Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Biljart: snooker met 8 biljartballen

Laat jouw vaardigheden aan de pooltafel zien in deze realistische 8-ball simulator. Pool Clash 8-Ball Billiards Snooker heeft zowel single- als multiplayer spelmodi en biedt zelfs verscheidene uitdagingen om je kundigheid echt op de proef te stellen. Daarnaast is er een oefenmodus zodat je tactieken kunt uitproberen voordat je de wedstrijd in stapt.

Over pool als sport

Pool (ook wel poolbiljart genoemd) is een populaire sport die zich in de negentiende eeuw steeds verder ontwikkeld heeft. Door de jaren heen zijn er steeds meer varianten opgedoken, zoals 9-ball en straight pool. De bekendste soort is 8-ball, en die kun je in dit online Pool Clash spel spelen.

Hoe speel je Pool Clash 8-Ball Billiards Snooker?

Bij pool moet je de ballen van jouw set wegspelen voordat jouw tegenstander zijn ballen in de pockets schiet. De eerste bal die gepot wordt, bepaalt voor de rest van het spel of je hele of halve ballen gebruikt. Als je al jouw ballen hebt weggespeeld, moet je om het spel te sluiten de zwarte 8-bal wegspelen. Zorg dat je deze niet te vroeg in de ronde pot, want dan is het spel voorbij!

Gebruik de muis of je touchscreen om te spelen. Je kunt mikken en schieten door de keu te klikken en schuiven. Aan de onderkant van het scherm kun je zelfs kiezen waar je de bal precies wilt raken. Zo kun je ‘trick shots’ proberen te raken en nog nauwkeuriger mikken.

Meer games zoals Pool Clash

Als je meer gratis online keusporten wilt proberen, kun je ook onze Snookerspellen en andere Poolspellen bekijken.

Wie heeft Pool Clash 8-Ball Billiards Snooker ontwikkeld?

Dit online poolspel is ontwikkeld door T-Bull S.A.

Wanneer is Pool Clash 8-Ball Billiards Snooker uitgekomen?

Deze gratis 8-ball poolsimulator is oorspronkelijk in 2019 uitgebracht. In augustus 2023 is er een geüpdatete versie verschenen.