Nieuw

 
 • Dove hipsteroutfit
  Dove hipsteroutfit
  469 keer gespeeld

  Dove wil eruitzien als een coole hipster en ze heeft jouw hulp nodig. Open de geschenkdozen en ga op zoek naar spullen die ze nodig heeft. Kun jij haar een stijlvolle look geven in dit leuke spel voor meiden?

 • Jumbo jigsaw
  Jumbo jigsaw
  0 keer gespeeld

  Geniet van de creatieve werelden van de beroemde Nederlandse striptekenaar Jan van Haasteren in dit uitdagende online spel. Denk je dat jij alle puzzelstukjes van deze coole tekeningen op de juiste plek kunt leggen?

 • Sery's outfit voor een date
  Sery's outfit voor een date
  1210 keer gespeeld

  Sery heeft vanavond een date met een ontzettende hunk. Kun jij haar helpen aan een mooie outfit en coole accessoires? Kijk goed in alle geschenkdozen want ze rekent erop dat jij haar een onweerstaanbare look geeft in dit leuke spel voor meisjes.

 • Super-loodgieter
  Super-loodgieter
  59 keer gespeeld

  De leidingen onder deze prachtige fonteinen zijn alles behalve fraai. Ze zijn een krakkemikkige bende! Zou jij ze heel snel kunnen repararen in dit dolle mobiele spel?

 • Frozen Castle Solitaire
  Frozen Castle Solitaire
  21 keer gespeeld

  Achter de poorten van dit magische kasteel ligt een uitdagend kaartspel op je te wachten. Denk je dat jij alle kaarten in dit leuke online spel kunt wegspelen?

 • Hero Dolls: Pregnant BFFS
  Hero Dolls: Pregnant BFFS
  2786 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn zwanger. Kun jij ervoor zorgen dat ze een heerlijke relaxte dag hebben? Laat de dappere moeders lekker fruit eten, hun vitaminen innemen en hun baby's verwennen met coole muziek.

 • Kogama: Water Park
  Kogama: Water Park
  23 keer gespeeld

  Er is een nieuw waterpark geopend in Kogama. Spring samen met spelers van over de hele wereld in een van de zwembaden of zoef van een glijbaan. Maar als je wilt kun je ook gewoon relaxen in de zon in dit online spel.

 • Dodgeball Retro
  Dodgeball Retro
  0 keer gespeeld

  In dit doldwaze spel zijn de spelregels van trefbal niet zoals je denkt. Het doel is om juist door de ballen te worden geraakt in plaats van ze te ontwijken. Zorg ervoor dat ze niet tegen de muur aan knallen terwijl je het opneemt tegen een team van monsters, superhelden en meer!

 • Businessman Simulator 2
  Businessman Simulator 2
  24 keer gespeeld

  Keer terug naar de wereld van virtueel loven en bieden in dit leuke klikspel. Stel een paar sluwe winstdoelen terwijl je nadenkt over welk bedrijf je wilt openen. Word je rijk van een hamburgertent? Of eerder van een boetiek? Ontdek het zelf.

 • Ellie en haar spionnen
  Ellie en haar spionnen
  896 keer gespeeld

  Ellie en haar team gaan op een spannende missie in dit avontuurlijke spel voor meiden. Kun jij ervoor zorgen dat ze niets vergeten? Help ze om stoere outfits, een coole motor en meer uit te kiezen!

 • Droompaar: wintervoorbereidingen
  Droompaar: wintervoorbereidingen
  1702 keer gespeeld

  Dit leuke stelletje is klaar voor de feestdagen. Kun jij ze eerst helpen om hun kerstboom te versieren zodat ze daarna coole outfits kunnen uitkiezen?

 • Kogama: STUNT Don't Move!
  Kogama: STUNT Don't Move!
  14 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je bent in deze uithoek van de Kogama-wereld. Voer stunts uit op ijzige berghellingen en nog veel meer in dit coole online spel.

