Nieuw

 
 • Prinsessen: neonjurken
  Spelen
  Prinsessen: neonjurken
  0 keer gespeeld

  Deze trendy prinsessen staan te trappelen om de gaaftste jurken van hun koninkrijk uit te proberen. Neonstijlen zijn nu helemaal in. In deze aankleedgame mag jij met ze meedoen bij het uitzoeken van een paar jurken waarmee ze prachtig zullen oplichten.

 • Prinses Poppins
  Spelen
  Prinses Poppins
  0 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen verkleden zich als een van hun favoriere personages uit de kinderliteratuur. In deze aankleedgame mag jij mag met ze meedoen en magisch mooie outfits ontwerpen die zijn geïnspireerd door hun favoriete fictieve Britse oppas.

 • Make-over voor futuristische meiden
  Spelen
  Make-over voor futuristische meiden
  0 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste meiden willen allebei een make-over, maar liefst geen moderne! In plaats daarvan zoeken ze naar superfuturistische stijlen! Kan jij ze in deze aankleedgame helpen om een paar innovatieve looks te ontwerpen?

 • De wereld rond: Duitse mode
  Spelen
  De wereld rond: Duitse mode
  0 keer gespeeld

  In deze globetrottende aankleedgame mag je jouw reis door de wereld van de mode voortzetten. Ga met deze trendy Duitse meid mee terwijl ze je over traditionele en moderne stijlen uit haar geboorteland vertelt.

 • Franse mode: echte kapsels
  Spelen
  Franse mode: echte kapsels
  0 keer gespeeld

  Reis naar Parijs waar deze trendy meid vandaag een echte bad hair day heeft! Daarom kan ze kan jouw hulp goed gebruiken in deze make-overgame. Kan jij haar wilde lokken temmen en ze in een fris en fruitig kapsel omtoveren?

 • Soepkeuken van prinses
  Spelen
  Soepkeuken van prinses
  0 keer gespeeld

  In deze schattige kookgame loopt alles in de soep. Letterlijk! Kan jij deze jonge prinses helpen om voor het eerst een echt magische soepje te maken? Ze wacht al op je in de keuken en ze heeft alle benodigde ingrediënten om een betoverend diner klaar te maken. Sommige van die ingrediënten zijn nogal wild! Zo zijn er drakenschubben, eenhoornhoorns, en nog veel meer!

 • Victoriaans koninklijk bal
  Spelen
  Victoriaans koninklijk bal
  0 keer gespeeld

  Vanavond vindt eindelijk het victoriaanse koninklijke bal plaats, een van de meest exclusieve en elegante evenementen in dit koninkrijk van het jaar! Kan jij in deze aankleedgame Jack en zijn koninklijke maatjes helpen om er op en top uit te zien? Ze moeten de perfecte outfits en accessoires uitkiezen.

 • Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  Spelen
  Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  0 keer gespeeld

  Deze arme zeemeermin is in levensgevaar! Kan jij deze dokter helpen om haar te redden in deze waanzinnige medische simulatiegame? Hij wacht al op je bij het strand.

 • Power-badminton
  Spelen
  Power-badminton
  0 keer gespeeld

  Heb jij het in je om te winnen in dit epic badmintontoernooi? Tijd om erachter te komen in deze spannende sportgame. Kies een personage, grijp een racket en zet je schrap voor de strijd!

 • Boosaardige koningin: geheime missie
  Spelen
  Boosaardige koningin: geheime missie
  0 keer gespeeld

  Deze gemene meid vindt dat al haar vriendinnen wel een lekker wilde make-over kunnen gebruiken. Ga in deze online game met haar mee op een geheime missie om ze naar hun lievelingswinkel en studio te lokken. Kan jij haar helpen om een paar te gekke stijlen voor haar vriendinnen te ontwerpen?

 • Mahjong speelgoedkist
  Spelen
  Mahjong speelgoedkist
  0 keer gespeeld

  In deze magische speelgoedkist zitten een paar te gekke mahjong-uitdagingen die je skills tot het uiterste zullen testen. Kan jij ze in deze online game allemaal voltooien voordat de tijd in elk level op is?

 • Super Ellie: red de stad
  Spelen
  Super Ellie: red de stad
  0 keer gespeeld

  De stad is in gevaar en Super Ellie en haar moedige huisdier schieten te hulp! Maar voordat ze zich in deze spannende aankleedgame vol op de actie storten moeten ze eerst een paar te gekke uniforms uitkiezen.

