Kinderspelletjes

 • Twee auto's
  Twee auto's
  295 keer gespeeld

  Dit klassieke racespelletje is zo geleerd, maar je hebt het niet zomaar onder de knie. Kun jij voorkomen dat de rode en blauwe auto's tegen de railingen botsen.

 • Puzzelavontuur
  Puzzelavontuur
  2968 keer gespeeld

  Houd je van puzzels en van avonturen? In dit leuke spelletje vind je ze allebei!

 • Gezichten beschilderen met Shelly
  Gezichten beschilderen met Shelly
  5114 keer gespeeld

  Gezichten beschilderen is zo'n leuke activiteit, waarom probeer jij het niet eens? Kies uit verschillende kleuren en ontwerpen in dit leuke spelletje voor kinderen!

 • Winnie de Pooh: honingtruck
  Winnie de Pooh: honingtruck
  785 keer gespeeld

  Winnie de Pooh wil zijn vrienden wat honing cadeau doen, maar hij heeft jouw hulp nodig bij het besturen van de truck. Probeer hem zo goed mogelijk te helpen!

 • Snoepjes zoeken
  Snoepjes zoeken
  1535 keer gespeeld

  Hoeveel snoepjes kun jij vinden? Elk level bevat een ander soort puzzel en ze worden steeds moeilijker!

 • Zoeken met Upin en Ipin
  Zoeken met Upin en Ipin
  269 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze toffe tweeling, Upin en Ipin! Probeer de aanwijzingen en voorwerpen zo snel mogelijk te vinden.

 • De kinderkapper
  De kinderkapper
  4543 keer gespeeld

  Het is nogal een chaos in deze kindvriendelijke kapperszaak! Help jij elke van deze jonge klanten aan het perfecte hippe kapsel? Was wel eerst hun haar voordat je met de schaar aan de slag gaat, en zorg dat je hun geld pakt voor ze vertrekken!

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Pusheens verjaardagsfeestje
  972 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Wheely 7: Detective
  Wheely 7: Detective
  7426 keer gespeeld

  Je favoriete cartoon-auto is terug! Ben je klaar voor een nieuw en uitdagend avontuur met Wheely?

 • Baby Hazel: waterpret
  Baby Hazel: waterpret
  5004 keer gespeeld

  Hazel gaat met haar vriendjes en vriendinnetjes naar het waterpark. Wat moet ze allemaal meenemen?

 • Modderig Pou-meisje
  Modderig Pou-meisje
  415 keer gespeeld

  Pou-meisje was buiten aan het spelen toen het plotseling begon te regenen. Terwijl ze naar huis rende, gleed ze uit. Nu is ze helemaal vies geworden en heeft ze ook wat schaafwondjes. Kun jij haar verzorgen in dit leuke doktersspelletje? Stop haar in bad en help haar met haar verwondingen.

 • Pou-meisje in bad
  Pou-meisje in bad
  842 keer gespeeld

  Pou vindt in bad gaan altijd heel erg fijn. Doe extra veel bubbels het in bad, vergeet de speeltjes niet en droog haar daarna af. Pak de tandenborstel en zorg dat haar tanden weer helemaal stralend wit zijn. Kies dan de perfecte pyjama en stop haar lekker in. Slaap lekker, Pou!

 • Magische sleewedstrijd
  Magische sleewedstrijd
  2908 keer gespeeld

  Prinses Sofia, Amber en prins James dagen elkaar uit in een magische race! Doe mee aan deze verbazingwekkende race met je favoriete Disney-figuren. Gebruik je speciale slee om zo snel als je kunt de heuvel af te glijden en verzamel de speciale sterren om nog harder te gaan! Kijk uit voor de stenen en bomen die in de weg staan. Veel plezier in deze sprookjesachtige winterwereld!

 • Elsa en Anna maken Olaf
  Elsa en Anna maken Olaf
  703 keer gespeeld

  Wil jij met kerst een sneeuwpop maken? Waarom breng je Olaf niet tot leven samen met Elsa en Anna? Kies een schattige neus, knopen, een sjaal en meer! Verdrijf de kou met dit leuke aankleedspelletje.

 • Eierquiz
  Eierquiz
  2231 keer gespeeld

  In Eierquiz ontdek je wat voor soort ei je zou zijn. Kies de afbeelding die je het meest aanspreekt. Het resultaat is ei-tastisch! En maak je geen zorgen, deze quiz is een eitje.

 • Sapjes verkopen met Ariel
  Sapjes verkopen met Ariel
  2681 keer gespeeld

  Ariel heeft een goed idee om wat geld te verdienen! Ze wil sapjes en smoothies verkopen. Die zijn niet alleen gezond, maar ook erg lekker. Misschien komen Barbie en Elsa wel proeven? Ontwerp een leuk logo voor Ariel en kijk wat de beste plek is voor haar kraam. Doe dan de juiste ingrediënten in de blender. Geef het sapje aan de klant en neem het geld in ontvangst. Goed gedaan, meid!

 • Elsa's baby
  Elsa's baby
  11987 keer gespeeld

  Kun jij Elsa helpen op deze speciale dag? Ze staat op het punt moeder te worden. Bel de ambulance en help de dokter. Zorg dat het onze favoriete prinses en haar baby aan niets ontbreekt.

 • Bruidsnagels voor prinses Anna
  Bruidsnagels voor prinses Anna
  221 keer gespeeld

  Prinses Anna gaat trouwen met haar prins. Daarom heeft ze een koninklijke manicure nodig. Probeer samen met de prinses uit Frozen de verschillende kleuren, patronen en behandelingen uit. O wauw, ze ziet er vast magisch uit op haar trouwdag. Kun jij zorgen dat haar handen er perfect uitzien voor de trouwring?

