Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Backflip Dive 3D

Flikflak er lekker op los in Backflip Dive 3D. Letterlijk! Want het is tijd om een paar waanzinnige stunts uit te voeren.

Ga naar de sportschool om je technieken te perfectioneren voordat je jouw vaardigheden in de wat uitdagendere gebieden laat zien. Weet jij veilig te blijven terwijl je flikflakken op de bergrichel uitvoert? Of tijdens het verkennen van een stad of hilarisch lunapark?

Je bezoekt zelfs nog intensere locaties in dit flikflakspelletje. Kijk wat er gebeurt als je stunts uitvoert op een oud piratenschip, een tropisch eiland, het dak van een griezelig spookhuis en zelfs in de ruimte!

Hoe speel je Backflip Dive 3D?

Backflip Dive 3D is een 3D-spelletje dat je in de schoenen van een onverschrokken waaghals plaatst als hij van verschillende objecten springt in omgevingen als een majestueuze boerderij en winterwonderland.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om aan een flikflak te beginnen.
  • LAAT LOS om te springen.
  • HOUD DE LINKERMUISKNOP INGEDRUKT om te draaien en te rollen.
  • LAAT OPNIEUW LOS om te landen.

Soortgelijke spelletjes

Deze vier spannende sportspelletjes zullen je op het puntje van je stoel houden!

  1. Flip Master
  2. Flipping Gun Simulator
  3. Color Bump 3D
  4. Frisbee Forever 2

Wie is de maker?

Backflip Dive 3D is gemaakt door No Outlinks.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!