 • Prinsessen: weddingplanners
  Spelen
  Prinsessen: weddingplanners
  0 keer gespeeld

  Deze koninklijke bruiden hebben een aantal verschillende weddingplanners op het oog voor hun naderende ceremonies. Misschien ben jij er wel perfect voor? Laat je modetalenten maar eens zien in deze aankleed- en designgame in huwelijksstijl.

 • Jungledieren om in te kleuren
  Spelen
  Jungledieren om in te kleuren
  0 keer gespeeld

  In deze schattige online game kan je ontdekken hoe een roze leeuw en een zebra vol gekke kleuren eruit zien! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je zelf tekeningen ontwerpt, of er een paar inkleurt die we al voor je hebben gemaakt.

 • Zensnee
  Spelen
  Zensnee
  0 keer gespeeld

  Kan jij je een weg snijden en hakken door al deze willekeurige objecten? Je moet ze volledig of gedeeltelijk van het platform af laten vallen. Zal jij dat voor elkaar krijgen in alle levels van deze uitdagende en verslavende online game?

 • Mahjong-dimensies: 900 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 900 seconden
  0 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle tegels met elkaar matchen voordat de tijd op is in deze spannende 3D mahjong-games? Je zal snel te werk moeten gaan!

 • Robots hebben ook gevoel
  Spelen
  Robots hebben ook gevoel
  0 keer gespeeld

  Het zijn misschien wel robots, maar dat wil niet zeggen dat ze geen gevoel hebben! Kan jij ze helpen om een weg te vinden door de virtuele wereld die in deze actiegame op je staat te wachten? Ze moeten voorkomen dat ze zichzelf en hun eigen gevoelens kwetsen terwijl ze over dodelijke kloven, superscherpe pinnen en nog veel meer springen.

 • 12 getallen
  Spelen
  12 getallen
  0 keer gespeeld

  In deze pittige puzzelgame kan je jouw geheugen eens flink aan de kaak stellen. Let goed op de genummerde blokken terwijl ze op het raster verschijnen. Kan jij je de juiste volgorde herinneren?

 • Liefdesbeertjes
  Spelen
  Liefdesbeertjes
  0 keer gespeeld

  Het enige wat deze twee schattige beertjes willen doen is met elkaar zoenen! Kan jij ze in deze grappige online game helpen om tientallen romantische momenten met elkaar te beleven en van een paar knuffels te genieten? Ze hebben jouw hulp nodig om paden en hellinkjes te maken zodat ze over, naast en door alle spullen die in de weg staan kunnen!

 • Nieuwe kleding in Snoepjesland
  Spelen
  Nieuwe kleding in Snoepjesland
  0 keer gespeeld

  Deze jonge meid woont in het gameskoninkrijk Snoepjesland en ze is op zoek naar een nieuwe stijl. Kan jij haar helpen om een nieuw kapsel en nog veel meer uit te kiezen in deze grappige make-over- en aankleedgame?

 • Brave Explorers
  Spelen
  Brave Explorers
  0 keer gespeeld

  Drie van 's werelds dapperste ontdekkingsreizigers zijn vermist geraakt tijdens een recente expeditie. Nu moet deze onverschrokken avonturier ze terugvinden in deze 3D actiegame. Betreed samen met haar het betoverde labyrint in een poging om ze te redden. Ze moet vanalles ontwijken, van superscherpe pinnen tot reusachtige insecten!

 • Ellie en Eliza in Snoepjesland
  Spelen
  Ellie en Eliza in Snoepjesland
  0 keer gespeeld

  Ellie en Eliza zijn er helemaal klaar voor om het magische koninkrijk Snoepjesland te bezoeken. Kan jij ze in deze aankleedgame helpen om wat betoverende outfits en make-up uit te kiezen voordat ze aan deze onvergetelijke reis gaan beginnen?

 • Prinsessen: wedstrijd om beste verhaal
  Spelen
  Prinsessen: wedstrijd om beste verhaal
  0 keer gespeeld

  Welke prinses kan het beste verhaal bedenken over haar nieuwste stijl? In deze aankleed- en designgame willen ze allemaal op hun favoriete social media app een verhaal delen met hun vriendinnen. Help ze om een paar leuke outfits uit te kiezen en te gekke foto's te maken die ze met stickers, emoticons en andere dingen kunnen versieren voordat ze ze online zetten!

