Nieuw

 
 • Ellie: New York
  Spelen
  Ellie: New York
  807 keer gespeeld

  Ellie en twee van haar beste vriendinnen hebben een fotoshoot in een van de meest exclusieve fotostudio's van New York. Help ze om de perfecte outfits uit te kiezen voordat ze poseren in dit aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen: pizzafeest
  Spelen
  Prinsessen: pizzafeest
  91 keer gespeeld

  Het is een saaie avond in het kasteel dus een pizzafeest zou de boel zeker opvrolijken in dit online kookspel voor meiden. Maar pas op, sommigen zijn niet al te dol op pittige tomatensaus en vinden niet alles lekker wat er op hun pizza wordt geserveerd.

 • Nina surfmeid
  Spelen
  Nina surfmeid
  718 keer gespeeld

  Het is surftijd! Nina maakt zich op voor een dagje surfen op haar favoriete strand. Ze moet snel nog even ontbijten en haar surfboard versieren met schattige en coole decoraties. Kun jij haar een handje helpen?

 • Ellie in de ruimte
  Spelen
  Ellie in de ruimte
  296 keer gespeeld

  Ellie heeft een e-mail ontvangen waarin staat dat ze mag deelnemen aan een speciaal ruimteprogramma. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen? Als is ze astronaut, ze wil er nog steeds wel hip uitzien. Help haar om een trendy ruimtepak te ontwerpen in dit online spel voor meiden.

 • Chagrijnige Ally: mooi kapsel
  Spelen
  Chagrijnige Ally: mooi kapsel
  682 keer gespeeld

  Ally gaat niet graag naar de kapper dus ze heeft inmiddels een wild kapsel. Kun jij de schaar erin zetten en haar een nieuw cool kapsel geven? Ze kan soms wel een beetje chagrijnig en kritisch zijn dus geef haar een stijl waar ze blij van wordt in dit make-over spel voor meiden.

 • Colorgama
  Spelen
  Colorgama
  23 keer gespeeld

  De klok tikt! Kun jij zo snel mogelijk de juiste kleuren vinden in dit uitdagende online spel?

 • Teamball.io
  Spelen
  Teamball.io
  234 keer gespeeld

  Hoeveel doelpunten scoor jij in dit spannende io-spel? Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en ontdek het zelf. Dit voetbalspel duurt eindeloos dus verzamel veel zo veel mogelijk energiedranken die verspreid liggen op het veld.

 • Prinses vs. slechterik: modewedstrijd
  Spelen
  Prinses vs. slechterik: modewedstrijd
  218 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd? In de ene hoek staat een hippe prinses, in de andere een woeste fashionista. Wie van de twee eindigt als winnaar in deze epische modewedstrijd? Dat hangt helemaal van jou af in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Scheepsgevecht
  Spelen
  Scheepsgevecht
  49 keer gespeeld

  Er staat je een intense strijd te wachten. Plaats alle schepen op strategische wijze op het bord in deze online versie van het klassieke militaire strategiespel. Kun jij de vloot van je tegenstander verwoesten voordat al jouw schepen, onderzeeboten en meer ten onder gaan?

 • Burger Shop
  Spelen
  Burger Shop
  2161 keer gespeeld

  Het is druk in dit café en het is bijna lunchtijd. Zal het je lukken om deze drukke dag te overleven in dit simulatie- en tijdmanagementspel? Schotel al je klanten zo snel mogelijk overheerlijke hamburgers voor.

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  840 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Magisch potlood
  Spelen
  Magisch potlood
  867 keer gespeeld

  Kun jij deze dappere, interstellaire verkenner op het goede spoor helpen in dit uitdagende online spel? Hij gebruikt een serie wormgaten terwijl hij op de terugweg is naar zijn planeet. Jij moet een pad voor hem maken in al deze spannende levels terwijl hij op de terugweg naar huis sterren verzamelt.

 • Toen en nu: prinsessenbruiloft
  Spelen
  Toen en nu: prinsessenbruiloft
  136 keer gespeeld

  Deze prinses ontwerpt haar bruidsjurk en ze probeert verschillende moderne en vintage stijlen uit. Kun jij ze een handje helpen in dit ontwerp- en aankleedspel voor meiden?

 • Prinses: naar school
  Spelen
  Prinses: naar school
  286 keer gespeeld

  Het is de eerste schooldag en deze prinses wil dat alles perfect verloopt. Daarom staat ze vroeg op om de perfecte outfit uit te kiezen, een gezond ontbijt te nemen en meer. Kun je ervoor zorgen dat ze alles op orde heeft voordat ze naar school gaat in dit online spel voor meiden?

 • Star Stable
  Spelen
  Star Stable
  0 keer gespeeld

  tmp

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spelen
  FNAF - Sister Location Custom
  110 keer gespeeld

  In deze versie van de populaire en super enge videospellenserie kun je de schrikmomenten op maat afstellen. Hoe lang hou jij het uit wanneer je de strijd aangaat met deze bloeddorstige robots?

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  256 keer gespeeld

  Het is maandagochtend en deze prinsessen komen te laat op school. Help ze om heel snel een outfit uit te kiezen in dit online meidenspel.

