Nieuw

 
 • Zussen: lelijke kerstmistrui
  Spelen
  Zussen: lelijke kerstmistrui
  0 keer gespeeld

  Deze twee zussen houden dit jaar een lelijke kerstmistruienfuif en ze willen zelf de allerlelijkste trui hebben! Daarom ontwerpen ze hem in plaats van er een in de winkel te kopen. Doe met ze mee bij het maken van knotsgekke truien en het versieren van hun huis versieren voordat de gasten aankloppen in dit online spel voor meisjes.

 • Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spelen
  Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  187 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit als je eenmaal dit slagveld hebt betreden? Baan je een weg door de arena terwijl je het opneemt tegen tientallen spelers van over de hele wereld. Ben jij de baas of krijg je een pak slaag in dit multiplayer actiespel?

 • Witte prinses' echte zoensprookje
  Spelen
  Witte prinses' echte zoensprookje
  0 keer gespeeld

  Deze drie prinsen hopen allemaal het hart van deze prinses te veroveren. Maar welke van hen moet ze kiezen voor haar volgende date? Ga met haar voor de spiegel staan terwijl ze zich klaarmaakt en de knoop doorhakt in dit online spel voor meisjes.

 • Groenten verbouwen
  Spelen
  Groenten verbouwen
  1166 keer gespeeld

  Howdy, folks! Op deze boerderij kun je van alles verbouwen. Heb je zin in maïs, broccoli of pompoenen? Combineer de gewassen om de lekkerste groenten te maken in dit unieke puzzelspel.

 • Prinses winterfotoshoot
  Spelen
  Prinses winterfotoshoot
  0 keer gespeeld

  Vier stijlvolle prinsessen. Een waanzinnige fotoshoot. Kan jij deze stijlvolle aristocraten helpen om schitterende winteroutfits te ontwerpen voordat ze naar de studio gaan in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen: studeertijd
  Spelen
  Prinsessen: studeertijd
  0 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen doen mee aan een wedstrijd op de universiteit. Welke van hen kan de beste maandagse outfit samenstellen? Help ze bij het ontwerpen van waanzinnige creaties en ontdek wie de winnaar wordt in dit online aankleedspel.

 • Vlammende banden: keukenwieltjes
  Spelen
  Vlammende banden: keukenwieltjes
  0 keer gespeeld

  Deze racewagens zijn misschien klein, maar ze kunnen elke racebaan aan. Spring achter het stuur en raas door een keuken in dit intense 3D-racespel.

 • Monkey Go Happy: Witchcraft
  Spelen
  Monkey Go Happy: Witchcraft
  0 keer gespeeld
 • Winterverwarmtips voor prinsessen
  Spelen
  Winterverwarmtips voor prinsessen
  0 keer gespeeld

  De winter is aangebroken en de lucht is koud en droog. Jij kan je bij deze prinsessen voegen terwijl ze hun favoriete tips delen om lekker warm te blijven tijdens de koudste maanden van het jaar. Help hen bij het kiezen van een lekkere snack voordat ze twee verschillende modieuze outfitsetjes ontwerpen in dit online spel voor meisjes.

 • Gestippelde meid: missie-ongevalspoed
  Spelen
  Gestippelde meid: missie-ongevalspoed
  0 keer gespeeld

  Deze beroemde superheld heeft nogal wat pijn geleden tijdens haar laatste missie. Laten we haar naar het ziekenhuis brengen zodat we haar wonden kunnen behandelen in dit online medische spel. Denk je dat je een kijkje kan nemen en een handje helpen op de spoedeisende hulp?

 • Tank Battle: War Commander
  Spelen
  Tank Battle: War Commander
  1398 keer gespeeld

  Een epische strijd staat op het punt om los te barsten. Welke kant kies jij en hoe organiseer jij je troepen in dit beurtgebaseerde strategiespel? Trek ten strijde en laat je tanks de aanval leiden of raak de zwakke plek van de vijand met straaljagers en een luchtbombardement.

 • Dino Survival
  Spelen
  Dino Survival
  1019 keer gespeeld

  Een meute hongerige dinousaurussen komt jouw kant op. Overleef jij hun vraatzucht of kom je in hun geschubde buik terecht? Grijp alle wapens die je te pakken kan krijgen en zet je schrap voor een epische strijd op leven en dood. Hoe lang hou jij het uit in dit meedogenloze first-person actiespel?

