Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

SmileyWorld: Bubble Shooter

Reis in SmileyWorld: Bubble Shooter naar een van de meest populaire bestemmingen op aarde. Laat de bubbels zo snel mogelijk knappen in dit bubbleshooter spelletje.

Je gaat in dit leuke en spannende arcade spelletje op avontuur in Parijs, en vervolgens naar Londen, Berlijn, en nog een aantal andere bekende steden. Een mooie game voor alle leeftijden. Wandel langs beroemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe en probeer ondertussen om zoveel mogelijk bubbels weg te spelen. De levels zitten er vol mee. Daarna kun je Big Ben bekijken in Londen, en in Berlijn zie je de Brandenburgse Poort en de iconische televisietoren. Herken jij alle steden en monumenten?

Bovendien moet je ook nog een aantal andere opdrachten klaar proberen te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld klavertjes verzamelen of een paar vissen redden. En dat is niet altijd even makkelijk! Gelukkig kun je onderweg genoeg boosters en andere bonusvoorwerpen opsparen. Zo zijn er ook edelstenen die je kunt inruilen voor extra levens of andere nuttige dingen.

Hoe speel je SmileyWorld: Bubble Shooter?

Bezoek een aantal prachtige hoofdsteden en toeristische hotspots in dit behendigheidsspelletje. Laat de bubbels die van het plafond hangen knappen. Probeer je daarbij ook op het specifieke doel voor elk level te richten. Zo moet je bijvoorbeeld een huisdier redden of een reeks voorwerpen uit de zeepbellen bevrijden. Schiet groepen van drie of meer van dezelfde bolletjes bij elkaar om ze te laten verdwijnen!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te mikken
  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om te schieten

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag online bubbel spelletjes zoals SmileyWorld: Bubble Shooter, probeer dan ook eens deze games:

  1. Microsoft Bubble
  2. Spooky Bubble Shooter
  3. Zumba Mania
  4. Bubble Shooter: Candy Wheel

Wie is de maker van SmileyWorld: Bubble Shooter?

SmileyWorld: Bubble Shooter is ontwikkeld door 2Play.