Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Burnin Rubber Multiplayer

Burnin’ Rubber is een gratis online multiplayer spel dat een combinatie biedt van racen en vechten. In deze ultieme auto-arena game verzamel je wapens, gebruik je boosts en race je tegen je rivalen. Ondertussen drift je door gedetailleerde landschappen in verschillende soorten werelden.

Hoe speel je Burnin’ Rubber Multiplayer?

Het doel van Burnin’ Rubber is om zo lang mogelijk te overleven in de verraderlijke arena. Andere spelers zijn op jacht naar jou, maar jij hebt natuurlijk de mogelijkheid om jezelf te verdedigen en hen te verslaan in een zinderend gevecht.

  • Bestuur de auto met WASD of de pijltjestoetsen
  • Houd Shift ingedrukt om te driften en gebruik de spatiebalk voor een extra snelle Nitroboost
  • Gebruik je wapens met Z en X
  • Vuur je speciale wapen af door op F te drukken

In de game vind je verschillende items zoals reparatiesets, nieuwe wapens en munitie. Zorg ervoor dat je deze oppakt door eroverheen te rijden, want ze kunnen je net het voordeel geven dat je nodig hebt om je tegenstanders de baas te zijn.

In het ‘help’ gedeelte van het hoofdmenu kun je verschillende toetscombinaties vinden waarmee je speciale acties kunt gebruiken.

Hoe wissel je van auto of verander je je naam in Burnin’ Rubber Multiplayer?

Vanuit het hoofdmenu kun je naar ‘profiel’ gaan om je schermnaam te veranderen. Andere spelers zullen deze naam zien in de game. In dit gedeelte van het menu kun je ook je auto verwisselen en de kleur van je naamplaatje veranderen.

Andere games zoals Burnin’ Rubber

Als je Burnin’ Rubber Multiplayer leuk vindt, kijk dan vooral even tussen onze andere racegames voor spannende racespellen die hierop lijken! We hebben ook een pagina met Multiplayerspellen, dus als je het graag opneemt tegen andere spelers dan is dat de perfecte pagina om games te vinden.

Wie heeft dit spel ontwikkeld?

Burnin’ Rubber Multiplayer is ontwikkeld door XForm.

Wanneer kwam Burnin’ Rubber Multiplayer uit?

Dit racespel is uitgebracht in januari 2023.