Nieuw

 
 • Ellie's superhelden look
  Ellie's superhelden look
  56 keer gespeeld

  Ellie is een groot fan van superhelden. Ze wil dolgraag een coole stijl hebben, geïnspireerd op haar favoriete superhelden. Kun jij haar helpen kiezen welke look het beste bij haar past in dit leuke make-overspel?

 • Zombie Vacation
  Zombie Vacation
  72 keer gespeeld

  Sommige mensen brengen liever de vakantie door op een tropisch eiland zonder zombies. Hoe saai is dat? Neem het samen met deze dappere soldaat tijdens zijn vakantie op tegen hordes ondoden en help hem om zo lang mogelijk te overleven in dit doldwaze actiespel.

 • Eat Me Io
  Eat Me Io
  35 keer gespeeld

  Het is eten of gegeten worden in dit schattige io-spel. Overleef jij elke strijd? Kies een paar coole waterstrijders uit en vecht als een woeste piranha of misschien een bommenwerpende zeeschildpad? Maak een keuze... maar denk eerst heel goed na.

 • Woordzoeker: Classic
  Woordzoeker: Classic
  1477 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor een opwindende uitdaging? Kun jij alle verborgen woorden vinden in alle puzzels in dit online spel? De klok tikt, dus je moet snel zijn!

 • Justice Clicker
  Justice Clicker
  0 keer gespeeld

  De straten zijn overspoeld met gemene monsters en plunderende mutanten. Laat je het zo maar toe dat ze de stad bezetten? Natuurlijk niet! Bouw ervaringspunten op terwijl je het opneemt tegen deze duistere krachten. En verdien ook coole combos in dit actierijke online spel.

 • Racing Monster Trucks
  Racing Monster Trucks
  0 keer gespeeld

  Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

 • 10 x 10 Arabian Nights
  10 x 10 Arabian Nights
  13 keer gespeeld

  Hoeveel punten kun jij verdienen in dit uitdagende puzzelspel? Plaats de vormen op het bord en probeer zo veel mogelijk lijnen te maken. Zorg alleen wel dat je genoeg ruimte overhoudt.

 • Nieuwe koninklijke garderobe
  Nieuwe koninklijke garderobe
  346 keer gespeeld

  Deze prins en prinses hebben het helemaal gehad met hun outfits. Ga samen met ze op zoek naar coole nieuwe kleren in dit leuke aankleedspel voor meiden. Ze willen graag hun favoriete winkels bezoeken en de nieuwste stijlen ontdekken maar moeten ondertussen ook op hun budget letten.

 • Princesses Truth or Dare
  Princesses Truth or Dare
  3082 keer gespeeld

  Deze meiden trappen graag lol samen in dit coole online spel, Princesses Truth or Dare, speciaal voor meisjes. Beleef een te gekke tijd met deze twee Disney prinsessen door verschillende minigames te spelen.

 • Yeti's Adventure
  Yeti's Adventure
  0 keer gespeeld

  In dit avonturenspel verkent dit schattige monster een ijzig rijk. Kun jij hem helpen om gaten en andere gevaren te ontwijken tijdens zijn spannende avontuur?

 • Kongman
  Kongman
  21 keer gespeeld

  Een gigantische aap gaat tekeer in dit verslavende actiespel. Help hem bij het vermorzelen van deze wolkenkrabber terwijl hij de platformen ontwijkt. Als hij daarmee in botsing komt, krijgt hij een hoofdpijn zo groot als hijzelf!

 • Victoria's retro make-over
  Victoria's retro make-over
  43 keer gespeeld

  Victoria is al een tijdje op zoek naar een nieuwe look en nu wil ze helemaal retro gaan! Geef haar een snelle make-over terwijl ze intussen coole vintage-outfits uitkiest in dit hippe online spel voor meiden.

 • Bowman
  Bowman
  1860 keer gespeeld

  Het is een doodsstrijd en jij moet het opnemen tegen de computer of een andere speler terwijl je voorzichtig je pijlen richt. Kun jij ze allemaal uitschakelen met je pijlen voordat jezelf geraakt wordt?

 • Jungle-chaos
  Jungle-chaos
  24 keer gespeeld

  Deze schattige dieren zitten allemaal in de knoop. Stap deze prachtige jungle binnen en probeer ze weer met hun vrienden te verbinden in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel.

 • Prinses: kennismaking met ouders
  Prinses: kennismaking met ouders
  201 keer gespeeld

  Het nieuwe vriendje van deze prinses heeft zijn ouders uitgenodigd om bij haar te komen eten en ze heeft ze nog nooit ontmoet! Ze wil graag een goede indruk achterlaten maar ze heeft weinig tijd om alles goed voor te bereiden. Help haar om de perfecte outfit uit te kiezen, op zoek te gaan naar een leuk cadeau en een overheerlijke maaltijd voor te bereiden.

