Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

sMeet

Er valt heel wat te beleven met een heleboel leuke mensen in sMeet! Waar ga jij als eerste naartoe?

Je kunt de coolste winkels bezoeken en stijlvolle outfits kopen, of een tuin opknappen die wel wat liefde en aandacht kan gebruiken. Er zijn ook een heleboel kamers om te creëren en aan te passen. Ontwerp een prachtige woonkamer en de slaapkamer van je dromen!

Je kunt geld verdienen om handige items en hippe kleding mee te kopen door taken te voltooien of door een handje te helpen op de majestueuze boerderij. Er zijn zelfs stijlwedstrijden om jouw kunsten te laten zien. Bewijs dat jij een geduchte fashionista bent in dit sociale spelletje.

Speluitleg

sMeet is een MMO. Creëer een avatar voordat je de super coole virtuele wereld gaat verkennen. Je kunt met andere spelers chatten terwijl je deelneemt aan leuke evenementen, minigames speelt, coole ruimtes ontwerpt en nog veel meer!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om items te zoeken, door de menu's te bladeren, en meer.
  • KLIK MET LINKS om selecties te maken, items te kiezen, je avatar te bewegen, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar rolspelletjes om uit te proberen.

  1. Woozworld
  2. ourWorld
  3. SmallWorlds

Wie is de maker?

sMeet is ontwikkeld door Agame.