Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Knights and Brides
mascot image

Je moet inloggen om dit spel te spelen!

Deze game heeft sociale functies en slaat je spelvoortgang op. Het spel vereist dus dat gebruikers inloggen op de site voordat ze kunnen spelen.

Log nu in

Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Knights and Brides

Een koninkrijk vol spanning en opwinding staat je te wachten in Knights and Brides!

Vandaag is de dag dat je zestien wordt en dat betekent dat er heel wat verantwoordelijkheid op jouw schouders wordt gedumpt. Het eerste wat je moet doen in dit MMO-spelletje? Besluiten of je als een ridder of als een bruid wilt spelen!

Het geluk is met de moedigen als jij je krachten met die van een ridder bundelt, maar de rol van een bruid is ook niet de makkelijkste. Ze moet namelijk een heel landgoed managen in dit strategiespelletje! Kies je pad en begin aan je eerste taak. Je weet maar nooit waar het lot je brengt als jij een wereld vol macht en magie betreedt!

Zoek grondstoffen, verken een kaart en werk aan verschillende projecten. Zo kun je vast komen te zitten op een berg na een reisje in een luchtschip, raak je betrokken bij een ingewikkelde hofmakerij of beleef je een nog spannender avontuur!

Hoe speel je Knights and Brides?

Speel als een moedige ridder of een dappere bruid in dit sociale spelletje. Er staan je heel wat opdrachten en avonturen te wachten!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de kaart te verkennen en door de menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om aan projecten te beginnen, items te kiezen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer simulatiespelletjes voor meerdere spelers? Check dan deze geweldige drie!

  1. Elvenar
  2. Royal Story
  3. Klondike: The Lost Expedition
  4. Charm Farm

Wie is de maker?

Knights and Brides is gemaakt door Plinga Gmbh.