Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Wood Block Puzzle

Hoe lang kun jij blijven spelen in Wood Block Puzzle? Bereid je voor op een echte uitdaging in dit gratis online spelletje.

Je moet een reeks houten vormen op het bord passen, maar hoeveel kun jij er toevoegen? Als hun segmenten een volledige rij vormen, worden ze verwijderd en verdien je munten. Die kunnen worden ingeruild voor handige power-ups waarmee je ruimte kunt maken voor extra vormen. Lukt het jou om dit puzzelspelletje helemaal onder de knie te krijgen?

Hoe speel je Wood Block Puzzle?

Wood Block Puzzle is een arcadespelletje vergelijkbaar met Tetris. Plaats zoveel mogelijk vormen op het bord. Hun segmenten worden verwijderd als ze een volledige rij vormen.

Spelbediening

KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om een vorm op het bord te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen.

  1. Block Champ
  2. Jewel Shuffle
  3. Gummy Blocks
  4. Word Wipe

Wie is de maker?

Wood Block Puzzle is gemaakt door Softgames.