 • Taartverbinding
  Taartverbinding
  23 keer gespeeld

  Al deze lekkere toetjes willen met elkaar in verbinding komen. Kun jij ze daarbij helpen met behulp van bergen heerlijk zoet glazuur in dit schattige mobiele spel?

 • Street Football Online 3D
  Street Football Online 3D
  23 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Stippenmeisje: een tweeling
  116 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • FGP Bubble Shooter
  FGP Bubble Shooter
  0 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kleurrijke bubbels wegschieten? Probeer een topscore neer te zetten in dit traditionele bubbelschietspel.

 • Blocky Zombie Highway
  Blocky Zombie Highway
  11 keer gespeeld

  Deze snelweg is levensgevaarlijk! Het wemelt er van de hongerige zombies, brandende trucks en exploderende olievaten. Je moet dus voordat je de weg opgaat het juiste voertuig kiezen in dit lastige racespel. Misschien een RV? Of toch zo'n coole tank?

 • Dove: carnavalsoutfit
  Dove: carnavalsoutfit
  62 keer gespeeld

  Dove is helemaal klaar voor de carnaval maar ze heeft geen idee wat ze moet aantrekken. Kun jij haar helpen om een leuke outfit te maken? Open de geschenkdozen en ga samen met haar op zoek naar coole voorwerpen in dit leuke spel voor meisjes.

 • Ellie op de cover
  Ellie op de cover
  80 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar volgende fotoshoot voor een populair modeblad. Ga naar haar kleedkamer en help haar om een coole outfit samen te stellen in dit leuke spel voor meisjes.

 • Princess Christmas Rivals
  Princess Christmas Rivals
  1359 keer gespeeld

  tmp

 • Pocket Starships
  Pocket Starships
  0 keer gespeeld

  Vecht je mee voor de Vrije Republiek of de Militaire Confederatie in dit epische MMO-spel? Kies je partij voordat je naar het schip gaat en verdedig je basis. Er komen ruimtepiraten jullie kant op dus je moet snel zijn!

 • Halma
  Halma
  20 keer gespeeld

  Heb jij de online versie van dit klassieke bordspel al eens geprobeerd? Kies of je met wit of zwart wilt spelen, selecteer dan een moeilijkheidsniveau en probeer de computer te verslaan.

 • Pente
  Pente
  378 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in deze versie van het populaire bordspel? Kies een moeilijkheidsniveau en sla de stenen van je tegenstander voordat die van jou worden geslagen.

 • Princess Maker
  Princess Maker
  563 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een prinses te zijn, maar het is nog moeilijker om er een te worden! Kun jij dit meisje advies geven? Ze heeft hulp nodig met haar make-up en natuurlijk ook met haar outfit in dit leuke spel voor meisjes.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  1169 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Goldie prinses: huidspecialist
  2820 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Galactische aanval
  Galactische aanval
  430 keer gespeeld

  In dit mobiele spel zijn alien strijdkrachten de Twelve Constellations binnengedrongen. Klim aan boord van deze coole ruimtejager en begin aan een spannende missie in het luchtruim van Aries en daarbuiten. Vergeet niet onderweg upgrades te verzamelen om je pantser en wapens te verbeteren.

 • FNAF World
  FNAF World
  1193 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Zoeken in de keuken
  Zoeken in de keuken
  1335 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Funny Faces
  Funny Faces
  615 keer gespeeld

  O nee! Er vallen allemaal gekleurde robothoofden uit de lucht in dit 3-op-een-rij-spel! Kun jij groepjes van 3 of meer hoofden maken om ze te verwijderen?

 • Kerstbal van de prinses
  Kerstbal van de prinses
  1083 keer gespeeld

  Deze prinses wil het leukste kerstbal ooit geven! En dus kan ze jouw hulp goed gebruiken in dit spel voor meisjes. Pak samen met haar de cadeautjes in en zorg dat alles er prachtig uitziet.

 • Draw My Thing Online
  Draw My Thing Online
  2964 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Prinses: poppenkerst
  Prinses: poppenkerst
  954 keer gespeeld

  Kerst staat weer voor de deur en deze kleine prinses is er helemaal klaar voor. Help haar om een leuke outfit uit te kiezen voordat ze haar poppenhuis versiert.

