Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Healing Rush

Er wachten een heeboel patiënten op je in Healing Rush. Het is weer een erg drukke dag in het ziekenhuis in dit uitdagende medische simulatiespelletje.

Je stapt in de schoenen van een arts op de eerste hulp van een ziekenhuis dat zwaar onderbemand is. Je zult voor elke patiënt een diagnose moeten stellen en bepalen wat de beste behandeling is, terwijl je tegelijkertijd verschillende administratieve taken moet uitvoeren.

Moet de SEH extra bedden kopen? Is het tijd om meer personeel aan te nemen? Verdien zo snel mogelijk geld om nieuwe apparatuur te kopen en zelfs meer afdelingen te ontgrendelen in dit uitdagende doktersspelletje.

 Hoe speel je Healing Rush?

Snel, dokter! Je bent met spoed op de eerste hulp nodig in dit razendsnelle simulatiespelletje. Houd je budget in de gaten terwijl je patiënten behandelt en verdien genoeg geld om het ziekenhuis geleidelijk uit te breiden. Lukt het jou om alle patiënten die binnenkomen bij te houden?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om patiënten te behandelen, extra apparatuur aan te schaffen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Stel je vaardigheden op de proef met deze andere spannende online spelletjes.

  1. Habbo Clicker
  2. Dotted Girl: Throat Doctor
  3. Funny Bone Surgery
  4. Operate Now: Shoulder Surgery

Wie is de maker?

Healing Rush is gemaakt door Dats Games.