Enge Spelletjes

 • Five Nights at Freddy's
  Spelen
  Five Nights at Freddy's
  193412 keer gespeeld
 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  72808 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Freddy's ontsnappingshuis
  Spelen
  Freddy's ontsnappingshuis
  59233 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij overleven in dit gevaarlijke huis vol fabelachtige griezels? Doe je best om de vele enge dingen in dit spannende actiespel te vermijden. En laten we hopen dat de batterij van je zaklamp niet opraakt!

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  38113 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  36251 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Moord
  Spelen
  Moord
  27075 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  26075 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Bubbleween
  Spelen
  Bubbleween
  22955 keer gespeeld

  Laat je niet bang maken door dit spookachtige bellenschietspel!

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  22134 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  21927 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelen
  FNAF - Sister Location Nights 2
  21042 keer gespeeld

  Het loopt nu wel heel erg uit de hand! De veiligheidsinstallatie heeft de geest gegeven, de lichten zijn uit en niemand weet wat er door de gangen zwerft. Hoe lang hou jij het uit in dit huiveringwekkende online spel?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  19975 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Clown Nights
  Spelen
  Clown Nights
  19729 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  19202 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spelen
  FNAF - Sister Location Custom
  16156 keer gespeeld

  In deze versie van de populaire en super enge videospellenserie kun je de schrikmomenten op maat afstellen. Hoe lang hou jij het uit wanneer je de strijd aangaat met deze bloeddorstige robots?

 • Haunted House
  Spelen
  Haunted House
  13846 keer gespeeld

  Je bent gevangen in een spookhuis. Zoek items en los de puzzels op.

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelen
  FNAF: Sister Location Custom Night
  13304 keer gespeeld

  Stel een angstaanjagende avond samen in deze griezelige pizzeria. Experimenteer met de dodelijke robots voordat je je in de actie stort in dit online spel.

 • Five Nights at Candy's
  Spelen
  Five Nights at Candy's
  9485 keer gespeeld

  Deze hamburgertent heeft de laatste tijd wat problemen met zijn robots, maar dat is niets om je zorgen over te maken, toch? Zet je schrap voor je nieuwe baan als nachtwaker in dit spannende Halloweenspel geïnspireerd op het beruchte spel Five Nights at Freddy's.

 • Slender Man
  Spelen
  Slender Man
  6422 keer gespeeld

  Terwijl je uit het duistere woud weg probeert te vluchten, ontdek je dat je achtervolgd wordt door een akelige, dunne schim... Spring en duik langs allerlei obstakels om de klauwen van dit monster te blijven.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spelen
  Five Night's at Golden Freddy's
  6410 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • Knife Hit Horror
  Spelen
  Knife Hit Horror
  6272 keer gespeeld

  Deze enge monsters beginnen echt irritant te worden! Kan jij van ze afkomen in deze enge actiegame? Werp een paar messen naar hun kop totdat ze zijn vernietigd. Maar pas op! Als een van je messen een ander mes raakt, kan dat voor nare verrassingen zorgen!

 • The House 2
  Spelen
  The House 2
  4757 keer gespeeld

  Sinds “het incident”, durft niemand meer in de buurt te komen van het huis. Durf jij het huis binnen te stappen om de geheimen die er schuilen te ontrafelen in dit gruwelijke Halloweenspel?

 • Five Fights at Freddy's
  Spelen
  Five Fights at Freddy's
  4018 keer gespeeld

  De lugubere robots uit de bekende horrorsaga gaan elkaar te lijf! Kies je favoriete robot uit en zet je schrap voor de strijd in dit krankzinnige vechtspel.

 • Het verlaten huis
  Spelen
  Het verlaten huis
  3910 keer gespeeld

  Je bent opgesloten in een spookhuis! Kun jij de voorwerpen verzamelen en de puzzels oplossen?

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  3321 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Dodelijke ontsnapping
  Spelen
  Dodelijke ontsnapping
  3154 keer gespeeld

  Je bent in de kelder van een moordenaar beland! Kun jij de puzzels oplossen en ontsnappen voordat hij terugkomt?

 • 5 Nights Mega Parking
  Spelen
  5 Nights Mega Parking
  2649 keer gespeeld

  Speel 5 Nights Mega Parking nu gratis en rij samen met Freddy Fazbear door deze griezelige steegjes. Voltooi missies om geld te verdienen en zorg dat je niet tegen de gevaarlijke obstakels botst. En vergeet niet dat je maar vijf nachten hebt om je rijvaardigheden op de proef te stellen.

 • Slenderina moet sterven: de kelder
  Spelen
  Slenderina moet sterven: de kelder
  2418 keer gespeeld

  In deze doodenge first person shooter is het echt griezelen geblazen. Je bent knock-out geslagen door Slenderman en Slenderina. Kan jij je een weg uit deze kelder vechten en de betoverde boeken verzamelen waarmee je voor eens en voor altijd een einde aan hun tirannie kan maken?

 • Mysteries van Annabelle
  Spelen
  Mysteries van Annabelle
  2412 keer gespeeld

  Probeer uit het huis te ontsnappen in dit angstaanjagende spelletje!

 • Vergeten heuvel: verre liefde
  Spelen
  Vergeten heuvel: verre liefde
  1857 keer gespeeld

  Het is 1889 en deze weduwnaar is erg eenzaam. Een jaar geleden is zijn vrouw overleden en hij is nog steeds in de rouw. Nu dwaalt haar geest door de gangen van het huis. Kan hij haar terughalen? Help hem op weg in dit mysterieuze en griezelige 'point-and-click'-avonturenspel.

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelen
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  1848 keer gespeeld

  Twee van de grootste schurken van het internet gaan de strijd met elkaar aan. Welk monster blijft er als laatste over? Kies een van deze beruchte slechteriken en probeer de overwinning te behalen in dit angstaanjagende driedimensionale actiespel.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  1752 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Schaduwtikkertje
  Spelen
  Schaduwtikkertje
  1687 keer gespeeld

  Als je bang bent aangelegd, moet je dit spelletje zeker niet in het donker spelen. Probeer je autosleutels te vinden en vergeet niet te rennen!

 • Jeff the Killer
  Spelen
  Jeff the Killer
  1411 keer gespeeld

  Een raar geluid dat van beneden lijkt te komen heeft je midden in de nacht heeft wakker gemaakt. Zou je het jezelf inbeelden, of staat een gestoorde moordenaar op het punt om je om zeep te helpen? Grijp een wapen en bereid je voor op een strijd op leven en dood in deze angstaanjagende eerstepersoons actiegame.

 • Zombie Dungeon-uitdaging
  Spelen
  Zombie Dungeon-uitdaging
  1227 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij deze kerker vol zombies? Bescherm je gebied terwijl ze je massaal aanvallen. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit meedogenloze en actierijke schietspel.

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  959 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...