je eigen schoenen
  1087 keer gespeeld

  Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je nieuwe favoriete schoenen! Kies uit allerlei hippe kleuren en patronen en maak er iets moois van!

 • Verloren Eiland 2
  Spelen
  Verloren Eiland 2
  0 keer gespeeld

  Welke mysteries wachten je op de oevers van dit exotische eiland? Er is maar één manier om erachter te komen. Vernietig jij de betoverde edelstenen terwijl je elke hoek van het eiland in dit puzzelspel verkent?

 • Verliefde prinses
  Spelen
  Verliefde prinses
  1264 keer gespeeld

  Deze drukke prinses heeft eindelijk een date met de liefde van haar leven. Ze hebben beiden een outfit nodig en hebben geen idee wat ze moet kiezen. Kun jij ze helpen aan coole kleren in dit leuke aankleedspel?

 • Snakes and Ladders
  Spelen
  Snakes and Ladders
  1445 keer gespeeld

  You can compete against the computer or a friend while you play this online version of the classic board game. See if you can get all the way to the top of the board while you avoid sliding down the snakes.

 • Prinsessen: modetips
  Spelen
  Prinsessen: modetips
  141 keer gespeeld

  Deze twee hippe prinsessen zijn op zoek naar nieuwe outfits: eentje voor een avondje stappen en eentje voor overdag. Help ze om de juiste keuze te maken in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Stoere jongens make-over
  Spelen
  Stoere jongens make-over
  1623 keer gespeeld

  Deze stoere jongen heeft een behoorlijk wilde baardgroei dus het is tijd voor een make-over. Kun jij zijn baard knippen en hem een nieuw kapsel geven in deze kapperszaak? Hij kan je hulp hard gebruiken in dit online make-overspel.

 • Smakelijk eten
  Spelen
  Smakelijk eten
  181 keer gespeeld

  Anna werkt in een restaurant en ze verwachten een grote familie vanavond voor het diner. Helaas is het een grote chaos. Help je haar alles klaar te krijgen voordat ze komen in dit verborgen voorwerpenspel?

 • Tegelknaller
  Spelen
  Tegelknaller
  154 keer gespeeld

  Er staat deze kleurige tank een wel heel spannende missie te wachten. Hoe lang zal het hem lukken om al deze tegels te verwoesten? Kruip achter het stuur en ontdek het zelf in dit intense actiespel.

 • Clash of Demons
  Spelen
  Clash of Demons
  29 keer gespeeld

  Waar gaat je krijger vandaag ten onder? In het Colosseum? Of in een donkere kerker? Uiteraard is er een kleine kans dat hij alle verschrikkingen en chaos overleeft die hem in dit 3D-actiespel te wachten staat. Maak slimme keuzes. Hij kan op heel veel manieren het loodje leggen!

 • BFFs: spijkerbroek met patchwork
  Spelen
  BFFs: spijkerbroek met patchwork
  422 keer gespeeld

  Deze BFFs zijn dol op spijkerstof en willen allerlei spijkerbroeken met kleurig patchwork ontwerpen. Beleef samen met hen een leuke en modieuze middag in dit make-overspel voor meiden.

 • Woorduil
  Spelen
  Woorduil
  77 keer gespeeld

  Deze uil wil je graag helpen om je vaardigheden te verbeteren zodat je beter wordt in het oplossen van puzzels. Zal het je lukken om alle verborgen woorden in deze puzzels te vinden?

 • Just Don't Fall
  Spelen
  Just Don't Fall
  32 keer gespeeld

  Deze stuiterende slang geniet van zijn dag maar nu blijkt er verschrikkelijke overstroming zijn kant op te komen. Zorg ervoor dat hem niets overkomt en laat hem het stijgende water vermijden in dit schattige actiespel. Je kunt ook tussen de levels door nieuwe outfits voor hem kopen met behulp van de munten die hij onderweg verzamelt.

 • Fidget Spinner-meester
  Spelen
  Fidget Spinner-meester
  172 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij deze virtuele spinner laten draaien? Ontdek het zelf in dit leuke en uitdagende actiespel.

 • 4 pix-woordquiz
  Spelen
  4 pix-woordquiz
  62 keer gespeeld

  Kun jij ontdekken wat deze groepen van vier foto's gemeen hebben? Probeer alle foto- en woordpuzzels te voltooien in dit leuke online spel.

 • Farmington Tales
  Spelen
  Farmington Tales
  114 keer gespeeld

  Help boer Floyd en zijn trouwe viervoeter de boerderij te verbouwen.

