Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hedgies

Hedgies is een schattig boerderijspelletje. Het egeltje Hedgie is na een lange reis naar huis gekeerd. Hier ontdekt hij dat de oude boerderij waar hij woonde helemaal in verval is geraakt. De zomerkeuken is kapot en de tuin is overwoekerd met onkruid. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en alles weer op te knappen!

Hedgies heeft al meer dan 500K downloads in de App Store, en je kunt het spel in verschillende talen spelen, waaronder Engels, Duits en Frans.  

Hoe speel je Hedgies?

Knap de tuin en de boerderij op, en help de andere dieren die je in de omgeving tegenkomt. Help het schaapje groenten verzamelen, en bouw allerlei spulletjes in de werkplaats van de bever.

Tijdens het spelen verschijnen er steeds nieuwe taken als je een gesprek begint met andere dieren. Je kunt deze opdrachten bekijken door op de tabbladen aan de linkerkant van het scherm te tikken. Kijk goed welke voorwerpen je moet verzamelen om de taak af te krijgen. 

Plant zaadjes en oogst groenten en fruit. Maak er heerlijke gerechten mee in de keuken. Zoek naar hout om planken en balken te maken, en begin met het renoveren van de oude gebouwen op de boerderij.

Open steeds de hekjes die naar nieuwe delen van de grote tuin leiden door de sleutels te vinden. Je kunt ook naar de boerderijen van andere spelers reizen, hoedjes maken voor je egel, en kleding maken in het Battle of Tailors minispel.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om de voorwerpen aan te tikken die je wilt pakken of onderzoeken.

Speel games die lijken op Hedgies

Als je van dit soort boerderijspelletjes houdt, probeer dan ook eens het fantasy boerderij avontuur van Charm Farm

We hebben ook verschillende Merge spelletjes met de landbouw als thema. Beleef bijvoorbeeld een tropisch avontuur in Tropical Merge.

Wie is de maker van Hedgies?

Hedgies is gemaakt door Google Commerce Ltd. 

Wanneer is Hedgies uitgebracht?

De mobiele app van dit spel kwam uit in oktober 2019. Het spel is sindsdien meerdere keren uitgebreid. De browserversie van deze game verscheen in augustus 2023 voor het eerst op onze site.