Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Video Game Tycoon

De weg naar de top kan lang en moeilijk zijn in Video Game Tycoon. Heb jij het in je om rijk en beroemd te worden in dit simulatiespelletje?

Welkom bij je nieuwe videogamestart-up. Jij bent de enige werknemer, maar dat gaat veranderen! Maak snel je eerste game en beslis of je deze voor pc's wil uitbrengen of een mobiele versie wil maken en in de app stores wil verkopen.

Dit is slechts een van de vele beslissingen die je neemt in dit idle-spelletje. Naarmate je bedrijf groeit, verschijnen er nieuwe opties en kansen. Je moet ook extra personeel inhuren, de indeling van je kantoor ontwerpen, je financiële middelen verstandig gebruiken en, belangrijker nog, een aantal echt coole videogames maken waar je klanten dol op zullen zijn!

Hoe speel je Video Game Tycoon?

Video Game Tycoon is een zakelijk simulatiespelletje waarin je aan het hoofd van een nieuw gamingbedrijf staat. Je moet je cashflow in de gaten houden terwijl je games ontwerpt, beslist hoe je ze uitbrengt, en nog veel meer! Word je een groot succes binnen de branche of ga je failliet?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om projecten te selecteren, beslissingen te nemen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag tijdmanagementspelletjes speelt, check dan deze fantastische titels! 

  1. Doge Miner 2
  2. Idle Start-Up Tycoon
  3. BitLife Life Simulator
  4. Mergest Kingdom

Wie is de maker?

Video Game Tycoon is gemaakt door Holy Cow Studio.