 • Grieperige Elsa
  Grieperige Elsa
  1195 keer gespeeld

  O nee! Elsa heeft een koutje gevat! Kan iemand een dokter bellen...?

 • Bakugan Puzzle Brawler
  Bakugan Puzzle Brawler
  231 keer gespeeld

  Shun Kazami heeft weer een nieuwe puzzelopdracht van zijn grootvader gekregen. Verwijder twee of meer naast elkaar gelegen ballen met dezelfde kleur. Probeer groepjes te maken en meer dan twee ballen tegelijk weg te spelen om extra punten te verdienen! Hoe lang kun jij het volhouden in Bakugan Puzzle Brawler?

 • Sinterklaas Kleurboek
  Sinterklaas Kleurboek
  1026 keer gespeeld
 • Sint Liedjes
  Sint Liedjes
  397 keer gespeeld

  Ben je alle sinterklaasliedjes vergeten? Geen nood! Met dit spel zitten ze in no-time weer in je hoofd!

 • Anna Circus game
  Anna Circus game
  67 keer gespeeld

  Het circus is in de stad! Anna is superopgewonden, maar ze weet niet wat ze moet doen! Help haar met het inpakken van haar tas en het kopen van de kaartjes. Je wilt de show niet missen, toch? Vergeet ook niet om de dieren met hun kunstjes te helpen. Veel plezier met Anna in dit gratis kinderspelletje!

 • Kid Cartoon Connect
  Kid Cartoon Connect
  1915 keer gespeeld

  Verbind Dora, de Minions en andere populaire tekenfilmpersonages met elkaar in dit uitdagende puzzelspelletje.

 • Bomb The Mountain
  Bomb The Mountain
  1199 keer gespeeld

  Help B-Pop met het bombarderen van bergen door op de juiste vakken te springen. Sparky, Boomer 2000, Autobot en anderen zullen je helpen. Pas op voor de elektriciteit, de gevaarlijke wegen en de lava. Veel plezier met het gratis spelletje Bomb the Mountain.

 • Helen Clasic Dungarees
  Helen Clasic Dungarees
  1470 keer gespeeld

  Helen heeft een nieuwe outfit nodig en alleen jij kunt haar helpen. Overalls zijn nu helemaal in de mode. Probeer alles uit als een echte fashionista! Wat dacht je van een speelse look, of juist een meer volwassen uiterlijk? Kies een kapsel dat bij haar outfit past. Leef je uit en zorg dat Helen er perfect uitziet!

 • Hello Kitty Cake
  Hello Kitty Cake
  726 keer gespeeld

  Wie houdt er nu niet van taart? Kies de kleuren, de versiering en de verschillende patronen om de perfecte taart te maken. Kun jij Hello Kitty een handje helpen?

 • Minion Hospital Recovery
  Minion Hospital Recovery
  2857 keer gespeeld

  De superschurk heeft de minions weer eens dwarsgezeten en nu is er zelfs eentje gewond geraakt. Gelukkig ligt hij nu in het ziekenhuis waar hij wacht op jouw hulp. Kun jij zorgen dat hij er weer bovenop komt? Gebruik je muis om te spelen.

 • Hello Kitty makeover
  Hello Kitty makeover
  108 keer gespeeld

  Dit is je kans om Hello Kitty een make-over te geven. Kies uit de kleren en de accessoires en zorg dat ze er flitsend uitziet. Je kunt haar zelfs nieuwe snorharen geven!

 • Inside Pudding Land
  Inside Pudding Land
  1132 keer gespeeld

  Houd je ook zo van 3-op-een-rij-spelletjes? Verdien dan flink wat munten en houd je doel in de gaten in dit prachtige spel dat wel wat weg heeft van Diamond Dash! Laat je emoties de vrije loop met deze grappige personages en kijk of je al die boze gezichtjes kunt verwijderen met een tik op een groepje van drie of meer. Hoe meer je er tegelijk verwijdert, hoe meer je verdient! Tik op de coole boosters om een hele rij te verwijderen. Speel tegen de klok of los het level op met een beperkt aantal zetten. De 30+ levels in Inside Pudding Land staan garant voor urenlang spelplezier!

 • Doraemon and Mario
  Doraemon and Mario
  1401 keer gespeeld

  Kruip in de huid van Mario of Doraemon, stap op je motor en probeer de ander te verslaan. Kies met welk personage je wilt spelen en verzamel zoveel mogelijk munten. Degene die voor ligt, krijgt de meeste munten, dus probeer niet achter te blijven. Verzamel alle munten, verbeter je topscore en geniet van dit gratis online spelletje.

 • Doraemon Bad Dog
  Doraemon Bad Dog
  38 keer gespeeld

  Doraemon is ontvoerd door robothonden en nu heeft Nobita jouw hulp nodig om hem te redden. Baan je een weg door de uitdagende levels en verzamel de koekjes om je energie aan te vullen. Vergeet niet om je robotarm te gebruiken om die rottige honden uit te schakelen. Ben je klaar voor dit futuristische avontuur?

 • Doraemon nobita paper toss
  Doraemon nobita paper toss
  45 keer gespeeld

  Nobi Nobita probeert een propje papier in de prullenbak te gooien. Denk je dat hem dat in één keer lukt? Eens kijken...

 • Doraemon Invisible Trouble
  Doraemon Invisible Trouble
  58 keer gespeeld

  Speel Tetris met Doraemon. Maak horizontale lijnen met de vormen om ze te verwijderen. Verwijder alle lijnen om naar het volgende level te gaan.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Animal Coloring Pages for Kids
  5361 keer gespeeld
 • Doraemon and nobita coloring
  Doraemon and nobita coloring
  515 keer gespeeld

  Kleur deze leuke tekening van Doraemon in met je favoriete kleuren!