Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Happy Boss Pull Pin

Happy Boss Pull Pin is een grappig puzzelspel waarin je goed rekening moet houden met de zwaartekracht. Trek de pinnen in de juiste volgorde los en probeer de diamantjes bij de baas te krijgen.

Hoe speel je Happy Boss Pull Pin?

Als er iets is waar je baas van houdt, dan is het wel geld. Trek de pinnen in de juiste volgorde weg om de diamantjes naar beneden te laten vallen zodat de baas erbij kan. Pas op voor de brandende kolen! Je kunt deze gloeiend hete brokken gebruiken om hindernissen zoals kruisbogen en andere gevaarlijke apparaten uit de weg te ruimen. Maar pas op, want als hij ze aanraakt zullen ze de baas ernstig verbranden!

(Ook de diamantjes smelten als ze in contact komen met de brandende kolen. Dat schept toch wel enige twijfel over de kwaliteit van die diamanten…)

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op een gouden pin om hem weg te trekken
  • Klik op een blauwe pin om het platform te verplaatsen
  • Klik op de baas om hem te laten lopen

Speel games die lijken op Happy Boss Pull Pin

Breng het koppel bij elkaar door de pinnen te verwijderen in Love Pins, of probeer een van onze vele andere online platformspellen met puzzel-elementen. Kijk bijvoorbeeld of je de lastige levels van de Fireboy and Watergirl-serie kunt uitspelen.

Wie is de maker van Happy Boss Pull Pin?

Happy Boss Pull Pin is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Happy Boss Pull Pin voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 13 december 2023.