Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Shooter Gold

Bubble Shooter Gold is een ontspannend bubbelspelletje met scrollende levels vol kleurrijke zeepbellen. Kun jij ze allemaal laten knappen voordat de bubbels in je kanon opraken?

Hoe speel je Bubble Shooter Gold?

Het doel is om de felgekleurde bubbels weg te spelen voordat de bellen in je kanon op zijn. Je kunt de bubbels laten knappen door er drie of meer van dezelfde kleur tegen elkaar aan te schieten. Je hebt maar een beperkt aantal bubbels, maar door de keten te verbreken die de bubbels met het plafond verbindt, kun je een groot aantal in één keer laten knappen.

Onder in het scherm zie je welke bel er op dat moment in je kanon zit en welke kleur er als volgende aan de beurt is. Je kunt deze kleuren ook omwisselen door op de tweede bubbel te tikken.

Je kunt de bellen recht op de cluster afvuren, maar je kunt de bubbels ook van de muren laten kaatsen om bepaalde hindernissen te omzeilen. Naarmate je verder komt in het spel, worden er nieuwe elementen geïntroduceerd, zoals explosieve bubbels, nieuwe kleuren en verschillende bonusboosters.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om het spel te spelen
  • Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt terwijl je de muis beweegt om te richten
  • Laat de muisknop los om te schieten

Speel games die lijken op Bubble Shooter Gold

Bekijk voor meer match-3 arcade spelletjes met bubbels ook eens ons complete overzicht van bubbleshooter spelletjes. Er zijn bubbleshooters met een tijdslimiet en bubbels die heel snel omlaag zakken, maar ook bubbel games waarbij een shot missen er juist voor zorgt dat er een of meer nieuwe rijen naar beneden dalen. Ook hebben we bubbelspellen met sociale elementen.

Als je een ander genre wilt proberen met soortgelijke matching gameplay, dan kun je terecht bij onze jewels spelletjes pagina /games/jewel-games, of schiet de knikkers weg in een van onze Zuma games zoals Marble Dash.

Wie is de maker van Bubble Shooter Gold?

Bubble Shooter Gold is gemaakt door DRA.

Wanneer werd Bubble Shooter Gold voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 3 oktober 2023.