 • Tempel van Ramses
  Spelen
  Tempel van Ramses
  929 keer gespeeld

  April en haar team van archeologen hebben een grote ontdekking gedaan! Ze willen graag de geheimen uit de tempel van een van de grootste farao's van het oude Egypte ontsluieren, maar ze hebben een probleem. De Egyptenaren hebben het niet zo op buitenstaanders die hun schatten komen plunderen. Kun jij April een handje helpen in dit zoek-en-vind-spel?

 • Prinsessen: Wachten op de Kerstman
  Spelen
  Prinsessen: Wachten op de Kerstman
  0 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben altijd al de Kerstman willen ontmoeten. Daarom willen op kerstavond laat opblijven en hem groeten als hij langskomt. Help ze met het bakken van koekjes wacht samen tot de Kerstman door de schoorsteen kruipt in dit feestelijke online spel voor meisjes.

 • Schijnwerper op prinses: zussen modetips
  Spelen
  Schijnwerper op prinses: zussen modetips
  677 keer gespeeld

  Twee van 's werelds beroemdste prinsessen staan op het punt om in een talkshow over hun favoriete stijlen te praten. Kan jij hen helpen bij het uitkiezen van de perfecte outfits voordat de camera gaat draaien in dit online aankleedspel?

 • Bohowinter met prinsessen
  Spelen
  Bohowinter met prinsessen
  0 keer gespeeld

  De winter staat voor de deur en deze prinsessen zijn klaar voor een make-over, niet alleen voor henzelf maar ook voor hun huis. Ga met ze mee op zoek naar levendige bohokleding en -accessoires en kies ladingen waanzinnige decoratie uit in dit online spel voor meisjes.

 • Het spel der liefde
  Spelen
  Het spel der liefde
  1860 keer gespeeld

  Aurelio is een dappere ridder, hopeloos verliefd op Grace, een beeldschone prinses. Helaas wil de koning niet dat hij met haar trouwt. Aurelio mag Grace alleen ten huwelijk vragen als hij met succes een grote uitdaging voor de koning voltooit: het spel der liefde. Kun jij de ridder helpen om te voldoen aan die vreemde eis van zijn toekomstige schoonvader in dit zoek-en-vindspel?

 • Phage Wars
  Spelen
  Phage Wars
  0 keer gespeeld

  Voer een epische strijd om te overleven op microscopisch niveau. Kruip in de huid van een meedogenloze parasiet en probeer de gezonde cellen te overmeesteren. Kun jij ze allemaal infecteren in dit virale strategiespel?

 • Neem de babysitter beet: Humeurige Ally
  Spelen
  Neem de babysitter beet: Humeurige Ally
  18 keer gespeeld

  Ally is woedend omdat haar oppas het te druk heeft met telefoneren om aandacht aan haar te besteden. Daarom gaat ze haar eens flink beetnemen met een scheetkussen, een rubberen slang en nog veel meer in dit knotsgekke online spel. Het is dikke pret en jij kan meedoen!

 • Star Stable
  Spelen
  Star Stable
  0 keer gespeeld

  tmp

 • Rummi
  Spelen
  Rummi
  0 keer gespeeld

  Rummi

 • Archery Expert Japan
  Spelen
  Archery Expert Japan
  17 keer gespeeld

  Maak een virtuele reis naar Japan in dit spannende 3D-spel. Verken oeroude tempels en bamboebossen en stel je boogschietkunsten op de proef. Hoeveel papieren lantaarns schiet jij met je pijlen raak terwijl je geld verdient om tussen levels nieuwe en betere bogen te kopen?

 • Smulweg
  Spelen
  Smulweg
  1429 keer gespeeld

  Deze jongen is gek op snoep en eet zijn lievelingssnoepjes tot hij erbij neervalt. Kan jij met de reuzenkauwgombal al het snoep omstoten en via de kronkelweg naar hem toebrengen in dit mierzoete online spel?

 • Schurk: moderne make-over
  Spelen
  Schurk: moderne make-over
  0 keer gespeeld

  Oh nee! Deze meid is smoorverliefd op een van de grootste superschurken ter wereld! Kunnen haar vrienden voorkomen dat ze meedoet met zijn volgende kwaadaardige plan om de wereld over te nemen in dit waanzinnige online spel? Misschien kunnen een make-over en nieuwe stijl voor haar huis haar op andere gedachten brengen en ervoor zorgen dat ze het uitmaakt voordat ze in de gevangenis belandt!

