• Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  81022 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  45699 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Poppenvoetbal
  Spelen
  Poppenvoetbal
  41073 keer gespeeld

  Kun jij aan de touwtjes trekken van dit minuscule voetbalteam?

 • 8 Ball Pool
  Spelen
  8 Ball Pool
  40658 keer gespeeld

  Denk je dat jij deze online multiplayer versie van het klassieke biljartspel volledig onder de knie kunt krijgen? Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in de toernooimodus of speel gewoon een snel potje biljart.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  39655 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  28108 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Voetchinko
  Spelen
  Voetchinko
  13082 keer gespeeld

  Vul je prijzenkast tijdens dit waanzinnige toernooi waarin pachinko met voetbal wordt gecombineerd.

 • Pooltoernooi
  Spelen
  Pooltoernooi
  10206 keer gespeeld

  Pak je keu, reis door Europa en neem het op tegen de beste spelers van het continent.

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  8292 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  7432 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Puppet Soccer Zoo
  Spelen
  Puppet Soccer Zoo
  6185 keer gespeeld

  Leeuwen, tijgers en beren! Het zijn allemaal poppen en ze zijn klaar om doelpunt na doelpunt te scoren. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van jouw voetbalvaardigheden.

 • Football Heads: 2014-15 Champions League
  Spelen
  Football Heads: 2014-15 Champions League
  5321 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en win de Champions League door zo veel mogelijk doelpunten te maken.

 • Pro tafeltennis
  Spelen
  Pro tafeltennis
  5166 keer gespeeld

  In deze 3D sportgame kan je jouw virtuele tafeltennistalenten laten zien. Begin je weg naar de top met een spannend toernooi of speel een vriendschappelijke match met een van je vrienden.

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  5161 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Freefall Tournament
  Spelen
  Freefall Tournament
  3628 keer gespeeld

  Neem jij het in dit 3D-multiplayer actiespel op tegen een moordenaar, verkenner of andere interstellaire strijder? Controleer je wapen voordat je de strijd aangaat tegen spelers uit de hele wereld en verder!

 • Football Headz Cup 2
  Spelen
  Football Headz Cup 2
  3126 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het grappigste voetbaltoernooi ooit? Kies je favoriete team en ga het veld op in dit leuke sportspel. Kun jij je team naar de overwinning leiden?

 • Schaatsheld
  Spelen
  Schaatsheld
  2762 keer gespeeld

  In deze wintersportgame moet je alles uit de kast halen en perfect timen om indruk te maken op de jury! Kan jij tientallen waanzinnige stunts en halsbrekende sprongen uitvoeren terwijl je over de ijsbaan vliegt?

 • Football Heads 2014 World Cup
  Spelen
  Football Heads 2014 World Cup
  2751 keer gespeeld

  Ga voor de wereldbeker in dit vette voetbalspelletje!

 • Basketbalsterren 2019
  Spelen
  Basketbalsterren 2019
  2404 keer gespeeld

  In deze online sportgame speel je zij aan zij naast de grootste sterren uit de basketbalwereld. Speel een vlug potje twee tegen twee of een volledig toernooi. Bereik jij de laatste ronde?

 • Vrije trap op straat 3D
  Spelen
  Vrije trap op straat 3D
  2271 keer gespeeld

  Hoeveel vrije trappen kan jij succesvol nemen in deze 3D sportgame? Ga meteen naar het stuk asfalt waar een menigte zich al heeft verzameld om je aan te moedigen. Het zijn allemaal enorme voetbalfans en ze hopen dat je de bal keer op keer in het doel zal jagen.

 • Foot Chinko: World Cup
  Spelen
  Foot Chinko: World Cup
  2043 keer gespeeld

  Een spannend voetbaltoernooi staat op het punt om af te trappen! Maar dit is geen normaal toernooi! In deze wilde game die sport met pachinko combineert kan je vette power-ups kopen om de keeper van je tegenstander te bevriezen, de spelers van het andere team af te maken en nog veel meer! Kies je favoriete team en maak het veld onveilig!

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  2008 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • Euro Football Kick 2016
  Spelen
  Euro Football Kick 2016
  1834 keer gespeeld

  Toer de wereld rond en speel tegen enkele van de beste voetbalteams uit de voetbalgeschiedenis! Selecteer het team waarmee je wilt spelen in Euro Football Kick 2016, maar let op, de teams waartegen je moet spelen zullen steeds sterker zijn!

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelen
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  1583 keer gespeeld

  Gek van voetbal? Houd je van klikspellen en trage RPG-avonturen? Dan is Soccer Simulator echt iets voor jou! Treed in de voetsporen van voetballegenden en voetbal je een weg naar de top, waar eeuwige roem en rijkdom op je liggen te wachten.

 • Groots robottoernooi
  Spelen
  Groots robottoernooi
  1492 keer gespeeld

  Dit jumbo-robottoernooi brengt spoedig de hele stad op zijn knieën! Maak je geen zorgen over alle mensen en auto's die langs de gigantische voeten van je robot racen terwijl je de strijd aangaat in dit geweldige vechtspel. Richt je liever op de overwinning en zorg ervoor dat je geen onderdelen verliest voordat je de volgende ronde aangaat.

 • American Football Kicks
  Spelen
  American Football Kicks
  947 keer gespeeld

  Hoeveel fieldgoals kun jij scoren in dit uitdagende American football-spel? Houd je aandacht erbij om je team naar de overwinning te leiden.

 • Football League
  Spelen
  Football League
  937 keer gespeeld

  Neem het op tegen een stel maffe voetballers tijdens een vriendschappelijke wedstrijd of sporttoernooi. Of probeer het langer vol te houden dan je tegenstanders in de survivalmodus van dit doldwaze online spel.

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  923 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Karten met superhelden
  Spelen
  Karten met superhelden
  859 keer gespeeld

  Een paar van 's wereld grootste superhelden staan klaar om tegen elkaar te racen! In deze racegame vol actie kan je samen met een van hen de strijd aangaan. Verzamel gave wapens en andere voorwerpen die je tijdens elke wedstrijd kan gebruiken. Gaandeweg kun je zelfs je kart opvoeren.

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  836 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Avonturenrijders bergop
  Spelen
  Avonturenrijders bergop
  812 keer gespeeld

  Op de tropische eilanden van deze racegame staat je een reeks epic avonturen en wedstrijden te wachten. Spring in een van deze knotsgekke voertuigen en ga direct naar de startlijn. Je volgende race gaat bijna van start!

 • Freefall-toernooi
  Spelen
  Freefall-toernooi
  605 keer gespeeld

  Trek je pak aan, grijp een wapen en kijk hoe lang je het kunt volhouden in deze epische gevechtsarena.

 • Heuvelrace 3
  Spelen
  Heuvelrace 3
  445 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een racegame zoals deze gezien! Zet je schrap en kruip achter het stuur van een ijscowagen, een politiewagen en nog veel meer! Haal jij de finish van elke wedstrijd voordat de andere racers aankomen? Verzamel munten en koop upgrades en nog gekkere voertuigen terwijl je door de 30 levels scheurt.

 • Cricket CPL-toernooi
  Spelen
  Cricket CPL-toernooi
  438 keer gespeeld

  De finale gaat bijna van start! Kan jij jouw cricketteam naar de overwinning leiden in deze 3D sportgame? Probeer de beste teams van de Caraïben te verslaan terwijl je je een weg baant naar de top van de ranglijsten.

 • Combat Tournament Legends
  Spelen
  Combat Tournament Legends
  438 keer gespeeld

  Your a true legend in combat! Show your skills in the arena! Oh it includes stick figures :)

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  358 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?