Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tropical Cubes 2048

Tropical Cubes 2048 is een behendigheidsspelletje waarin je de gelijke blokken samen moet voegen. Laat de blokken in de bak vallen zodat de gelijke nummers elkaar raken. Voeg ze samen en probeer tot 2048 te komen.

Hoe speel je Tropical Cubes 2048?

Laat de blokken in het speelveld vallen en probeer de blokjes met gelijke nummertjes erop samen te voegen. Als twee blokken met dezelfde waarde elkaar aanraken, smelten ze samen en vormen ze een nieuw blok met de gecombineerde waarde erop.

Blokken die je op die manier samenvoegt stuiteren ook omhoog en tuimelen op onvoorspelbare wijze het speelveld door. Hierdoor kun je niet altijd inschatten hoe de blokken vervolgens terechtkomen. Soms komen ze onhandig neer, en soms zorgt een sprong juist voor een geweldige kettingreactie.

Probeer zoveel mogelijk blokken samen te voegen totdat je 2048 bereikt. Zorg hierbij wel dat het speelveld niet te vol raakt. De blokken mogen niet boven de rand komen. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Beweeg de muis om te richten en klik om een blok te laten vallen

Speel andere games zoals Tropical Cubes 2048

Als je dit spel leuk vindt, bezoek dan ook eens onze verzameling 2048-spelletjes om nog vele andere games te spelen. Zo hebben we ook een aantal spellen die sterker lijken op het originele 2048-spel en allerlei andere grappige spelvariaties.

Voor een ander genre spellen met gekleurde blokken dat wel iets weg heeft van deze game kun je een kijkje nemen naar onze 10x10 puzzel catalogus.

Wie is de maker van Tropical Cubes 2048?

Tropical Cubes 2048 is gemaakt door IT-Hype.

Wanneer werd Tropical Cubes 2048 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 10 januari 2024.