Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fish Story 3

Fish Story 3 is een match 3 spelletje met de oceaan als thema. Verzamel de juiste icoontjes voordat je zetten op zijn in dit puzzelspel met +4000 unieke levels!

Hoe speel je Fish Story 3?

Verzamel de icoontjes die in het paneel aan de linkerkant van het bord staan aangegeven. Verzamel de juiste stenen door er drie of meer van dezelfde soort op een rijtje te zetten. Je kunt alleen twee aangrenzende stenen verwisselen. Daarbij moet iedere zet ook direct een geldige combo opleveren.

Je hebt maar een beperkt aantal zetten om de juiste pictogrammen te verzamelen. Gelukkig kun je verschillende bommen winnen - zoals lijnbommen en kleurbommen - door vier of vijf van dezelfde stenen te combineren. Hiermee kun je de doelen in elk level sneller behalen. Je kunt ook twee bommen samenvoegen om een grotere explosie te creëren.

Je kunt bovendien 4 speciale boosters vrijspelen. Alle zetten die je nog over hebt na het voltooien van de levels worden omgezet in bommen voor een laatste cascade. Hierdoor kan je score op het laatst nog een stuk omhoog gaan.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en sleep om de icoontjes te verplaatsen

Speel meer gratis online spelletjes zoals Fish Story 3

Er zijn twee eerdere delen in deze serie:

Of speel een van de vele andere gratis online Softgames-spellen. Je kunt ook een kijkje nemen in onze algemene catalogus met puzzelspelletjes om de volledige verzameling te bekijken.

Wie is de maker van Fish Story 3?

Fish Story 3 is gemaakt door Softgames.

Wanneer werd Fish Story 3 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 14 februari 2024.