Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

King Kong Kart Racing

King Kong Kart Racing is een kindvriendelijk autorace spelletje met 3D-effecten. Race met je kart over het circuit en verzamel genoeg jerrycans om mee te blijven rijden.

Hoe speel je King Kong Kart Racing?

Haal de andere karts in door over de gele pijlen te rijden. Hierdoor gaat je racewagen een kort poosje sneller rijden en kun je de andere auto’s passeren.

Tijdens de race raakt je brandstof langzaam op. Bovenaan zie je een blauwe balk. Die laat zien hoeveel brandstof je nog over hebt. Verzamel de rode jerrycans om bij te tanken. Als je brandstof helemaal op is, eindigt de race.

Je bouwt ook speciale nitro-brandstof op terwijl je rijdt. De blauwe balk onderaan het scherm vult zich met rode energie. Als de balk vol is, kun je op de spatietoets drukken om deze korte boost te gebruiken.  

Speel meer gratis online games zoals King Kong Kart Racing

Als je dit 3D single-player spelletje leuk vindt, bekijk dan onze complete verzameling gratis online race spelletjes en ontdek nog veel meer spannende games. Misschien is het grappige stunt racespel Moto X3M ook wel iets voor jou. Als je op zoek bent naar een realistischer 3D-spel, probeer dan een game zoals Riders Downhill Racing.

Wil je juist meer spelletjes met schattige en grappige diertjes spelen, bekijk dan hier onze verzameling van bijna 300 dierenspelletjes!

Wie is de maker van King Kong Kart Racing?

King Kong Kart Racing is gemaakt door MarketJS. 

Wanneer werd King Kong Kart Racing voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 14 mei 2024.