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  0 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • 1 lijn
  Spelen
  1 lijn
  0 keer gespeeld

  Kan jij alle punten van deze vormen met elkaar verbinden? Het is lastiger dan het lijkt. In deze uitdagende puzzelgame moet je lijnen ertussen trekken zonder dat ze door elkaar lopen.

 • Cindy's winterjurk
  Spelen
  Cindy's winterjurk
  0 keer gespeeld

  De winter is aangebroken en Cindy's agenda staat volgepland met waanzinnig gave feesten. Kan jij haar in deze online mode- en ontwerpgame helpen om de perfecte winterjurk voor haar eerst feest uit te kiezen? Ook mag je een paar schitterende accessoires uitzoeken.

 • Verjaardagskado's voor hartsvriendinnen
  Spelen
  Verjaardagskado's voor hartsvriendinnen
  13 keer gespeeld

  Deze twee zussen gaan de boel flink op stelten zetten! Ze organiseren een feestje voor de verjaardag van hun hartsvriendin en het moet zo perfect mogelijk worden: ze is tenslotte een prinses. Kan jij ze helpen om hun koninklijke vriendin een onvergetelijke verjaardag te bezorgen in deze aankleed- en designgame?

 • Police Car Parking
  Spelen
  Police Car Parking
  20 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij deze politiewagen over alle uitdagende hindernisbanen manoevreren? Parkeer hem aan het einde van de baan op de vrije plek in deze intense autorijgame.

 • Prinsessen, schitterende bruidsmeisjes
  Spelen
  Prinsessen, schitterende bruidsmeisjes
  20 keer gespeeld

  Een van de beste vriendinnen van deze trendy prinsessen stapt in het huwelijksbootje. Voor de grote dag heeft ze hen gevraagd om hun eigen bruidsmeisjesoutfits uit te zoeken. Kan jij ze in aankleedgame helpen om een paar prachtige rokken, wat schitterende make-up en nog veel meer mooie dingen uit te zoeken?

 • Modeverslaafde prinsessen
  Spelen
  Modeverslaafde prinsessen
  103 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen zijn helemaal weg van mode. In deze aankleedgame mag jij met ze meedoen terwijl ze de nieuwste modestijlen checken. Ze kunnen jouw advies goed gebruiken bij het ontwerpen van hun nieuwste outfits.

 • Dungo.io
  Spelen
  Dungo.io
  0 keer gespeeld

  In deze io-game krijg je het balletje aan het rollen! Kan jij de gigantische stenen ballen ontwijken terwijl je door het doolhof rent? Je zal een heleboel spelers van over de hele wereld tegenkomen. Wees jij ze te slim af en blijf je als laatste over zonder dat je wordt geplet?

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  19 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • 3D paardensimulator
  Spelen
  3D paardensimulator
  159 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een wild paard eruit? Dat is niet zo makkelijk te zeggen, maar in deze simulatiegame krijg je de kans om in de huid van een virtueel paard te kruipen! Ga mee met dit majestueuze dier terwijl het het platteland afstruint op zoek naar veel lekker eten dat het terug naar zijn gezin kan brengen.

 • Pro-worstelactie
  Spelen
  Pro-worstelactie
  23 keer gespeeld

  Een aantal van 's werelds grootste worstelaars staat op het punt om de ring te bestormen! Doe mee met Bulk, John Rhino en De Cliff terwijl ze zich voorbereiden om klappen uit te delen in deze sportgame. Blijft jouw worstelaars als laatste overeind terwijl je duizenden munten probeert te winnen tijdens je volgende bloedstollende match?

 • 3D mahjongparen
  Spelen
  3D mahjongparen
  54 keer gespeeld

  Bekijk alle mahjongtegels maar eens goed in deze 3D versie van het klassieke bordgame. Kan jij ze met elkaar combineren?

 • Bouw een brug
  Spelen
  Bouw een brug
  71 keer gespeeld

  Deze vrachtwagen probeert een paar simpele bestellingen te leveren, maar hij komt steeds voor een reeks gevaarlijke afgronden te staan. Kan jij in deze online bouwgame een paar bruggen bouwen zodat hij zijn reis kan voortzetten? Je hoeft alleen de stippen met elkaar te verbinden!