Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tunnel Runner

Tot hoever kom jij in Tunnel Runner? Hoog tijd om daarachter te komen terwijl je alle barrières probeert te ontwijken in dit intense en futuristische 3D-spelletje!

Knal door zowel de binnenkant als de buitenkant van een reeks futuristische tunnels in dit ontwijkspelletje, maar kijk uit. Ze zijn elk gevuld met een heleboel barrières die je moet zien te vermijden. Kun jij het einde van elk spannend level bereiken?

Hoe speel je Tunnel Runner?

Ontwijk de hindernissen terwijl je door en over een aantal tunnels racet in dit racespelletje. Je zult heel wat hindernissen moeten ontwijken terwijl je aan het einde van elk level de finish probeert te bereiken.

Spelbediening

  • DRUK OP PIJL-LINKS EN PIJL-RECHTS om te bewegen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen!

  1. Interstellar Run
  2. Tomb Runner
  3. Drift Boss
  4. Slither.io

Wie is de maker?

Tunnel Runner is gemaakt door Drmop Games.