Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Snappy 2048

Super Snappy 2048 is een multiplayer-versie van de bekende 2048-puzzel. Speel om de beurt tegen andere spelers of tegen de computer en probeer de hoogste score te behalen door de gelijke stenen samen te voegen.

Hoe speel je Super Snappy 2048?

Het doel is om de gelijke stenen samen te voegen. Zo kun je hun waarde optellen tot je bij het getal 2048 uitkomt. Begin met stenen die 2 punten waard zijn en voeg ze samen tot 4, dan 8, 16, 32 enzovoort. Het loopt snel op tot 2048, maar wordt wel steeds moeilijker doordat er steeds minder ruimte overblijft op het kleine bord van 4 bij 4 vakjes.

Om de stenen samen te voegen, moet je ze over het bord schuiven door met je vinger of met de muis rechts, links, en op of neer te vegen. Alle stenen bewegen tegelijk, tenzij ze door een andere steen worden tegengehouden. Als twee gelijke stenen tegen elkaar worden gedrukt, smelten ze samen tot een nieuwe steen. 

Bij elke veegbeweging verschijnt er ook weer een nieuwe steen op het bord. Blijf ze samenvoegen om ervoor te zorgen dat je geen ruimte tekort komt.

Spelbesturing

Veeg omhoog, omlaag, naar links of naar rechts om de tegels te verplaatsen

Speel games die lijken op Super Snappy 2048

Probeer meer spellen uit de Super Snappy serie van Gamebop, bijvoorbeeld Super Snappy Hoops en Super Snappy Collapse.

Wie is de maker van Super Snappy 2048?

Super Snappy 2048 is ontwikkeld door Gamebop. 

Wanneer werd Super Snappy 2048 uitgebracht?

Dit multiplayer 2048 spel verscheen op 12 oktober 2023.