 • Ancient Maya Treasures
  Ancient Maya Treasures
  816 keer gespeeld

  Bij de tempel diep in deze mysterieuze jungle wacht een uitdaging op je. Kun jij al deze kostbare juwelen koppelen terwijl je de steenplaten vernietigt? Gebruik voorwerpen als bommen, dynamiet en zelfs bliksemflitsen terwijl je dit epische 3-op-een-rij-puzzelspel speelt.

 • Vegas World
  Vegas World
  196 keer gespeeld

  Het leven is één grote gok, dus waarom zou je er niet van genieten?

 • Prinses: 1 april in de haarsalon
  Prinses: 1 april in de haarsalon
  1970 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan naar een haarsalon voor een nieuw kapsel. Helaas werkt er een gemene koningin in de salon die dol is op 1 april grapjes. Haal samen met haar grapjes uit met de prinsessen door ze maffe kapsels te geven in dit grappige make-over spel voor meiden.

 • My Little Farmies
  My Little Farmies
  7219 keer gespeeld

  Ben je goed in ruimtelijke ordening? Maak je maar op voor een reis terug in de tijd...

 • Raak de haak niet!
  Raak de haak niet!
  396 keer gespeeld

  Deze roekeloze vis zwemt gevaarlijke wateren in. Kun jij hem uit de problemen houden? Hij moet de haken van een paar plaatselijke vissers ontwijken en tegelijk ook oppassen voor wat hongerige octopussen.

 • Bus Parking 3D: World 2
  Bus Parking 3D: World 2
  1317 keer gespeeld

  Maak nog een rit in deze bussen en bereid je voor op een paar rondjes lastig parkeren. Kun je ze allemaal op de juiste plaatsen krijgen voordat de tijd om is?

 • Papierrace
  Papierrace
  377 keer gespeeld

  In dit actiespel racet deze kleine jongen als een dolle door de pagina's van een mega-notitieboek. Kun jij hem helpen om ongedeerd over gaten te springen, stekels te ontwijken en alle wormgaten te zoeken?

 • World of Warships
  World of Warships
  5087 keer gespeeld
 • Meerminprinses: nagelstudio
  Meerminprinses: nagelstudio
  546 keer gespeeld

  Door het zoute water in het rijk van deze zeemeermin zijn haar handen helemaal uitgedroogd en haar nagels gescheurd. Laten we haar snel een manicure geven in dit leuke make-overspel voor meiden.

 • Shuigo 2
  Shuigo 2
  150 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het vervolg op een frisse en fruitige online versie van Mahjong? Zo ja, zoek dan binnen de tijd alle gelijke kersen, ananassen en ander gezond en lekker fruit bij elkaar in dit leuke puzzelspel.

 • Flipperende UFO
  Flipperende UFO
  432 keer gespeeld

  Deze eenzame alien heeft de buitenaardse van zijn dromen gevonden. Helaas woont ze op de aarde. Kun jij hem helpen zijn UFO door onze drukke atmosfeer te navigeren in dit waanzinnige actiespel? Hij moet onderweg honderden satellieten ontwijken.

 • Prinsessen: lentekermis
  Prinsessen: lentekermis
  617 keer gespeeld

  De lentekermis is weer aangekomen in dit magische rijk en deze prinsessen staan te popelen om er naartoe te gaan. Je zult ze wel een handje moeten helpen met hun make-up en outfits. Zou jij een paar stijlvolle lentelooks kunnen uitkiezen in dit leuke make-overspel voor meiden?

 • Rogue Fable 2
  Rogue Fable 2
  269 keer gespeeld

  Er staat je weer een doolhof vol dodelijke monsters en andere gevaren te wachten in dit retro-avonturenspel. Durf jij als krijger, schurk, tovenaar of machtige necromancer de verboden diepten te verkennen?

 • Puzzel Express
  Puzzel Express
  375 keer gespeeld

  Iedereen aan boord voor dit spannende puzzelspel! Kun jij een plekje vinden voor deze kleurrijke vormen in de wagons? Je kunt het wat rustiger aan doen in de 'scenic' modus, of juist sneller in de 'express'-modus als je aan een echte uitdaging toe bent!

 • Punkprinses garderobe
  Punkprinses garderobe
  1715 keer gespeeld

  Deze prinses is dol op gewaagde stijlen en ze vindt het leuk om mensen te schockeren. Kun jij haar helpen om een paar wilde outfits uit te kiezen in dit hippe aankleedspel voor meiden?

 • Gekleurde garages
  Gekleurde garages
  1087 keer gespeeld

  Vier wagens. Vier garages. Kun jij zorgen dat deze kleurrijke karren op de juiste plek parkeren in dit uitdagende puzzelspel? Probeer ze op het goede spoor te houden.

