Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Snappy Collapse

Super Snappy Collapse is een multiplayer spel met PvP puzzelwedstrijdjes. Speel de stenen weg om de kratten en ballonnen van het bord te verwijderen. Je kunt verschillende tegenstanders uitkiezen en meerdere mini-wedstrijden tegelijk spelen. 

Hierdoor is er ook geen probleem als jij of een andere speler tijdens het spelen uitvalt. De volgende keer dat je inlogt, kun je de wedstrijd weer oppakken waar je was gebleven.

Hoe speel je Super Snappy Collapse?

Het doel is om groepen van twee of meer van dezelfde stenen weg te ruimen. Als je stenen van het bord veegt die direct naast een krat of een ballon liggen, kun je deze ook wegspelen. Ballonnen hoef je maar één keer te laten knappen. Kratten kunnen meerdere stootjes hebben voor ze uit elkaar barsten.

Combinaties van vijf of meer stenen leveren bovendien raketten en bommen op. De steen waar je op tikt bepaalt waar de bom wordt geplaatst, dus probeer ze zo strategisch mogelijk in te zetten om obstakels van het bord te blazen.

Elk spel is opgedeeld in drie rondes. Spelers kunnen elkaar uitdagen, maar je kunt ook uitdagingen ontvangen van AI-tegenstanders. Scoor in totaal meer punten dan je tegenstanders. De totaalscore wordt na drie rondes opgeteld en de speler met de hoogste puntentelling wint het spel.

Verdien muntjes om power-ups en nieuwe looks voor je avatar vrij te spelen. Bijvoorbeeld nieuwe kapsels en verschillende outfits. Je kunt ook verschillende huisdieren en grappige danspasjes vrijspelen om tijdens de cutscenes tussen de wedstrijden te showen.

Spelbesturing

Tik op een groep stenen om ze weg te spelen

Speel games die lijken op Super Snappy Collapse

Als je dit multiplayer matchspel leuk vindt, bekijk dan ook onze andere match-3 spelletjes

Voor meer puzzels en bordspellen met multiplayer elementen kun je ook een kijkje nemen bij onze verzameling vriendenspelletjes.

Wie is de maker van Super Snappy Collapse?

Super Snappy Collapse is ontwikkeld door Gamebop. 

Wanneer werd Super Snappy Collapse voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 10 oktober 2023.