 • Sery bruid: poppen make-up
  Spelen
  Sery bruid: poppen make-up
  78 keer gespeeld

  Welke verrassing staat deze bruid te wachten in deze geschenkdozen? Accessoires, make-up of andere spullen die haar bruiloft compleet maken? Ontdek het zelf in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Prinses: zomer in Californië
  Spelen
  Prinses: zomer in Californië
  132 keer gespeeld

  Deze prinses en haar beste vriendin zijn helemaal klaar om lol te trappen onder de Californische zon. Kun jij ze helpen om coole outfits en make-up uit te kiezen voor hun vakantie in de Gouden Staat van Amerika?

 • Galaxy-gezagvoerder
  Spelen
  Galaxy-gezagvoerder
  53 keer gespeeld

  Er gaat weer een spannende missie beginnen voor deze dappere commandant. Reis met hem mee door de kosmos en probeer een marshal te redden van een bende aliens in dit real-time strategiespel.

 • Donuts schieten
  Spelen
  Donuts schieten
  165 keer gespeeld

  In een mierzoete wereld kan een overschot aan donuts behoorlijk lastig zijn. Probeer de overtollige donuts te verwijderen in deze doldwaze bubble shooter. Plaats gelijke donuts in de juiste volgorde zodat ze ontploffen!

 • Prinses: mode-obsessie
  Spelen
  Prinses: mode-obsessie
  135 keer gespeeld

  Mode is bijna een obsessie voor deze hippe prinses. Ga samen met haar en haar beste vriendin online winkelen. Kies de nieuwste trendy accessoires en outfits uit in dit leuke spel voor meiden.

 • Ninja: sensationele schatten
  Spelen
  Ninja: sensationele schatten
  423 keer gespeeld

  Deze dappere ninja is opgesloten in een warenhuis. Help hem om de kratten op de triggerschakelaars te plaatsen zodat hij kan ontsnappen en talloze waardevolle schatten kan verzamelen in dit ruimtelijke puzzelspel.

 • Toverschool: ziekenhuis
  Spelen
  Toverschool: ziekenhuis
  120 keer gespeeld

  Mel heeft vanmiddag een vervelende ontmoeting gehad met een wel heel grote inktvis. Kun jij haar helpen om van haar verwondingen te herstellen in dit griezelige en coole ziekenhuis simulatiespel?

 • Star Stable
  Spelen
  Star Stable
  0 keer gespeeld

  tmp

 • Legends of Atlantis: Exodus
  Spelen
  Legends of Atlantis: Exodus
  103 keer gespeeld

  Snel! Laat de inwoners van Atlantis niet verdrinken!

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  0 keer gespeeld

  Klaverjassen

 • Exotische prinses: make-up
  Spelen
  Exotische prinses: make-up
  1516 keer gespeeld

  Deze prinses woont op een afgelegen eiland in de Pacifische Oceaan maar dat wil niet zeggen dat ze geen luxe make-over kan hebben. Help haar om van haar puistjes af te komen en haar gezicht te beschilderen in dit online spel voor meiden.

 • Maffe professor
  Spelen
  Maffe professor
  16 keer gespeeld

  Het is een schoolavond maar Keithan moet naar het lab komen van de maffe wetenschapper die hij al een tijdje helpt. Wat kan er nou zo belangrijk zijn? Beleef samen met hem een spannende avond in dit 'point-and-click'-avonturenspel.

 • Spaarvarkenavontuur
  Spelen
  Spaarvarkenavontuur
  668 keer gespeeld

  Dit spaarvarkentje voelt zich tamelijk leeg van binnen. Kun je hem vullen met heel veel munten? Knip de touwen door om het geld in hem te laten vallen in dit dynamische puzzelspel.

 • Loodgieterpuzzel
  Spelen
  Loodgieterpuzzel
  93 keer gespeeld

  Kun jij tot het naadje gaan van elk van deze uitdagende puzzels? Stap dit riool binnen en koppel zo snel mogelijk alle delen van deze buizen.

 • Gerechtigheid voor iedereen
  Spelen
  Gerechtigheid voor iedereen
  132 keer gespeeld

  Norma is politieagent en onderzoekt een mysterieus ongeval dat in deze enorme villa is gebeurd. Is mevrouw Paul door haar echtgenoot vermoord? Help Norma met het oplossen van deze zaak in dit spel vol verborgen voorwerpen.

 • Beauty's barok make-over
  Spelen
  Beauty's barok make-over
  61 keer gespeeld

  Deze beroemde prinses is op zoek naar een nieuwe, unieke stijl. Help haar eerst met een snelle make-over in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Cup and Ball
  Spelen
  Cup and Ball
  427 keer gespeeld

  Het doel van dit spel? Laat de bal steeds weer opnieuw in het kopje rollen, dat is alles. Nou, ja niet helemaal. Je zult ook wat platforms op de juiste plek moeten plaatsen in dit dynamische puzzelspel.