 • Parkeerchaos 3
  Parkeerchaos 3
  462 keer gespeeld

  In dit intense parkeerspel zul je wel scherp moeten blijven want je hebt een baan als een parkeerbediende van een exclusieve club. Elk clublid zal je het nummer van de parkeerplaats doorgeven. Zal het je lukken om binnen de tijd alle voertuigen op de juiste plek te krijgen?

 • Sprookjesplezier
  Sprookjesplezier
  1089 keer gespeeld

  Deze hippe meid heeft kaartjes naar de première van Belle en het beest gewonnen. Ze is helemaal weg van de originele tekenfilm dus ze is door het dolle heen. Help haar aan een magische outfit voor een onvergetelijke avond in dit make-over en ontwerpspel voor meiden.

 • Prinses Studentenblad
  Prinses Studentenblad
  1878 keer gespeeld

  Deze stijlbewuste prinses is vastbesloten een modeblad voor haar opleiding uit te geven. Kun jij haar helpen met outfits kiezen, foto's maken en inhoud te ontwerpen waardoor het eerste nummer een enorm succes wordt? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit online ontwerpspel voor meisjes.

 • Governor of Poker 3
  Governor of Poker 3
  790 keer gespeeld

  Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

 • Lineum
  Lineum
  2156 keer gespeeld

  In dit puzzelspel wacht er een uitdaging op je in een weelderig weiland. Kun je alle turf omkeren en een witte lijn maken die eromheen loopt en dan teruggaat naar hetzelfde punt?

  • Word Zen
   Word Zen
   118 keer gespeeld

   Meer dan 100 lastige puzzels en vier verschillende moeilijkheidsgraden wachten op je in dit onlinespel. Zet je woordenkennis aan het werk en zoek alle verborgen woorden.

  • Ballonnen
   Ballonnen
   441 keer gespeeld

   Zet je schrap voor een magisch avontuur in dit schattige en uitdagende drie-op-een-rij puzzelspel. Kijk hoe snel jij de steentjes kunt verschuiven om deze kleurige heteluchtballonnen te verbinden. Lukt het jou om ze in de juiste volgorde te plaatsen voordat de tijd om is?

  • Prinsessen: hippe lentemode
   Prinsessen: hippe lentemode
   1380 keer gespeeld

   Deze twee prinsessen moeten altijd de nieuwste trends volgen. Ga samen op zoek naar de hipste stijlen in dit leuke aankleedspel voor meiden.

  • Griezelkelder: ontsnapping deel 1
   Griezelkelder: ontsnapping deel 1
   3076 keer gespeeld

   In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

  • Betoverende kamergenoten
   Betoverende kamergenoten
   1449 keer gespeeld

   Deze twee studenten verschillen enorm maar toch delen ze samen een studentenkamer op deze betoverende school. Kun jij ze helpen om hun nieuwe kamer in te richten en mooie outfits uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden?

  • Jewels Blitz 2
   Jewels Blitz 2
   1390 keer gespeeld

   Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.

  • Solitaire - Mijn koninkrijk
   Solitaire - Mijn koninkrijk
   312 keer gespeeld

   Bezoek een magisch koninkrijk in deze versie van het klassieke kaartspel Klondike. Kun je alle koningen, koninginnen, dappere ridders en aanbiddelijke babydraken bij elkaar krijgen?

  • Prinses bij de kapper: slechte haardag
   Prinses bij de kapper: slechte haardag
   2433 keer gespeeld

   Cinderella wilde een nieuwe look en een nieuw kapsel maar er is van alles misgegaan bij de kapper. Een van de haardrogers functioneerde niet goed en nu ziet ze er niet uit. Kun jij haar helpen om er weer tiptop uit te zien in dit leuke make-overspel?

  • 3D Monster Truck: Skyroads
   3D Monster Truck: Skyroads
   1571 keer gespeeld

   De mogelijkheden zijn oneindig is dit 3D-racespel. Race door lussen en over schansen. Verzamel onderweg geld voor upgrades.

  • Prinsessen: motorlaarzen
   Prinsessen: motorlaarzen
   3022 keer gespeeld

   Deze twee prinsessen zijn op zoek naar een outfit die bij hun motorlaarzen past. Kun jij ze helpen om iets moois te ontwerpen in dit creatieve aankleedspel voor meiden?

  • Bristlies PP
   Bristlies PP
   336 keer gespeeld
  • Western-mahjong
   Western-mahjong
   653 keer gespeeld

   Hi, partner! Ben jij klaar voor deze superwestern-versie van het populaire spel uit het Verre Oosten? Zoek de paren met laarzen, sheriffpenningen en ratelslangen op de tegels zo snel mogelijk bij elkaar!