Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dirty Them All

Dirty Them All is een behendigheidsspelletje waarin je met je auto hard door de plassen kunt rijden. Het is de bedoeling dat je de modder alle kanten op laat spetteren zodat het helemaal over de voetgangers op de stoep kletst.

Hoe speel je Dirty Them All?

Spetter zoveel mogelijk modder en water over de voorbijgangers die op de stoep staan. Ploeg door de plassen met je auto en probeer het vieze water hoog te doen opspatten.

Als je ineens doorweekt raakt door een plens regenwater, dan wordt je daar natuurlijk niet vrolijk van. Dat geldt ook voor mensen die je in dit spelletje in de modder drenkt. Ze worden er helemaal woest van en rennen als bezeten achter je auto aan. Woest springen ze achterop en klauwen ze zich vast aan je wagen.

Wijk uit naar links en rechts om ze af te schudden. Als je door de plassen rijdt, gaat je auto sneller, maar van al die mensen die aan je auto blijven hangen word je langzamer.

Zulke streken kun je in het echt beter niet proberen uit te halen. In sommige landen, zoals Groot-Brittannië, kun je zelfs een fikse boete krijgen als je voetgangers nat spettert! Maar in dit spel kun je gelukkig helemaal los gaan. NO REGERTS!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en houd de muisknop ingedrukt om te rijden

Speel meer gratis online spelletjes zoals Dirty Them All

Als je dit spelletje grappig vindt, kijk dan bij ons gratis rijspelletjes overzicht en onze runner-spelletjes pagina voor meer.

Voor andere behendigheidsspelletjes kun je terecht bij onze verzameling arcade spelletjes.

Wie is de maker van Dirty Them All?

Dirty Them All is gemaakt door RHM Interactive.

Wanneer werd Dirty Them All voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 31 januari 2024.