 • Gomoku
  Gomoku
  1353 keer gespeeld

  Ben je klaar om deze online versie van het klassieke bordspel uit te proberen? Maak rijen van vijf stenen voordat de computer je te slim af is.

 • Shop Empire Fantasy
  Shop Empire Fantasy
  1486 keer gespeeld

  In dit magische koninkrijk is van alles te beleven. Je kunt er zelfs shoppen! Kun jij een betoverd winkelcentrum bouwen in dit simulatiespel? Kies de juiste winkels, huur beveiligers in en nog veel meer!

 • Garden Secrets: Hidden Letters
  Garden Secrets: Hidden Letters
  1136 keer gespeeld

  Welke geheimen liggen op je te wachten achter de muren van deze betoverde tuin? Zoek de ontbrekende letters en kijk of jij het mysterie kunt ontsluieren in dit uitdagende zoekspel.

  • Prinses: strijd om een jongen
   Prinses: strijd om een jongen
   2091 keer gespeeld

   Deze prinsessen zijn verliefd op deze knappe jongen. Maar welke prinses zal zijn hart veroveren? Dat hangt helemaal af van jou. Help beide prinsessen om een leuke outfit uit te kiezen in dit coole meidenspel.

  • BFF modesterren
   BFF modesterren
   1495 keer gespeeld

   Deze twee vriendinnen doen mee aan een modeshow, maar ze zijn er nog niet helemaal klaar voor. Kun jij de juiste outfits en accessoires voor ze vinden in dit spel voor meisjes?

  • World of Warships
   World of Warships
   5087 keer gespeeld
  • World of Tanks
   World of Tanks
   17443 keer gespeeld
  • Table Soccer
   Table Soccer
   685 keer gespeeld

   Deze versie van het klassieke tafelvoetbal vind je vast ontzettend gaaf!

  • Perfect Girl Creator
   Perfect Girl Creator
   1116 keer gespeeld

   Can you create a fantastic new look for this girl? She needs some help with her makeup and she has no clue what outfit to wear. You can also change the color of her eyes and more in this makeover game for girls.

  • Frozen Tiles
   Frozen Tiles
   783 keer gespeeld

   Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze coole versie van mahjong? Kom naar dit winterse wonderland en stel je puzzelvaardigheden op de proef in dit online spel.

  • Kerstboom versieren
   Kerstboom versieren
   417 keer gespeeld

   Deze drie meiden versieren hun kerstboom en ze kunnen wel wat hulp gebruiken. Help ze om mooie lichtjes en slingers in de boom te hangen zodat ze heel snel klaar zijn in dit leuke meidenspel.

  • Chalkboard Sums
   Chalkboard Sums
   356 keer gespeeld

   Laat je hersens kraken en stel je rekenvaardigheden op de proef in dit uitdagende spel. Bekijk de getallen op het schoolbord en maak sommen. Je moet wel snel zijn, want de klok tikt!

  • Zussen: kerstversiering in de woonkamer
   Zussen: kerstversiering in de woonkamer
   1574 keer gespeeld

   Deze twee zussen willen hun woonkamer opleuken met kerstversiering. Ga samen met hen op zoek naar verborgen voorwerpen voordat ze aan de slag gaan. Ze kunnen je hulp heel goed gebruiken.

  • Baseball for Clowns
   Baseball for Clowns
   846 keer gespeeld

   Hank is gek op honkbal, maar van clowns wil hij niets weten. Help hem om een paar rake klappen uit de delen met honkbalknuppels in dit doldwaze sportspel. Ze proberen hem aan het lachen te krijgen, maar het lachen zal ze snel vergaan.

  • 3D Moto Simulator 2
   3D Moto Simulator 2
   5044 keer gespeeld

   In dit spannende motorracespel kom je drie verschillende banen tegen. Spring op je motor en laat zien wat je kunt in de uitgebreide 3D-werelden.