Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Voetchinko

Leid je team naar de overwinning in Foot Chinko! Heb jij het in je om de prijzenkast te vullen in dit leuke en unieke voetbalspelletje? 

Het combineert alle spanning van een Europees voetbaltoernooi met de intensiteit van flipperkast en pachinko, het populaire Japanse arcadespel. Sluit je aan bij je team op het veld terwijl je de bal van de bumpers laat stuiteren om hem bij je teamgenoten te krijgen.

Hoeveel goals weet jij te scoren voordat je kansen opraken? Zorg er wel voor dat je zoveel mogelijk boosters gebruikt. Er zitten meer dan 90 wedstrijden in dit sportspelletje!

Hoe speel je Foot Chinko?

Hoeveel toernooien weet jij te winnen in dit spannende balspelletje? Tijdens elke wedstrijd krijg je verschillende kansen om punten te scoren. Schop de bal op precies het juiste moment naar je teamgenoten terwijl je probeert hem in het doel te krijgen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de tegen de bal te trappen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Women Football Penalty Champions
  2. Penalty Shooters 2
  3. Pocket League 3D
  4. Football Masters: Euro 2020

Wie is de maker?

Foot Chinko is gemaakt door RavalMatic.