Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Candy 2

Schiet de snoepjes weg in Bubble Shooter Candy 2! Verbind drie van dezelfde soort om je los te schieten en weg te spelen in dit zoeten bubble shooter spelletje.

Kijk welke snoepje er in je canon zit en schiet in dit arcadespelletje de ronde zuurtjes weg. Ze komen los van de grote cluster die bovenaan het scherm van het plafond hangt wanneer je er minimaal drie van dezelfde soort bij elkaar schiet. 

Schiet wel nauwkeurig, want na een paar missers komen er nieuwe bubbels bij en schuift alles verder omlaag. Als de bubbels te laag zakken dan kun je niet goed meer mikken en ben je af.

Hoe speel je Bubble Shooter Candy 2?

Bestuur het kanon onderaan het scherm. Als je met de muis beweegt zie je een stippellijn. Die geeft aan waar je bubbel heen schiet. Mik goed op de bubbels die je wilt raken en klik om te schieten. Je kunt de snoepjes ook tegen de muren laten kaatsen. Maak groepjes van drie van dezelfde soort en zorg dat ze niet te ver omlaag zakken.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te mikken
  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om de bubbel weg te schieten

Soortgelijke spelletjes

Ben je een grote fan van bubbleshooters, probeer dan ook eens deze spelletjes uit onze collectie:

  1. Bubble Shooter Pro
  2. Aqua Bubble Shooter
  3. Bubble Shooter Raccoon
  4. Bubble Town

Wie is de maker van Bubble Shooter Candy 2?

Bubble Shooter Candy 2 is ontwikkeld door Softgames.