Nieuw

 
 • Now & Then: Eliza Sweet 16
  Spelen
  Now & Then: Eliza Sweet 16
  0 keer gespeeld

  Ontdek samen met Eliza welke prachtige jurken ze door de jaren heen allemaal heeft gedragen...

 • Ellie: voorjaarsfashionista
  Spelen
  Ellie: voorjaarsfashionista
  0 keer gespeeld

  Ellie is een echte fashionista en ze bereid zich voor op de lente met allerlei leuke outfits. Kan jij haar helpen om een paar frisse en stijlvolle looks samen te stellen in deze online aankleedgame? Je kan Ellies make-up, een superleuk rokje en ook een paar te gekke accessoires uitkiezen.

 • Verslaafd aan modeselfies
  Spelen
  Verslaafd aan modeselfies
  110 keer gespeeld

  Deze superheldin is dol op selfies, maar haar smartphone is tijdens haar laatste avontuur nogal vies geworden. Kan jij haar helpen om hem schoon te maken in deze online game? Als je klaar bent, kan je een te gekke outfit voor haar uikiezen zodat haar volgende foto een echt prachtplaatje wordt.

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  0 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Ontwerp een zeemeerminnenkat
  Spelen
  Ontwerp een zeemeerminnenkat
  138 keer gespeeld

  Deze magische katjes leven in de zee en ze zijn op zoek naar een nieuwe vriendin. Kan jij er eentje voor hen maken in deze betoverende designgame? Je kan uitkiezen wat voor haarkleur ze krijgt, wat voor strikje ze moet dragen en nog veel meer.

 • Powerbots
  Spelen
  Powerbots
  0 keer gespeeld

  Deze robots hebben met een serieuze insectenplaag te kampen. Kan jij ze helpen hun basis te verdedigen voordat hij helemaal geïnfesteerd is in dit knallende online actiespel? Je zal een leger aan powerbots moeten bouwen, upgraden en het slagveld insturen om die vervelende rotbeestjes af te maken.

 • Humeurige Ally: dokter voor de griep
  Spelen
  Humeurige Ally: dokter voor de griep
  103 keer gespeeld

  Ally speelde in het park toen het ineens begon te regenen. Nu heeft ze een hele zware griep. Laten we haar naar het ziekenhuis brengen zodat ze zich beter voelt in deze grappige medische game. Je moet Ally's zuster helpen om haar temperatuur te meten, een paar medicijnen te geven en nog veel meer.

 • Beachball.Online
  Spelen
  Beachball.Online
  0 keer gespeeld

  Allerlei schattige diertjes komen bij elkaar voor een spannend strandvolleybaltoernooi in deze grappige io game. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld terwijl je de bal smasht en tientallen punten scoort.

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  0 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Detective Nina
  Spelen
  Detective Nina
  0 keer gespeeld

  Nina gaat een detectivebureau starten en ze wil een goede eerste indruk maken op haar klanten. Kan jij haar helpen bij het samenstellen van een superprofessionele outfit voor haar eerste werkdag in deze speurende aankleedgame voor meiden? Daarna moet ze de perfecte vermomming bij elkaar zoeken voor haar eerste criminele zaak.

 • Koninginnen op het punkfestival
  Spelen
  Koninginnen op het punkfestival
  0 keer gespeeld

  Deze twee vriendinnen gaan in de zomer zoveel mogelijk punkfestivals onveilig te maken! Natuurlijk hebben ze wat coole kleren nodig voor elk festival. Kan jij ze helpen om een paar punkoutfits te ontwerpen en waanzinnige make-up uit te kiezen in deze online aankleedgame?

 • Rack 'em 8 Ball
  Spelen
  Rack 'em 8 Ball
  0 keer gespeeld

  Zet je schrap om het tegen gehaaide poolspelers op te nemen in deze multiplayer biljartgame. Stoot jij als eerste al je ballen van de tafel en de 8-bal in de juiste pocket?

