Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Love Tester Deluxe

Is dit de ware voor jou? Is het echte liefde? Ontdek het antwoord op deze en andere romantische vragen in Love Tester Deluxe.

Liefdestesten zorgen al jaren voor vermaak op arcademachines wereldwijd. Het klassieke spelletje keert nu terug in deze bijgewerkte en vernieuwde versie! Ontdek of je geheime of niet-zo-geheime liefde een geweldige partner zou kunnen zijn, of dat jullie beter vrienden kunnen blijven.

Wat ga jij allemaal ontdekken in dit liefdesspelletje? Onthoud: liefdestesten zijn alleen voor de lol! Neem de uitslag die je krijgt niet te serieus. Liefde is per slot van rekening geen exacte wetenschap!

Hoe speel je Love Tester Deluxe?

Love Tester Deluxe is een leuk online spelletje. Typ de naam van jezelf en iemand die je heel erg leuk vindt. Je krijgt te horen wat de kans van slagen is als jullie een liefdeskoppel worden, of dat jullie misschien op een dag wel gaan trouwen!

Spelbediening

Toetsenbord

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om de namen te typen.

Muis

  • KLIK MET LINKS om de knoppen te gebruiken. 

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer datingspelletjes proberen? Check dan deze!

  1. Love Pins

  2. Love Balls

  3. Instagirls: Valentines Dress-Up

Wie is de maker?

Real Love Tester Deluxe is gemaakt door Agame.