 • Casual weekend modechicks
  Spelen
  Casual weekend modechicks
  0 keer gespeeld

  Deze twee stijlvolle vrienden gaan voor een casual look dit weekend. Kan jij ze helpen kiezen welke comfortabele en chille outfits ze kunnen aantrekken in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Stippelscholiere versus superheld
  Spelen
  Stippelscholiere versus superheld
  0 keer gespeeld

  Deze drukke meid leeft een dubbelleven! Overdag een student en 's nachts een superheld! Maar dat wil niet zeggen dat ze geen tijd heeft voor mode. Kan jij haar helpen om twee te gekke outfits te ontwerpen in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Ellie: Ruimtemodereportage
  Spelen
  Ellie: Ruimtemodereportage
  0 keer gespeeld

  Ellie is op zoek naar een nieuwe look die een beetje sciencefiction en superstijlvol is. Kan jij haar helpen om een paar outfits te vinden die echt buitenaards goed zijn? Ze kan jouw hulp ook wel gebruiken bij het kiezen van onwijs futuristische make-up in dit online aankeedspel voor meisjes.

 • Puzzel: middeleeuwse strijd
  Spelen
  Puzzel: middeleeuwse strijd
  14 keer gespeeld

  Het is jaren geleden dat je jouw koninkrijk hebt verlaten en het is nu volledig in handen van vijandige ridders en troepen. Nu is de tijd om je land op te eisen in dit online strategie- en puzzelspel. Combineer de tegels bij de strijd om jouw koninkrijk!

 • Glory Warrior: Lord of Darkness
  Spelen
  Glory Warrior: Lord of Darkness
  0 keer gespeeld

  Boosaardige krachten doemen weer op om het koninkrijk te veroveren. Aan een enkele krijger is de taak toebedeeld om de Heers van de Duisternis en zijn genadeloze knechten te stoppen voordat ze de hele wereld in chaos storten. Sluit je bij hem aan voor een episch avontuur in dit 3D actiespel.

 • Crystals lekkernijenwinkel
  Spelen
  Crystals lekkernijenwinkel
  0 keer gespeeld

  Crystal heeft net een nieuwe lekkernijenwinkel geopend, maar ze komt nu al voorraden tekort. Kan jij haar helpen om alle benodigde artikelen te vinden en ladingen zalige desserts te maken? Deze magische speelautomaat zit barstensvol heerlijke ingrediënten. Crystals creaties zullen de klanten vast doen waterdanden in dit komische kook- en simulatiespel.

 • Vruchtensnoepwinkel
  Spelen
  Vruchtensnoepwinkel
  0 keer gespeeld

  Deze magische snoepjeswinkels kan je alleen in de wolken tegenkomen. Maak een spannende reis in dit drie-op-een-rij-puzzelspel Hoe snel verbind jij alle snoepjes in elke zwevende winkel? Je kan onderweg ook cash geld verzamelen om handige versterkingen te kopen.

 • Warscrap.io
  Spelen
  Warscrap.io
  472 keer gespeeld

  De strijd is volledig losgebarsten in dit intense en spannende io-spel. Vorm teams met spelers van over de hele wereld in de strijd om vijandelijke gebieden en gebouwen. Slaag jij erin om hun terrein te veroveren voordat ze het jouwe binnenvallen en je hele troepenmacht om zeep helpen?

 • Jessies ziekenhuisrevalidatie
  Spelen
  Jessies ziekenhuisrevalidatie
  0 keer gespeeld

  Jessie was haar huis aan het renoveren toen ze van de trap afviel. Nu is ze bont en blauw en misschien is haar been gebroken! Ze wacht je op in de kliniek. Kan jij pleisters op haar wonden plakken en haar weer op de been helpen in dit online medische spel?

 • Crystal en Ava's kampeeruitje
  Spelen
  Crystal en Ava's kampeeruitje
  161 keer gespeeld

  Crystal en Ava gaan kamperen maar ze kunnen jouw advies wel gebruiken bij het selecteren wat ze mee moeten nemen! Help hen bij het kiezen van tenten, welk eten ze moeten inpakken en nog veel meer in dit online spel voor meisjes.

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelen
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  478 keer gespeeld

  Talloze worstelaars staan op springen om de kampioen van de troon te stoten. Help hem wanneer hij ze een voor een te lijf gaat in dit Mexicaans worstelspel. Bij een welgemikte klap gooien ze het bijltje er waarschijnlijk wel bij neer, maar als hij in de problemen komt, kan hij op power-ups zoals ontploffende burrito's en nog veel meer terugvallen.

 • Jungle-magie
  Spelen
  Jungle-magie
  2095 keer gespeeld

  In deze jungle schuilt een mysterieuze kracht. Lukt het jou om de kracht te verwoesten in dit betoverende spel? Stel je vaardigheden op de proef in dit drie-op-een-rij puzzelspel.