Tournament

 • Pro tafeltennis
  Spelen
  Pro tafeltennis
  9660 keer gespeeld

  In deze 3D sportgame kan je jouw virtuele tafeltennistalenten laten zien. Begin je weg naar de top met een spannend toernooi of speel een vriendschappelijke match met een van je vrienden.

 • Basketbalsterren 2019
  Spelen
  Basketbalsterren 2019
  8733 keer gespeeld

  In deze online sportgame speel je zij aan zij naast de grootste sterren uit de basketbalwereld. Speel een vlug potje twee tegen twee of een volledig toernooi. Bereik jij de laatste ronde?

 • Xcross Madness
  Spelen
  Xcross Madness
  60709 keer gespeeld

  Maak je op voor een bliksemcarrière of een snelle rit op de racebaan in dit 3D-motorracespel. Kies een tam uit en zet je schrap voor een race tegen de computer of spelers van de hele wereld in de multiplayermodus.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  29101 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Vrije trap op straat 3D
  Spelen
  Vrije trap op straat 3D
  7422 keer gespeeld

  Hoeveel vrije trappen kan jij succesvol nemen in deze 3D sportgame? Ga meteen naar het stuk asfalt waar een menigte zich al heeft verzameld om je aan te moedigen. Het zijn allemaal enorme voetbalfans en ze hopen dat je de bal keer op keer in het doel zal jagen.

 • Cricket CPL-toernooi
  Spelen
  Cricket CPL-toernooi
  541 keer gespeeld

  De finale gaat bijna van start! Kan jij jouw cricketteam naar de overwinning leiden in deze 3D sportgame? Probeer de beste teams van de Caraïben te verslaan terwijl je je een weg baant naar de top van de ranglijsten.

 • Bowlingclub
  Spelen
  Bowlingclub
  1669 keer gespeeld

  Hoeveel strikes haal jij in deze online sportgame? Speel een volledig spel of test je virtuele-bowlingtalenten in een spannende modus met een timer. Maar pas op voor de goot!

 • Avonturenrijders bergop
  Spelen
  Avonturenrijders bergop
  3345 keer gespeeld

  Op de tropische eilanden van deze racegame staat je een reeks epic avonturen en wedstrijden te wachten. Spring in een van deze knotsgekke voertuigen en ga direct naar de startlijn. Je volgende race gaat bijna van start!

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  83109 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  9060 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Pooltoernooi
  Spelen
  Pooltoernooi
  11073 keer gespeeld

  Pak je keu, reis door Europa en neem het op tegen de beste spelers van het continent.

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  2968 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • Basketbal.io
  Spelen
  Basketbal.io
  1904 keer gespeeld

  Is dit een knokspel of basketbalspel? Daar kom je maar op één manier achter! Vlieg langs je tegenstanders of geef ze een enorme opdonder in dit epic basketbal- en io-spel. Bereikt jouw team als eerste een van de korven van dit stadsbasketbalveld? Dunk je een weg naar de overwinning en laat het andere team zien wie de baas is.

 • Foot Chinko: World Cup
  Spelen
  Foot Chinko: World Cup
  3042 keer gespeeld

  Een spannend voetbaltoernooi staat op het punt om af te trappen! Maar dit is geen normaal toernooi! In deze wilde game die sport met pachinko combineert kan je vette power-ups kopen om de keeper van je tegenstander te bevriezen, de spelers van het andere team af te maken en nog veel meer! Kies je favoriete team en maak het veld onveilig!

 • Extreme asfaltrace
  Spelen
  Extreme asfaltrace
  2601 keer gespeeld

  Bereik topsnelheden en scheur langs je tegenstanders in dit bloedstollende racespel. Kies een gepersonaliseerde nummerplaat voordat je naar de startlijn rijdt. Probeer in de verschillende spelmodussen de concurrentie te verslaan, zoals op het circuit en bij de snelheidsmeting.

 • Football Heads: 2014-15 Champions League
  Spelen
  Football Heads: 2014-15 Champions League
  5544 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en win de Champions League door zo veel mogelijk doelpunten te maken.

