Third Person Shooter Spelletjes

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  14584 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  6238 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  10228 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Cartoon Strike
  Spelen
  Cartoon Strike
  2656 keer gespeeld

  Patrouileer havens of probeer je tegenstanders te verslaan in een woestijn in dit multiplayer actiespel. Kies een regio en speelkamer uit voordat je de volgende strijd aangaat.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  2732 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  2463 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Red Crucible: Reloaded
  Spelen
  Red Crucible: Reloaded
  3097 keer gespeeld

  Het is tijd om weer naar het front te gaan. Pas je wapens aan, kies je voertuig en maak je klaar om het op te nemen tegen spelers van over de hele wereld in dit actiespel voor meerdere spelers.

 • Worldz
  Spelen
  Worldz
  2490 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het in dit spannende 3D-actiespel? Horden zombies struinen de straten af op zoek naar een lekkere vlezige hap! Laat jij dit zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Verzamel wapens en voedsel terwijl je ze ondertussen één voor één uitschakelt.

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  1862 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  1011 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Pixeloorlog 4
  Spelen
  Pixeloorlog 4
  973 keer gespeeld

  Trek ten strijde in het leuke, uitdagende spelletje Pixeloorlog 4! Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen spelers van over de hele wereld!

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  1337 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  18843 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  823 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Pixel War
  Spelen
  Pixel War
  79 keer gespeeld

  Het is een ware oorlog in dit uitdagende realtime strategiespel. Kun jij de pixels van alle tegenstanders uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Laatste weerstand: belaagde stad
  Spelen
  Laatste weerstand: belaagde stad
  39 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen door talloze slechteriken. Steek je handen uit de mouwen, grijp je wapens en schakel ze allemaal zo snel mogelijk uit. De stad en haar inwoners rekenen op je in dit spannende 3D-actiespel.

 • Sniper Ultimate Assassin 2
  Spelen
  Sniper Ultimate Assassin 2
  343 keer gespeeld

  We are back ! Congratulations! You just got a new job as one of the world’s most deadly assassins. Can you handle the workload though? This town is filled with dangerous criminals that need to be eliminated. Carefully aim your rifle while you take them down in this addictive shooting game.

 • Stealth Sniper
  Spelen
  Stealth Sniper
  277 keer gespeeld

  Als sluipschutter is het belangrijkste dat je niet wordt gezien. Train je sluipschuttersvaardigheden door hele legers te doden en vips neer te schieten en red de wereld in dit driedimensionale schietspelletje.

 • Nightpoint.io
  Spelen
  Nightpoint.io
  90 keer gespeeld

  Een dodelijk spel maakt zijn weg naar dit grote landgoed. Overleef jij het of eindig je als een gatenkaas? Blaas je tegenstanders op voordat ze je doorzeven in dit retro io-spel.