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  98 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Neon Ball
  Spelen
  Neon Ball
  46 keer gespeeld

  Kun jij de zilveren bal naar de mysterieuze poorten manoeuvreren in dit uitdagende puzzelspel? Draai en kantel de platformen om de bal in de juiste richting te laten rollen. Maar pas op! Eén fout en de bal ontploft!

 • Superkracht: IJsprinses
  Spelen
  Superkracht: IJsprinses
  28 keer gespeeld

  Het is weer een te gekke dag in het leven van deze prinses die toevallig ook superkrachten heeft! Voordat ze het opneemt tegen de grootste schurken van haar koninkrijk, moet ze bepalen wat ze aan gaat trekken. Kan jij haar helpen om een cool kostuum uit te zoeken, te gekke make-up op te doen en een waanzinnige haarstijl uit te kiezen in deze online game voor meiden?

 • Flow Mania
  Spelen
  Flow Mania
  0 keer gespeeld

  Laat je meevoeren door dit uitdagende puzzelspel. Koppel de gekleurde stippen en vul het volledige speelveld met pijpen, zo snel als je kunt.

 • Solitaire Patience
  Spelen
  Solitaire Patience
  0 keer gespeeld
 • Blondie: relaxen in de spa
  Spelen
  Blondie: relaxen in de spa
  63 keer gespeeld

  Blondie heeft een stressvolle week achter de rug, dus ze gaat een bezoekje brengen aan haar favoriete spa. Kan jij haar helpen om zich lekker te ontspannen en op te frissen met een massage en snelle make-over? Je kan een leuke outfit en te gekke make-up voor haar uitkiezen in deze online game voor meiden.

 • Superballs.io
  Spelen
  Superballs.io
  0 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo biljart gespeeld! Neem het op tegen een internationale groep poolprofs in dit uitdagende io-spel. Jouw doel? Om zoveel mogelijk ballen zo snel mogelijk in de pockets te stoten.

 • Jungle Jewels
  Spelen
  Jungle Jewels
  657 keer gespeeld
 • Altijd fashionista: Schotse prinses
  Spelen
  Altijd fashionista: Schotse prinses
  0 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een tripje naar de Hooglanden en een spannende modeuitdaging! Deze Schotse prinses is een kalender aan het maken om een jaar lang aan waanzinnige stijlen te verheerlijken. In deze online design- en aankleedgame heeft ze natuurlijk jouw modeadviezen nodig. Kan jij helpen om 12 outfits en haarstijlen die perfect bij elke maand van de kalender passen te ontwerpen en fotograferen?

 • Extreme drift 2
  Spelen
  Extreme drift 2
  0 keer gespeeld

  In deze racegame kan je jouw virtuele driftskills verbeteren, de strijd aangaan in een legendarische competitie, of lekker chillen in de freestylemodus. Je kan ook munten verdienen om je wagen te upgraden, aan te passen of een nieuwe te kopen, terwijl je van de een naar de andere unieke racebaan drift.

 • Eliie is dol op capibaras
  Spelen
  Eliie is dol op capibaras
  0 keer gespeeld

  Ellie is dol op capibara's en ze wil haar grote liefde voor hen graag tonen via haar outfits en accessoires. Kan jij haar helpen om een paar hele leuke tassen, jurkjes en zelfs make-up en contactlensdoosjes te kiezen? Ellie kan jouw modetips echt wel goed gebruiken in deze online aankleedgame voor meiden.

 • Mahjongdynastie
  Spelen
  Mahjongdynastie
  0 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels als je hulp nodig hebt om de tegels op het bord te combineren.

 • Celebs at the Music Awards
  Spelen
  Celebs at the Music Awards
  19 keer gespeeld

  Deze twee beroemde en superstijlvolle celebrities presenteren vanavond een award tijdens de muziekawards. Ze willen natuurlijk een paar schitterende jurken en accessoires uitkiezen. Kan jij ze helpen om te beslissen wat ze aan moeten trekken voordat de ceremonie van start gaat in deze online aankleedgame voor meiden?

