Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dr. Panda Spelletjes

Over Onze Dr. Panda Spelletjes

Schiet een vaardige ondernemer te hulp in onze superschattige collectie van Dr. Panda-spelletjes! Dr. Panda begint altijd nieuwe bedrijven. Hij kan je hulp goed gebruiken in deze spelletjes voor kinderen! Sluit je bij hem en zijn vrienden aan terwijl ze zijn nieuwe café opzetten of de gewassen op zijn boerderij water geven. Ze zullen zeker hun handen vol hebben als zijn nieuwe kinderdagverblijf opengaat!

Jonge spelers zullen echt dol zijn op deze educatieve spelletjes die ze leren hoe je iets moet managen, van eetgelegenheden tot luchthavens. Maar eigenlijk zijn deze spelletjes geschikt voor alle leeftijden. Deze simulatiespelletjes zijn ongelooflijk schattig en erg leuk om te spelen!