Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Pro 3

Bubble Shooter Pro 3 is een nieuwe game in Softgames’ Bubble Shooter Pro-reeks. Deze keer kun je al spelende je scores vergelijken met die van andere spelers. Je kunt daarnaast je vooruitgang en mijlpalen bijhouden in een doorlopende prestatielijst.

Hoe speel je Bubble Shooter Pro 3?

Jouw doel is om alle kleurrijke bubbels te laten ploffen door groepjes van drie of meer identieke bubbels te maken. Richt het kanon door de stippellijn te gebruiken om te mikken, en schiet de bubbels naar boven toe. Je kunt in het kanon zien welke kleur je schiet, en daaronder staat ook de bubbel die erna komt.

Klinkt gemakkelijk, toch? Maar laat je niet foppen! De bubbels komen gestaag naar beneden en je moet ze wegspelen voordat ze de witte lijn onder in het scherm bereiken. Je begint met slechts drie kleuren, maar hoe verder je komt, hoe meer kleuren er aan de cluster toegevoegd worden. Dit maakt het steeds moeilijker om ze weg te spelen.

Leaderboard: vergelijk je scores in Bubble Shooter Pro 3

Bovenaan het scherm zie je andere spelersprofielen gerangschikt op score. Elke keer dat je de hoogste score van een speler overtreft, pop je hun profiel weg uit het scherm. Aan het einde van elke ronde kun je ook je score op het ‘Leaderboard’ of scorebord zien.

Klik op de ster onderin het scherm om je Achievements te zien. Dit zijn speciale mijlpalen die je in het spel bereikt hebt; je kunt ook zien hoe je het ten opzichte van andere spelers doet. Door de doelen die in dit overzicht staan te bereiken, kun je volgende mijlpalen vrijspelen. Lukt het jou om de top te bereiken?

Spelbesturing

Veeg om te mikken en tik of klik om de bubbels te schieten.

Games die lijken op Bubble Shooter Pro 3

Deze game is deel van een reeks. Probeer eens het originele Bubble Shooter Pro spel, of check het vorige deel in de franchise: Bubble Shooter Pro 2. Beide zijn singleplayer spelletjes die geen scorebord of competitieve mijlpalen hebben. In de tweede game ligt de snelheid wel wat hoger, dus de moeilijkheidsgraad is best pittig.

Wie heeft Bubble Shooter 3 ontworpen?

Deze bubbel-puzzel is ontwikkeld door Softgames.

Om meer puzzelspellen van deze studio te proberen, kun je onze volledige Softgames-pagina bekijken.

Wanneer is Bubble Shooter Pro 3 uitgebracht?

Dit spel is voor het eerst uitgegeven op 21 augustus 2023.