Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pool Party 3

Pool Party 3 is een match-3-spel dat zich afspeelt bij het zwembad. Ga samen met Bunni naar het waterparadijs en laat de kleurrijke waterballonnen knappen om de puzzel levels uit te spelen.

Hoe speel je Pool Party 3?

Zet drie of meer van dezelfde waterballonnetjes op een rijtje om ze te laten knappen. Je kunt de waterballonnen verplaatsen door twee aangrenzende ballonnetjes van plaats te laten wisselen. Tik op een ballon en sleep hem naar een naburig vakje. Elke zet moet direct een combo opleveren, anders is hij niet geldig.

Op het paneeltje links van het bord zie je welke ballonnen je moet verzamelen om het level te voltooien en hoeveel zetten je nog hebt om dit doel te bereiken.

Spelbesturing

Tik op een ballon en sleep deze naar een naburig vakje

Speel games die lijken op Pool Party 3

Als je dit puzzelspel leuk vind, kijk dan ook eventjes bij onze Softgames verzameling om de andere delen van de Pool Party serie te spelen, of ontdek andere puzzel games van dezelfde maker.

Om gelijksoortige match- en samenvoegpuzzels van andere studio's te spelen kun je ook terecht bij ons volledige overzicht van Match-3 spellen.

Wie is de maker van Pool Party 3?

Pool Party 3 is gemaakt door SoftGames. 

Wanneer werd Pool Party 3 uitgebracht?

Dit spelletje werd voor het eerst uitgebracht op 6 oktober 2023.