Enge Spelletjes

 • Five Nights at Freddy's
  Spelen
  Five Nights at Freddy's
  299500 keer gespeeld
 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  116935 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  70863 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  50053 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  48972 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • Bubbleween
  Spelen
  Bubbleween
  44110 keer gespeeld

  Laat je niet bang maken door dit spookachtige bellenschietspel!

 • Moord
  Spelen
  Moord
  36605 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  32411 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  29423 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Freddy's ontsnappingshuis
  Spelen
  Freddy's ontsnappingshuis
  27290 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij overleven in dit gevaarlijke huis vol fabelachtige griezels? Doe je best om de vele enge dingen in dit spannende actiespel te vermijden. En laten we hopen dat de batterij van je zaklamp niet opraakt!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelen
  FNAF - Sister Location Nights 2
  22246 keer gespeeld

  Het loopt nu wel heel erg uit de hand! De veiligheidsinstallatie heeft de geest gegeven, de lichten zijn uit en niemand weet wat er door de gangen zwerft. Hoe lang hou jij het uit in dit huiveringwekkende online spel?

 • Haunted House
  Spelen
  Haunted House
  20954 keer gespeeld

  Je bent gevangen in een spookhuis. Zoek items en los de puzzels op.

 • Clown Nights
  Spelen
  Clown Nights
  20383 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spelen
  FNAF - Sister Location Custom
  19619 keer gespeeld

  In deze versie van de populaire en super enge videospellenserie kun je de schrikmomenten op maat afstellen. Hoe lang hou jij het uit wanneer je de strijd aangaat met deze bloeddorstige robots?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelen
  FNAF: Sister Location Custom Night
  18503 keer gespeeld

  Stel een angstaanjagende avond samen in deze griezelige pizzeria. Experimenteer met de dodelijke robots voordat je je in de actie stort in dit online spel.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  18334 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Five Nights at Candy's
  Spelen
  Five Nights at Candy's
  17305 keer gespeeld

  Deze hamburgertent heeft de laatste tijd wat problemen met zijn robots, maar dat is niets om je zorgen over te maken, toch? Zet je schrap voor je nieuwe baan als nachtwaker in dit spannende Halloweenspel geïnspireerd op het beruchte spel Five Nights at Freddy's.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spelen
  Five Night's at Golden Freddy's
  17153 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  16990 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • Five Fights at Freddy's
  Spelen
  Five Fights at Freddy's
  8367 keer gespeeld

  De lugubere robots uit de bekende horrorsaga gaan elkaar te lijf! Kies je favoriete robot uit en zet je schrap voor de strijd in dit krankzinnige vechtspel.

 • The House 2
  Spelen
  The House 2
  8298 keer gespeeld

  Sinds “het incident”, durft niemand meer in de buurt te komen van het huis. Durf jij het huis binnen te stappen om de geheimen die er schuilen te ontrafelen in dit gruwelijke Halloweenspel?

 • Het verlaten huis
  Spelen
  Het verlaten huis
  7974 keer gespeeld

  Je bent opgesloten in een spookhuis! Kun jij de voorwerpen verzamelen en de puzzels oplossen?

 • Google Doodle Halloween
  Spelen
  Google Doodle Halloween
  7767 keer gespeeld
 • 5 Nights Mega Parking
  Spelen
  5 Nights Mega Parking
  7669 keer gespeeld

  Speel 5 Nights Mega Parking nu gratis en rij samen met Freddy Fazbear door deze griezelige steegjes. Voltooi missies om geld te verdienen en zorg dat je niet tegen de gevaarlijke obstakels botst. En vergeet niet dat je maar vijf nachten hebt om je rijvaardigheden op de proef te stellen.

 • Dodelijke ontsnapping
  Spelen
  Dodelijke ontsnapping
  6126 keer gespeeld

  Je bent in de kelder van een moordenaar beland! Kun jij de puzzels oplossen en ontsnappen voordat hij terugkomt?

 • Slender Man
  Spelen
  Slender Man
  5587 keer gespeeld

  Terwijl je uit het duistere woud weg probeert te vluchten, ontdek je dat je achtervolgd wordt door een akelige, dunne schim... Spring en duik langs allerlei obstakels om de klauwen van dit monster te blijven.

 • Schaduwtikkertje
  Spelen
  Schaduwtikkertje
  5372 keer gespeeld

  Als je bang bent aangelegd, moet je dit spelletje zeker niet in het donker spelen. Probeer je autosleutels te vinden en vergeet niet te rennen!

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 5
  5157 keer gespeeld

  Er lijkt geen einde te komen aan de griezelige grappen en grollen bij 's werelds engste pizzeria! Kan jij nog vijf nachten overleven in het veiligheidsvertrek? De computer en de veiligheidscamera's werken voor geen meter en wie weet wat er in de gangen van het restaurant rondkruipt. Ontdek zelf of je het lang genoeg uithoudt om nog van je weekend te genieten in deze enge survivalgame.

 • Slenderina moet sterven: de kelder
  Spelen
  Slenderina moet sterven: de kelder
  4859 keer gespeeld

  In deze doodenge first person shooter is het echt griezelen geblazen. Je bent knock-out geslagen door Slenderman en Slenderina. Kan jij je een weg uit deze kelder vechten en de betoverde boeken verzamelen waarmee je voor eens en voor altijd een einde aan hun tirannie kan maken?

 • Mysteries van Annabelle
  Spelen
  Mysteries van Annabelle
  4234 keer gespeeld

  Probeer uit het huis te ontsnappen in dit angstaanjagende spelletje!

 • Jeff the Killer
  Spelen
  Jeff the Killer
  3897 keer gespeeld

  Een raar geluid dat van beneden lijkt te komen heeft je midden in de nacht heeft wakker gemaakt. Zou je het jezelf inbeelden, of staat een gestoorde moordenaar op het punt om je om zeep te helpen? Grijp een wapen en bereid je voor op een strijd op leven en dood in deze angstaanjagende eerstepersoons actiegame.

 • Zombie vs. conciërge
  Spelen
  Zombie vs. conciërge
  3514 keer gespeeld

  Deze conciërge is een van de weinige overlevenden op deze campus. Zijn munitie is bijna op en veel studenten en professoren zijn in zombies veranderd! Kun jij hem helpen in dit angstaanjagende schietspel?

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  3434 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  3235 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Gevaarlijk gesticht
  Spelen
  Gevaarlijk gesticht
  2990 keer gespeeld

  Zoek de aanwijzingen en los het mysterie op in dit angstaanjagende zoekspelletje. Als je durft tenminste...

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelen
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  2968 keer gespeeld

  Twee van de grootste schurken van het internet gaan de strijd met elkaar aan. Welk monster blijft er als laatste over? Kies een van deze beruchte slechteriken en probeer de overwinning te behalen in dit angstaanjagende driedimensionale actiespel.