Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Woozworld

Er wacht je een wereld vol fun en fashion! Sluit je aan bij spelers over de hele wereld in Woozworld

Een supergezellige plek om te chillen, met vrienden te kletsen en je nieuwste stijlen te laten zien. Creëer een avatar voor je aan het werk gaat om honderden te gekke outfits te ontwerpen. Je kunt kunt ook een coole biografie verzinnen. Maak je een beroemde Hollywood-ster, een bekende designer, een onverschrokken ontdekker of iets heel anders? 

Geniet van de nieuwste trends terwijl je aan je mode- en ontwerpvaardigheden werkt. Alles is mogelijk in dit MMO-spel. Je kunt de coolste feesten geven, andere spellen maken zoals strategiespellen en spellen om beroemd te worden, deelnemen aan wekelijkse quizzen, je eigen boetiek openen en zelfs op spannende missies gaan. Er valt zo veel te beleven in Woozworld! 

Speluitleg

Woozworld is een gratis te spelen multiplayerspel dat zich richt op mode en design. Creëer een avatar en beleef de leukste activiteiten die variëren van spannende avonturen tot supercoole feesten die regelrecht uit een film lijken te komen! 

Als je meer wilt weten over de geweldige mogelijkheden in Woozworld, check dan de sociale multiplayerspellen speelt, check dan ook deze geweldige spellen! 

  1. Family Barn 
  2. Royal Story
  3. Harvest Honors Classic
  4. Skribbl.io
  5. Goodgame Big Farm

Wie is de maker? 

Woozworld is gemaakt door een bedrijf met dezelfde naam. Dat bedrijf heet ook Woozworld.  

Kan ik Woozworld op de mobiel spelen? 

Je kunt Woozworld op je favoriete mobiele apparaat spelen via Google Play or Ios.