Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hawaii Match 4

In het tropische match-spelletje Hawaii Match 4 heb je een gelimiteerd aantal beurten om het doel van elk level te behalen. Wissel de hibiscusbloemen, sappige mango’s en heerlijke avocado’s met elkaar om rijen van drie of meer identieke tegels te maken. Geniet van een rustgevende ervaring met fijne achtergrondmuziek en meer dan genoeg boosters om je op weg te helpen.

Hoe speel je Hawaii Match 4?

Selecteer een item op het spelbord en swipe het naar een plek ernaast om de twee icoontjes van plaats te laten wisselen. Je kunt de items alleen met elkaar ruilen als dit resulteert in een match van drie of meer icoontjes.

In elk level van dit Match-3-spel heb je een specifiek aantal items om te verzamelen. Dit is aangegeven in het paneel aan de linkerzijde van het bord. Wanneer je de benodigde items met elkaar matcht, worden ze automatisch van het lijstje afgestreept.

Om een level te voltooien moet je alle doelen op de lijst behalen. Het aantal beurten dat je nog over hebt om je doel te behalen, is ook aangegeven aan de linkerkant. Wanneer je met het geluid aan speelt, wordt ook aangekondigd wanneer je nog tien en vijf beurten over hebt.

Hoe verdien je drie sterren in Hawaii Match 4?

Combineer vier of meer identieke items met elkaar om krachtige bonusbommen en kleurbommen te maken. Je kunt deze speciale tegels zelfs met elkaar matchen om nog grotere explosies te maken en extra veel tegels ineens weg te spelen.

Wanneer je het doel van het level behaalt, exploderen al deze bonustegels automatisch. Als je nog beurten over hebt, veranderen deze ook in bonustegels. Dit kan een waterval aan extra punten opleveren om je score een flinke boost te geven!

Spelbesturing

Gebruik je muis (of swipe met je vinger) om op een icoontje te klikken en het naar een tegel ernaast te slepen.

Speel nog meer games zoals Hawaii Match 4

Je kunt de voorganger in de tropische franchise eens proberen: Hawaii Match 3. Daarnaast hebben we ook een collectie met spellen van dezelfde maker beschikbaar op onze Softgames-pagina.

Wie heeft Hawaii Match 4 gemaakt?

Hawaii Match 4 is gemaakt door Softgames-Azerion.

Wanneer is Hawaii Match 4 uitgebracht?

Dit spel verscheen voor het eerst online in mei 2023.