 • Beste vriendinnen: yogales
  Spelen
  Beste vriendinnen: yogales
  12 keer gespeeld

  Deze beste vriendinnen zijn te laat voor hun yogales! Kan jij ze een handje helpen om snel te beslissen wat ze aan moeten trekken in deze online aankleedgame? Als de les is afgelopen, kan je ook met ze meedoen bij het voorbereiden van een snelle en gezonde snacl.

 • Megaclash Warriors League
  Spelen
  Megaclash Warriors League
  0 keer gespeeld

  Ben jij dapper en stoer genoeg om de sterkste krijgers van het koninkrijk te verslaan? Als jij je mannetje wil staan, treed dan de arena binnen in dit legendarische actiespel. Grijp je bepantsering en vergeet je zwaard niet wanneer je het opneemt tegen de computer of een team vormt met andere spelers in de multiplayermodus om grootse eindbazen uit te dagen. Schiet op, het volgende gevecht begint!

 • Kruiswoordpuzzels
  Spelen
  Kruiswoordpuzzels
  0 keer gespeeld

  Deze game geeft een unieke draai aan kruiswoorden. Bekijk de letters in deze bol eens goed en verbind ze met elkaar om woorden te maken die in elk van de puzzels passen. Kan jij ze allemaal voltooien in deze uitdagende woordgame?

 • Optelblokken
  Spelen
  Optelblokken
  0 keer gespeeld

  Kan jij al deze getallen bij elkaar optellen? Kijk goed naar de som in deze kubussen en plaats de getallen aan de onderkant. Soms moet je ze met elkaar laten overlappen om veel van de levels in deze uitdagende rekengame te voltooien.

 • Olivia's magische drankjeswinkel
  Spelen
  Olivia's magische drankjeswinkel
  0 keer gespeeld

  Olivia gaat een winkel die volledig aan magische drankjes is gewijd openen. Maar ze loopt achter op schema en kan jouw hulp wel gebruiken bij de voorbereidingen op de openingsdag. Kan jij haar helpen om te kiezen welke ingrediënten ze voor haar klanten moet kopen in deze ontzettend magische managementgame?

 • Schattige cakejesbakker
  Spelen
  Schattige cakejesbakker
  0 keer gespeeld

  Duik in deze virtuele keuken om een paar superschattige cakejes te bakken. Alle benodigde ingrediënten wachten jou op in deze bakgame. Volg dus simpelweg elke stap en het eindresultaat zal een cake die er schattig uitziet en ontzettend lekker smaakt zijn!

 • Trapz.io
  Spelen
  Trapz.io
  0 keer gespeeld

  Deze grot loopt over van de gouden munten en andere schatten. Jammergenoeg is hij ook dichtbevolkt met andere spelers die allemaal zoveel mogelijk buit mee naar huis willen nemen! Kan jij kilo's aan kostbaarheden bij elkaar rapen terwijl je gevaren ontwijkt in deze grootse io game? Je zult valstrikken en de superscherpe zwaarden van andere spelers moeten vermijden.

 • Prinses opent een modewinkel
  Spelen
  Prinses opent een modewinkel
  0 keer gespeeld

  Deze bezige prinses gaat haar eerste kledingwinkel openen. Ze gaat hem 'Modekleding' noemen en heeft jouw hulp nodig om het interieur te ontwerpen. Ook kan ze jouw adviezen wel gebruiken om een etalage in elkaar te zetten en haar eerste klanten te helpen in deze online aankleed- en designgame voor meiden.

 • Ellie naar het festival
  Spelen
  Ellie naar het festival
  0 keer gespeeld

  Ellie gaat naar een openluchtfestival maar ze loopt achter op schema! Ze heeft een comfortabele en hippe outfit nodig en moet zich nog heel mooi opmaken. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in deze online aankleedgame voor meiden?

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  0 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  0 keer gespeeld

  Klaverjassen