Nieuw

 
 • De Gemaskerde vrouw helpen
  Spelen
  De Gemaskerde vrouw helpen
  0 keer gespeeld

  Voor deze beroemde Europese superheld gaat het leven niet over rozen. Ze is in een enorm gevecht geraakt met een paar superschurken en nu is ze aardig bont en blauw. Kan jij snel haar wonden verzorgen in deze medische simulatiegame? Ze heeft jouw hulp hard nodig!

 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  18 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.

 • Last One
  Spelen
  Last One
  0 keer gespeeld
 • Eliza's winkel met handgemaakte spullen
  Spelen
  Eliza's winkel met handgemaakte spullen
  0 keer gespeeld

  Eliza heeft net een winkel geopend die volledig is gewijd aan handgemaakte spullen. Wat wordt haar volgende project in deze online design-, management- en simulatiegame? Moet ze als eerste een telefoonhoesje maken, of misschien een leuke kussensloop of grappig T-shirt?

 • Verjaardagsfeest: perfecte make-up
  Spelen
  Verjaardagsfeest: perfecte make-up
  14 keer gespeeld

  In deze online game is het voor deze trendy meid bijna tijd om naar een verjaardagsfeestje te gaan. Zorg jij ervoor dat haar make-up helemaal perfect is voordat ze een te gekke outfit uitkiest?

 • Mars Tomorrow
  Spelen
  Mars Tomorrow
  0 keer gespeeld

  Zet je schrap om naar Mars te vliegen in deze futuristische simulatie- en managementgame. Ben jij in staat om de rode planeet te koloniseren? Leid het revolutionaire Mars-van-morgen-project en probeer die barre wereld leefbaar voor mensen te maken. Met hard werk en vastberadenheid transformeer je een gammele grenspost in een economisch bolwerk voor duizenden dappere interstellaire kolonisten.

 • Prinsessen: puzzelportret
  Spelen
  Prinsessen: puzzelportret
  0 keer gespeeld

  Deze prinsessen moeten een bijzonder probleem met hun portretten oplossen! Ze zijn namelijk in stukjes gehakt en in puzzels veranderd! Help jij ze om ze weer samen te stellen in deze trendy puzzelgame?

 • Wondereiland
  Spelen
  Wondereiland
  78 keer gespeeld

  Is er echt een kist met gouden munten op Wondereiland verborgen? Daar proberen Richard, Susan en Karen achter te komen in dit zoek-en-vindspel. Ga met ze mee op avontuur op dit exotische eiland.

 • Stijgend zuur
  Spelen
  Stijgend zuur
  0 keer gespeeld

  Kun jij het stijgende zuur ontwijken in dit intense, retro actiespel? Spring tegen de muren, verzamel de beschermende pakken en zorg dat je niet in het zuur terechtkomt.

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  16 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Truc
  Spelen
  Truc
  0 keer gespeeld
 • Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  Spelen
  Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  16 keer gespeeld

  Wat gaat Quinn vandaag doen? Ze heeft keihard in haar studio gewerkt, maar haar schilderijen krijgen maar weinig aandacht. Help jij haar om ze spannender en gaver te maken in deze online ontwerpgame? Ze heeft een magische kwast gevonden waarmee dat zou moeten lukken!

 • Geheime mijnen
  Spelen
  Geheime mijnen
  244 keer gespeeld

  Hinto heeft in het bos een mysterieuze mijn ontdekt. Kun jij hem helpen met het ontsluieren van de geheimen van deze mijn in dit zoek-en-vindspel?

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  140 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Superballen
  Spelen
  Superballen
  192 keer gespeeld

  Dit zijn geen gewone ballen. Dit zijn superballen! Kun jij ze gebruiken om alle genummerde blokken te verwoesten in dit snelle, ongelooflijk verslavende puzzelspel?

 • Dodemansrit
  Spelen
  Dodemansrit
  515 keer gespeeld

  De auto's in deze knotsgekke racegame zien er misschien ongevaarlijk uit, maar zodra je een paar wapens, wat armor en andere features toevoegt zijn ze meteen een stuk vetter. Als je het einde van elke spannende wedstrijd wil halen, heb je duidelijk een paar upgrades nodig. Je komt loopings en exploderende vaten tegen en elke racer wil je in het stof laten bijten of het graf in helpen!

 • Mode: perfecte make-up
  Spelen
  Mode: perfecte make-up
  226 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze glamourmeid om naar een te gek feest te gaan. Natuurlijk wil ze dat haar make-up perfect is. Help jij haar om een geweldige look samen te stellen in deze online game?

