Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Women Football Penalty Champions

Met welk nationale team doe jij mee in Women Football Penalty Champions? Kijk of je ze naar de overwinning kunt leiden in dit spannende voetbalspelletje.

Als je gek bent op voetbal, zul je weg zijn van dit sportspelletje. Ga naar het doel aan het einde van een reeks spannende wedstrijden waar je zowel in de verdediging als in de aanval speelt! Kun jij al deze strafschoppen winnen? Het team rekent op je!

Hoe speel je Women Football Penalty Champions?

Het komt allemaal hierop neer! Kijk of je de bal vaker in het doel kunt trappen dan je tegenstanders in dit spannende voetbalspelletje. Je speelt ook als keeper voor je team. Klik op precies het juiste moment op de meter om de nauwkeurigheid van je schoten te bepalen en welke kant je op moet bewegen als je in de verdediging staat.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om te bepalen hoe je het doel verdedigt, de bal trapt en meer!

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze fantastische online spelletjes ook eens! 

  1. Pocket League 3D
  2. Penalty Shooters 2
  3. Boxing Stars
  4. Car Girl Garage

Wie is de maker?

Women Football Penalty Champions is gemaakt door Playtouch.