• Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  829203 keer gespeeld

  Verbeter je Mahjong-vaardigheden met deze online versie van het klassieke spel. Match zo snel mogelijk de tegels op elk bord. De klok begint te tikken nadat je de eerste zet hebt gedaan.

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  682530 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Rainforest Adventure
  Spelen
  Rainforest Adventure
  140719 keer gespeeld

  Stap dit betoverende bos binnen en match alle objecten op het bord zo snel als je kunt. Als je tijdens het spelen van dit uitdagende puzzelspel vastloopt, kun je ook krachtige tokens gebruiken.

 • Groen mahjong
  Spelen
  Groen mahjong
  121430 keer gespeeld

  Kies welke stenen je wilt gebruiken in deze online versie van het klassieke bordspel mahjong. Er zijn ook nog verschillende moeilijkheidsniveaus. Denk je dat jij het moeilijkste niveau kunt voltooien?

 • Dog Mahjong
  Spelen
  Dog Mahjong
  116124 keer gespeeld

  Zet je favoriete rassen op een rij in dit puppy-puzzelspel.

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  113260 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Klassieke Sudoku
  Spelen
  Klassieke Sudoku
  85703 keer gespeeld

  Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?

 • 4 op een rij
  Spelen
  4 op een rij
  81392 keer gespeeld

  Speel tegen de computer of een vriend in deze online versie van het klassieke spel. Kun jij vier van je schijfjes verbinden voordat je tegenstander het doet?

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  73028 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  72188 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Tetrix
  Spelen
  Tetrix
  63289 keer gespeeld

  Dit is het klassieke, vrolijk gekleurde blokkenspel dat iedereen nog kent van vroeger! Draai je blokken en laat ze op de juiste plek landen zodat ze mooie, egale rijen vormen die je vervolgens wegspeelt. Je krijgt bonuspunten als je er meerdere tegelijk wegspeelt! Zorg er wel voor dat de blokken nooit de bovenkant van het scherm raken! Hoe langer je het volhoudt, hoe sneller het spel gaat.

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  48840 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • 2248
  Spelen
  2248
  44330 keer gespeeld

  Krijg jij alle cijfers opgeteld in dit uitdagende puzzelspel? Verbind de genummerde balletjes met elkaar totdat ze fuseren. Hoeveel zetten kan jij doen voordat je vast komt te zitten?

 • Mahjong Linker
  Spelen
  Mahjong Linker
  42428 keer gespeeld

  Zoek alle gelijke tegels bij elkaar in deze online versie van het klassieke bordspel. Als je niet verder komt, klik dan gewoon op de toverstaf voor handige tips.

 • Vallende ballen online
  Spelen
  Vallende ballen online
  40835 keer gespeeld

  Deze genummerde vormen stijgen langzaam maar zeker naar de bovenkant van het scherm. Het enige wat ze een halt toe kan roepen? Heel veel vallende ballen! Vernietig ze zo snel mogelijk in dit actie-puzzelspel.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  39552 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  36160 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  36012 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze online versie van het klassieke spel? Klik op de gloeilamp als je vastzit.

 • Dog Mahjong: Classic
  Spelen
  Dog Mahjong: Classic
  35576 keer gespeeld

  Dit is zonder twijfel het meest hondsdolle online spel ooit. Kun jij alle honden aan? Zoek alle gelijke viervoeters bij elkaar in deze dolle versie van het klassieke bordspel.

 • Prachtige legpuzzels
  Spelen
  Prachtige legpuzzels
  33496 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige legpuzzels weer in elkaar zetten in dit online spel? Elke puzzel bestaat uit een majestueuze natuurfoto. Heb je zin in een uitdaging? Kies dan de grootste puzzel met de meeste puzzelstukjes.

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  32236 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  30702 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Klassieke 4 op een rij
  Spelen
  Klassieke 4 op een rij
  30151 keer gespeeld

  Speel deze virtuele versie van het klassieke spel. Neem het op tegen de computer of een vriend en probeer alle delen te verbinden en rijen van 4 of meer te maken.

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  28532 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Klassiek dammen
  Spelen
  Klassiek dammen
  27271 keer gespeeld

  Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken.

 • 2048: getallen combineren
  Spelen
  2048: getallen combineren
  25775 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verschuif de vakjes en kijk hoe ver je komt.

 • 2020 Connect Deluxe
  Spelen
  2020 Connect Deluxe
  25571 keer gespeeld

  Koppel snel alle genummerde vormen in dit intense puzzelspel. Gebruik je rekentalenten om elke spannende level te kunnen voltooien.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  24225 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Woordendetector
  Spelen
  Woordendetector
  23995 keer gespeeld

  Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  20773 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  19797 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • Klassiek Mahjong
  Spelen
  Klassiek Mahjong
  18402 keer gespeeld

  Probeer deze online versie van het populaire bordspel als je naar een traditionelere ervaring op zoekt bent. Hoe snel kan jij alle tegels op het bord met elkaar combineren? Hou de tijd in de gaten terwijl je de mogelijke combinaties voor je volgende zet analyseert.

 • Bloxorz
  Spelen
  Bloxorz
  18127 keer gespeeld

  Train je strategische inzicht in dit uitdagende puzzelspel.

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  18027 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Gun Builder 2
  Spelen
  Gun Builder 2
  17635 keer gespeeld

  In dit online spel kan je leren hoe je op veilige manier verschillende typen vuurwapens in elkaar kan zetten. Het spel leert je ook de namen van de verschillende onderdelen en stukken die bij elk wapen horen.

 • Word Bird
  Spelen
  Word Bird
  16835 keer gespeeld

  Dit gebekte vogeltje heeft een geweldige uitdaging voor je. Stel je woordenschat en puzzelvaardigheden op de proef in dit leuke online spel. Hoe snel kun jij alle verborgen woorden vinden?