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  192 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Prinsessen: boho zwemkleding
  Spelen
  Prinsessen: boho zwemkleding
  945 keer gespeeld

  Ook prinsessen gaan graag op vakantie. Help deze stijlvolle meiden om zich klaar te maken voor een uitje naar het strand in dit online aankleedspel voor meiden. Kies zwemkleding uit en meer.

 • Mahjong chaos
  Spelen
  Mahjong chaos
  260 keer gespeeld

  Haal jij het binnen de tijd in deze coole en te gekke versie van het klassieke bordspel? Koppel zo snel mogelijk alle tegels. Als je niet verder komt, gebruik dan een bom om het pad vrij te maken.

  • Eilandstam 5
   Spelen
   Eilandstam 5
   250 keer gespeeld

   Deze stam hoopt in dit eilandenrijk dorpen te kunnen vestigen. Bouw met hen nieuwe nederzettingen onder de zee, op het eiland en in de wolken die erop zweven in dit hoofdstuk van de simulatiespellenreeks.

  • Prinsessen: glampeer uitje
   Spelen
   Prinsessen: glampeer uitje
   455 keer gespeeld

   Het is heerlijk weer buiten dus het is een mooi moment voor deze prinsessen om te gaan glamperen in een prachtig bos. Kun jij ze helpen aan een paar schattige outfits en een snelle make-over voordat ze nadenken over wat ze moeten meenemen in dit online meidenspel?

  • Bermuda piramide
   Spelen
   Bermuda piramide
   898 keer gespeeld

   Een familielied van Emma was een onderzoeker die vastbesloten was om de mysteries van de Bermudadriehoek te ontrafelen. Het is hem nooit gelukt maar nu wil ze zijn levenswerk voortzetten in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met haar op een spannend avontuur in een van de meest mysterieuze gebieden ter wereld.

  • Dokter noot 2
   Spelen
   Dokter noot 2
   553 keer gespeeld

   Deze dappere dokter heeft hét recept voor plezier! Ga samen met hem op een maf avontuur in dit dynamische puzzelspel. Hij probeert thuis te komen nadat een van zijn huisbezoeken is uitgelopen op een regelrechte ramp dankzij een wel heel vervelende vogel.

  • Gwen: studentenkamer
   Spelen
   Gwen: studentenkamer
   856 keer gespeeld

   Gwen verhuist naar een nieuwe studentenkamer maar de kamer is volledig vernield. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit ontwerpspel voor meiden?

  • Zomers modeplezier
   Spelen
   Zomers modeplezier
   439 keer gespeeld

   Deze drie vriendinnen willen de middag doorbrengen bij het zwembad. Ze organiseren een feest en hebben je hulp nodig bij de voorbereidingen. Help ze om alles te versieren en coole outifts uit te kiezen.

  • Stickman met een speer
   Spelen
   Stickman met een speer
   828 keer gespeeld

   Deze stickman vecht voor zijn leven. Een eindeloos leger boogschutters wil hem doorzeven met pijlen. Hoe lang zal hij kunnen overleven? Hoeveel boogschutters moet hij uitschakelen voordat hij zijn schepper bereikt? Dat hangt helemaal af van jou.

  • Ranch Rush
   Spelen
   Ranch Rush
   423 keer gespeeld

   Steek je handen uit de mouwen en breng deze boerderij tot bloei!

  • Prinsessen: flower power
   Spelen
   Prinsessen: flower power
   2949 keer gespeeld

   Deze vijf prinsessen bekijken een aantal leuke stijlen uit de jaren '60. Help ze een hoop geweldige retro-outfits te creëren die praktisch "flower power!" schreeuwen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes.

  • Huisdierensport
   Spelen
   Huisdierensport
   1824 keer gespeeld

   Deze schattige huisdieren maken zich op voor een spannende sportwedstrijd. Kun jij ze in dit online sportspel helpen om munten te verzamelen terwijl ze intussen trainen voor onder andere zwem- en hardloopwedstrijden?

  • Prinsessen: dubbeldate
   Spelen
   Prinsessen: dubbeldate
   1302 keer gespeeld

   Deze twee prinsessen organiseren een dubbeldate. Help ze om leuke outfits uit te kiezen in dit aankleedspel voor meiden.

  • Bliksemrace
   Spelen
   Bliksemrace
   2046 keer gespeeld

   Ben je klaar voor de race? Kruip dan achter het stuur van een van deze coole wagens die je te wachten staan in dit 3D-racespel. Ben jij de eerste die de eindstreep haalt?