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  46655 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  40379 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Poppenvoetbal
  Spelen
  Poppenvoetbal
  41605 keer gespeeld

  Kun jij aan de touwtjes trekken van dit minuscule voetbalteam?

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  8487 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Combat Tournament Legends
  Spelen
  Combat Tournament Legends
  530 keer gespeeld

  Your a true legend in combat! Show your skills in the arena! Oh it includes stick figures :)

 • Voetchinko
  Spelen
  Voetchinko
  13460 keer gespeeld

  Vul je prijzenkast tijdens dit waanzinnige toernooi waarin pachinko met voetbal wordt gecombineerd.

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  1382 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Ragdoll Runner
  Spelen
  Ragdoll Runner
  858 keer gespeeld

  Deze atleten mogen dan een beetje onhandig zijn, maar ze gaan wel voor goud! Strijd tegen de computer, je vrienden of spelers over de hele wereld in dit malle ragdoll-spel. Kun je de jouwe over de eindlijn krijgen voordat hij dubbelklapt?

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  5428 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  647 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • Football Headz Cup 2
  Spelen
  Football Headz Cup 2
  3329 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het grappigste voetbaltoernooi ooit? Kies je favoriete team en ga het veld op in dit leuke sportspel. Kun jij je team naar de overwinning leiden?

 • Puppet Soccer Zoo
  Spelen
  Puppet Soccer Zoo
  6593 keer gespeeld

  Leeuwen, tijgers en beren! Het zijn allemaal poppen en ze zijn klaar om doelpunt na doelpunt te scoren. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van jouw voetbalvaardigheden.

 • 8 Ball Pool
  Spelen
  8 Ball Pool
  41327 keer gespeeld

  Denk je dat jij deze online multiplayer versie van het klassieke biljartspel volledig onder de knie kunt krijgen? Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in de toernooimodus of speel gewoon een snel potje biljart.

 • Soccer Physics Mobile
  Spelen
  Soccer Physics Mobile
  4097 keer gespeeld

 • Sage van Kraigen: Drakenpas
  Spelen
  Sage van Kraigen: Drakenpas
  38 keer gespeeld

  Ben jij de machtige krijger die de ultieme prijs kan winnen? Laat de strijd maar beginnen!

 • Slalomheld
  Spelen
  Slalomheld
  176 keer gespeeld

  Ski jij sneller dan de klok in deze 3D wintersportgame? Kies een skiër en haast je naar de top van de helling om je volgende slalomwedstrijd te beginnen. Bereik jij snel genoeg de finish en sleep je een medaille in de wacht?

 • Mad Gear Exclusive
  Spelen
  Mad Gear Exclusive
  16 keer gespeeld

  Zet de boel in een hogere versnelling in dit spannende 3D-racespel. Kies een coole wagen uit deze garage voordat je vol gas gaat. Tussen de wedstrijden door kun je je bolide upgraden met leuke functies.

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelen
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  1583 keer gespeeld

  Gek van voetbal? Houd je van klikspellen en trage RPG-avonturen? Dan is Soccer Simulator echt iets voor jou! Treed in de voetsporen van voetballegenden en voetbal je een weg naar de top, waar eeuwige roem en rijkdom op je liggen te wachten.

 • Heuvelrace 3
  Spelen
  Heuvelrace 3
  445 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een racegame zoals deze gezien! Zet je schrap en kruip achter het stuur van een ijscowagen, een politiewagen en nog veel meer! Haal jij de finish van elke wedstrijd voordat de andere racers aankomen? Verzamel munten en koop upgrades en nog gekkere voertuigen terwijl je door de 30 levels scheurt.

 • Football League
  Spelen
  Football League
  1021 keer gespeeld

  Neem het op tegen een stel maffe voetballers tijdens een vriendschappelijke wedstrijd of sporttoernooi. Of probeer het langer vol te houden dan je tegenstanders in de survivalmodus van dit doldwaze online spel.