Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Baby Hazel: Science Fair

Dingen worden ronduit experimenteel in Baby Hazel: Science Fair. Sluit je aan bij Hazel en haar vrienden terwijl ze pronken met hun projecten in dit coole kinderspelletje.

Hazel moet aan haar project beginnen en snel ook! Want ze heeft bijna geen tijd meer. Sluit je aan bij haar en haar vader terwijl ze aan een vulkaanmodel werken in dit schattige online spelletje uit de populaire Baby Hazel-serie. Het wordt vast en zeker een grote hit op de wetenschapsbeurs wanneer hij uitbarst!

Hoe speel je Baby Hazel: Science Fair? 

Baby Hazel: Science Fair is een educatief spelletje. Sluit je aan bij Hazel en haar vader terwijl ze aan een wetenschappelijk project werken.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om verschillende spullen te selecteren en gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens! 

  1. Baby Hazel: Cooking Time
  2. Dr. Panda's Daycare
  3. Happy Village - Toddlers & Kids Educational Games
  4. Pou

Kan ik Baby Hazel: Science Fair op de mobiel spelen?

Zeker! Je kunt Hazel helpen met haar project nadat je de game hebt gedownload via de Apple App Store, de Google Play Store of deAmazon Appstore voor Android.

Wie is de maker?

Baby Hazel: Science Fair is gemaakt door Baby Hazel.