 • Rummi
  Spelen
  Rummi
  0 keer gespeeld

  Rummi

 • Gevaarlijke Missie
  Spelen
  Gevaarlijke Missie
  376 keer gespeeld

  Rechter Morris wordt ervan verdacht doorslaggevend bewijs te verstoppen, bewijs dat tot de veroordeling van meerdere corrupte politici zou kunnen leiden. Aan Connie en Larry, twee toegewijde journalisten, is de taak toebedeeld om de waarheid naar boven te halen in dit opwindende zoek-en-vind spel. Slaat je aan bij hun onderzoek en speur samen naar aanwijzingen in het huis van de rechter.

 • Studentenhuis: grote schoonmaak
  Spelen
  Studentenhuis: grote schoonmaak
  243 keer gespeeld

  Deze twee meiden houden vanmiddag een grote schoonmaak. Welke kamer nemen ze als eerste onder handen? Help ze om een keuze te maken en elke kamer netjes op te ruimen in dit online simulatiespel.

 • Auto's stelen 3D
  Spelen
  Auto's stelen 3D
  542 keer gespeeld

  In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!

 • DJ-zussen
  Spelen
  DJ-zussen
  320 keer gespeeld

  Deze twee zussen zijn DJ's en ze hebben vanavond een grote gig. Kun jij ze helpen om coole outfits uit te kiezen voordat ze het podium op gaan? Geef ze wat tips over hoe ze hun eerste nummer moeten inmixen in dit coole online spel voor meiden.

 • Driftrace 2
  Spelen
  Driftrace 2
  3666 keer gespeeld

  Ben je klaar om achter het stuur van een van deze supersnelle racewagens te springen? Race op acht verschillende banen en stel je rijvaardigheden op de proef in dit intense racespel.

 • Jungle Roller
  Spelen
  Jungle Roller
  828 keer gespeeld

  Kun jij alle bochten en kronkels aan in dit uitdagende puzzelspel? Draai dit mini-doolhof, laat de bal in het juiste gat vallen, activeer poortjes en vermijd gevaarlijke vallen.

 • Studentenfeest
  Spelen
  Studentenfeest
  869 keer gespeeld

  Deze drie studenten organiseren een cool feest en jij bent uitgenodigd. Help ze eerst om coole outfits uit te kiezen: gaan ze voor hun favoriete outfit of gaan ze verkleed als cheerleader? Stort je daarna in het feest: eet verjaardagstaart, maak foto's en zing mee op karaoke-nummers in dit leuke online spel voor meiden.

 • Mias make-over
  Spelen
  Mias make-over
  746 keer gespeeld

  Mia is een hippe poes maar omdat ze zo'n drukke week achter de rug heeft, heeft ze haar uiterlijk helemaal verwaarloosd. Help haar om haar vacht weer glanzend mooi te maken in dit leuke make-over spel voor meiden.

 • Quiz-prinses vs. prinses
  Spelen
  Quiz-prinses vs. prinses
  921 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen doen mee aan een quizshow op het strand. Help ze om de juiste outfits uit te kiezen. Welke prinses eindigt als winnaar en welke eindigt volledig doorweekt? Dat hangt helemaal van jou en je antwoorden af.

 • Nachtmuziek
  Spelen
  Nachtmuziek
  603 keer gespeeld

  Frank is een beroemde muzikant die op het punt staat een uitverkocht optreden te geven. Natuurlijk is hij behoorlijk zenuwachtig. Kun jij ervoor zorgen dat hij goed voorbereid het podium op gaat in dit zoek- en vindspel?

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  480 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Prinsessenpaleis: huisdieren aanpassen
  Spelen
  Prinsessenpaleis: huisdieren aanpassen
  345 keer gespeeld

  In dit betoverende rijk kun je zelfs je huisdieren aanpassen. Kun jij een coole keurrijke kat maken in dit magische online ontwerpspel?

 • Golden Acres
  Spelen
  Golden Acres
  1021 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een boerderij te runnen. Gelukkig word je geholpen door de lieve geit Freddy. Welke gewassen ga je kweken? Wat voor gebouwen ga je bouwen? De keuze is aan jou in dit boerensimulatiespel.

 • Plantenevolutie
  Spelen
  Plantenevolutie
  775 keer gespeeld

  Deze planten en groenten zijn klaar om groter en sterker te worden Help ze om te groeien in dit doldwaze puzzelspel.

 • Middelbare school populariteitswedstrijd
  Spelen
  Middelbare school populariteitswedstrijd
  1328 keer gespeeld

  Deze twee stijlvolle studenten staan in de finale van een populariteitswedstrijd. Welke van de twee verdient het om de dienst uit te maken op school? Help hen met te gekke make-overs bij het voorbereiden van de laatste strijd in dit online spel voor meisjes.

 • Zussen herfstmodeadviseur
  Spelen
  Zussen herfstmodeadviseur
  829 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste zussen maken zich klaar voor de herfst in dit online aankleedspel voor meisjes. Kan jij ze helpen om alle onmisbare accessoires te verzamelen om met stijl het seizoen te vieren?

 • Kasteelverdediging
  Spelen
  Kasteelverdediging
  1301 keer gespeeld

  Het nieuwe kasteel van de koning ligt in de bergen en heeft een prachtig uitzicht. Het is omringd met monsters die niet blij zijn met hun nieuwe buurman. Help de koning om zijn nieuwste onderkomen te beschermen in dit maffe en woeste torenverdedigingsspel.

 • Prinses: bohostijl
  Spelen
  Prinses: bohostijl
  590 keer gespeeld

  Deze prinsessen willen een bohostijl uitproberen en ze hebben je hulp nodig om de juiste make-up en kleding uit te kiezen. Geef ze een coole look in dit online make-over spel voor meiden.