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  1314 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Prinses Ava's bloemenwinkel
  Spelen
  Prinses Ava's bloemenwinkel
  205 keer gespeeld

  Prinses Ava heeft er altijd over gedroomd om haar eigen bloemenwinkel te openen. Die dag is nu aangebroken! Help jij om een paar waanzinnig mooie boeketjes samen te stellen in deze ontwerp- en managementsimulatiegame? Ze moet eerst wat bloemen en nog wat andere spullen verzamelen.

 • Water Splash
  Spelen
  Water Splash
  314 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame kun je een heerlijke duik nemen! Ga met deze dappere otter en zijn vrienden mee om een groep schattige eendjes te redden en een gigantisch gierige schurk te stoppen!

 • Lagoon Paradise
  Spelen
  Lagoon Paradise
  748 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame proberen Michael en Jane dit eiland in een paradijs te veranderen. Ze hebben natuurlijk gigantisch veel werk voor de boeg. Kan jij ze helpen om personeel in te huren, gewassen te planten, huur te innen en nog veel meer?

 • Spring: Perfect Makeup
  Spelen
  Spring: Perfect Makeup
  676 keer gespeeld

  De lente is aangebroken en deze trendy meid eert het seizoen met een frisse nieuwe look. Help jij haar om wat mooie en gave make-up uit te proberen in deze online make-overgame?

 • Prinses: verkleedfeest met dieren
  Spelen
  Prinses: verkleedfeest met dieren
  801 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zitten op de universiteit en voor vandaag zijn ze klaar met studeren. Nu is het tijd voor een feestje! Ze organiseren een meeting waarbij iedereen supergrappige dierenoutfits moet aantrekken. Help jij ze in deze online aankleedgame om wat wilde kleding in dierenthema uit te zoeken?

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  801 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Truco Argentino
  Spelen
  Truco Argentino
  0 keer gespeeld
 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  1009 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Droombruiloft
  Spelen
  Droombruiloft
  895 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor de bruiloft van deze bruid, maar ze loopt ernstig achter op schema! En nog erger: ze heeft haar bruidsjurk en accessoires op de verkeerde plek gelegd. Help jij haar om ze snel weer terug te vinden en zich klaar te maken voor de grote dag in deze aankleedgame met verborgen objecten?

 • Schoonmaak van een feeënhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een feeënhuis
  249 keer gespeeld

  Je huis schoonmaken is veel leuker als je een toverfee bent! Help jij deze schattige fee om haar huis op te ruimen in deze betoverende simulatiegame? Ze kan jouw hulp goed gebruiken bij het opruimen van haar spullen en het wegvegen van een paar spinnenwebben.

 • Snoepjesblok
  Spelen
  Snoepjesblok
  372 keer gespeeld

  Kun jij alle snoepjesvormen op de juiste plek leggen? Ze passen er maar op één manier in, dus dit schattige puzzelspel is een stuk lastiger dan het lijkt.

 • Rij + rij
  Spelen
  Rij + rij
  209 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen met elkaar combineren in dit uitdagende puzzelspel? Je hoeft ze alleen maar te verschuiven... of zou het toch moeilijker zijn dan het op het eerste gezicht lijkt?

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  1016 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Fotoalbum van mama
  Spelen
  Fotoalbum van mama
  626 keer gespeeld

  De mama gaat bijna bevallen en ze wil dat graag vieren met een portret. Help jij om een fantastische foto voor haar te maken in deze online ontwerpgame? Stap nu de studio binnen waarin je haar outfit, de achtergrond, het decor en nog veel meer mag uitkiezen!

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  1405 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Geweldige vlechtenstijlen
  Spelen
  Geweldige vlechtenstijlen
  2319 keer gespeeld

  Deze drie meiden zijn dol op vlechten! Kan jij ze in deze online game helpen om een paar te gekke nieuwe stijlen te bedenken? Geef ze ook jouw beste modetips terwijl ze wat prachtige make-up en nieuwe outfits uitkiezen.

 • Meerminprinses
  Spelen
  Meerminprinses
  923 keer gespeeld

  Deze arme meermin is tegen een ruw koraalbed geknald toen ze aan een hongerige haai ontsnapte! Ze heeft een paar verwondingen opgelopen. Kan jij haar helpen om weer op te knappen in deze betoverende online game? In de onderzeese spa vind je alles wat je nodig hebt.

 • Draw Poker
  Spelen
  Draw Poker
  0 keer gespeeld