Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Farm Match Seasons

Farm Match Seasons is een gloednieuw match-3-spel van Softgames, een ontwikkelaar van puzzelspelletjes. Los de fraai vormgegeven match-3 puzzels op en reis langs het kronkelende pad om de hele boerderij te verkennen.

Hoe speel je Farm Match Seasons?

Het is de bedoeling dat je telkens 3 of meer van dezelfde icoontjes op een rij zet. Zo kun je voorwerpen verzamelen en taken afwerken op de boerderij. Je kunt de voorwerpen op het bord verplaatsen door twee stenen die aan elkaar grenzen van plaats te laten wisselen. Elke zet moet een geldige combo opleveren, anders springen de icoontjes terug naar hun oorspronkelijke plek op het bord.

Bekijk aan het begin van elk level even het paneel aan de linkerkant van het bord. Hier zie je welke voorwerpen je moet verzamelen en hoeveel zetten je hebt om dit doel te bereiken. Zo kun je onder andere stenen en gruis uit de tuin verwijderen, verloren hoefijzers verzamelen, en fruit en bloemen bij elkaar zoeken.

Tips om een hogere score te halen in Farm Match Seasons

Speel boosters en bommen vrij door grotere ketens te maken van vier of vijf gelijke icoontjes. Je kunt bommen die vlak naast elkaar liggen ook samenvoegen om een nog krachtigere explosie te veroorzaken en in een keer heel veel icoontjes van het bord te vegen.

Probeer de levels in zo min mogelijk zetten uit te spelen. Alle zetten die je over hebt worden aan het einde van het level in bommen veranderd die in willekeurige vakjes op het bord worden gedropt. Door de kettingreactie die dit veroorzaakt kun je op het laatst nog even heel veel extra punten scoren.

Spelbesturing

  • Tik op de icoontjes en versleep ze met je muis om ze van plek te laten wisselen
  • Op smartphones en andere touchscreen apparaten doe je dit met je vinger

Wie is de maker van Farm Match Seasons?

Farm Match Seasons is gemaakt door Softgames.

Wil je meer spelletjes van deze gave game studio spelen, probeer dan ook eens Solitaire Farm Seasons of Garden Tales. De hele verzameling spelletjes van deze maker vind je op onze Softgames pagina.

Wanneer werd Farm Match Seasons voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 24 juli 2023.