Single-player Spellen

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  2089822 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • FreeCell Blauw
  Spelen
  FreeCell Blauw
  1416949 keer gespeeld

  Dit is een race tegen de klok! Hoe snel kun jij alle kaarten van de stok in de juiste vakken plaatsen? Speel zo snel als je kan in deze leuke en uitdagende versie van het traditionele kaartspel.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  1267154 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Mahjong Connect
  Spelen
  Mahjong Connect
  1204450 keer gespeeld

  Speel deze unieke versie van het klassieke bordspel. Probeer alle gelijke tegeltjes binnen de tijd met elkaar te verbinden. Zal het jou lukken om het volledige bord leeg te krijgen voordat de tijd om is?

 • Basketball FRVR
  Spelen
  Basketball FRVR
  1085633 keer gespeeld

  Hoeveel hoops scoor jij in dit intensieve basketbalspel? Als je mist, dan is het spel afgelopen. Weet wat je doet en blijf gefocused.

 • Mahjong Titans Classic
  Spelen
  Mahjong Titans Classic
  969532 keer gespeeld

  Stel je puzzelvaardigheden op de proef en los deze uitdagende mahjongborden op.

 • Mancala
  Spelen
  Mancala
  904633 keer gespeeld

  An epic Indonesian local strategy game.

 • Aqua Blitz
  Spelen
  Aqua Blitz
  854801 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een betoverend onderwaterrijk in dit leuke 3-op-een-rij-spel. Probeer de schelpen en andere exotische wezens zo snel mogelijk te verbinden. Je kunt ook speciale dagbonussen verdienen, maar let goed op, want je hebt maar een beperkt aantal zetten per level.

 • Slijmmaker
  Spelen
  Slijmmaker
  841077 keer gespeeld

  Het is slijmtijd! Pak alle virtuele ingrediënten die je nodig hebt, samen met een kom om ze in te doen. Kun jij een supersmerig en supercool slijm maken?

 • Pet Connect: Klassiek
  Spelen
  Pet Connect: Klassiek
  663893 keer gespeeld

  De tijd is bijna om! Kun je al deze schattige dieren matchen? Ze wachten allemaal op jou in deze schattige online versie van het klassieke Mahjong-bordspel.

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  641579 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  558609 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  523504 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  509080 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Classic Solitaire
  Spelen
  Classic Solitaire
  471489 keer gespeeld

  Train je Solitaire-vaardigheden in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten van tafel spelen?

 • Liefdestest 2.0
  Spelen
  Liefdestest 2.0
  467302 keer gespeeld

  Zijn jij en je vriendje of vriendinnetje voor elkaar gemaakt? Ontdek het met deze mystieke machine...

 • Boerderij verbinden 2
  Spelen
  Boerderij verbinden 2
  413031 keer gespeeld

  Zoek zoveel mogelijk stukken fruit bij elkaar in dit vliegensvlugge puzzelspel!

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  382159 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  360043 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Freecell basis
  Spelen
  Freecell basis
  356087 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle kaarten combineren in deze uitdagende versie van Freecell? Bekijk de kaarten met aandacht en doe je best om de tafel zo snel mogelijk leeg te maken.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  349996 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Spider Solitaire 2: Suits
  Spelen
  Spider Solitaire 2: Suits
  337134 keer gespeeld

  Hoe snel kun je alle kaarten in deze versie van het klassieke spel koppelen? Je speelt met slechts twee kleuren in plaats van vier, dus het is perfect voor zowel ervaren als nieuwe spelers.

 • Twintig48
  Spelen
  Twintig48
  292196 keer gespeeld

  Kan jij al deze kaarten bij elkaar optellen in deze uitdagende online game? Gebruik je wiskundetalenten om de getallen te mengen en samen te brengen en in elk level gigantisch veel punten te verdienen.

 • Pet Connect
  Spelen
  Pet Connect
  287763 keer gespeeld

  Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.

 • Gummieblokken
  Spelen
  Gummieblokken
  271272 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!

 • Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Mahjong: Klassiek
  224907 keer gespeeld

  Neem een hap uit deze heerlijke versie van het geliefde bordspel. Hoe snel kun je alle heerlijke hamburgers, frietjes en andere lekkernijen matchen met de tegels?

 • Blokkenkraker 3
  Spelen
  Blokkenkraker 3
  209255 keer gespeeld

  Bereid je voor op een reeks uitdagingen in dit unieke puzzelspel. Vul het spelbord met gekleurde stenen en ontdek hoe snel je ze kunt laten verdwijnen.

 • Gekleurde bubbels: kersteditie
  Spelen
  Gekleurde bubbels: kersteditie
  209035 keer gespeeld

  Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe kersteditie.

 • Candy Rain 5
  Spelen
  Candy Rain 5
  195439 keer gespeeld

  Het gaat weer regenen! Keer terug naar dit met snoep gevulde koninkrijk voor weer een serie spannende uitdagingen in deze drie-op-een-rij-puzzelgame. Verwijder alle snoepjes van het bord terwijl je munten en nuttige boosters verzamelt.

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spelen
  Thieves of Egypt Solitaire
  189039 keer gespeeld

  Beleef een spannend avontuur in een magisch en betoverend koninkrijk. In dit unieke kaartspel moet je kaarten van de piramide verwijderen en gelijke kaarten in de juiste volgorde plaatsen.

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  188009 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  184656 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Spin solitaire groot
  Spelen
  Spin solitaire groot
  165693 keer gespeeld

  Waarom zou je deze online versie van het traditionele kaartspel niet uitproberen? Je kan met één, twee of zelfs vier kleuren spelen. Hoe snel combineer jij alle kaarten bij elk van de uitdagende spelmodes?

 • Spider Solitaire: meester
  Spelen
  Spider Solitaire: meester
  161973 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende en uitdagende spelmodi te wachten. Probeer het met één, twee of zelfs vier kleuren. Kun je alle kaarten van de tafel wissen en heel veel bonuspunten verdienen?

 • Gin Rummy Classic
  Spelen
  Gin Rummy Classic
  161103 keer gespeeld

  Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  160541 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!