Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Snowcross Stunts X3M

Het heeft gisteren gesneeuwd en er ligt een vers pak sneeuw op de piste. Je weet wat dat betekent, toch? Pak je ski's of een snowboard in Snowcross Stunts X3M!

Deze waaghalzen zijn klaar om hun kunsten te vertonen in ditsnowboardspelletje waarin ook skiërs voorkomen. Sluit je bij hen aan terwijl ze geweldige stunts uitvoeren en naar de eindstreep racen in dit wintersportspelletje. Je kunt munten verzamelen als zij over de piste knallen om nog coolere skiërs, snowboarders en meer te ontgrendelen. Kun jij een perfecte 360 uitvoeren? 

Spelbediening 

  • PIJL-OMHOOG om gas te geven. 
  • PIJL-OMLAAG om te remmen. 
  • PIJL-LINKS om naar achter te leunen. 
  • PIJL-RECHTS om naar voren te leunen.  

Gelijksoortige spelletjes 

Als je liever ijzige wegen en racecircuits tackelt in plaats van besneeuwde pistes, check dan deze sneeuwstunt-rijspelletjes

Over de ontwikkelaar 

Snowcross Stunts X3M is uitgebracht door Great Games.