Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Car Girl Garage

Miriam heeft de oude garage van haar opa geërfd in Car Girl Garage. Kun jij haar helpen om het in een enorm succes te veranderen? 

Het is haar eerste dag en er valt heel wat werk te verzetten in dit simulatiespelletje. Maar alles op zijn tijd! Je gaat aan de slag als monteur, maar de garage is ongelooflijk smerig. Stroop je mouwen op en maak alles brandschoon voordat je aan de auto van Mrs. Day gaat werken. Zij is de eigenaresse van de bloemenzaak om de hoek en heeft net een spijker in een van haar banden gevonden. 

Er is ook een Volkswagen Beetle die wel wat liefde en aandacht kan gebruiken. Dit zijn slechts een paar van de geweldige projecten waar je samen met Miriam aan zult werken. Zorg alleen wel dat je het juiste gereedschap hebt in dit educatieve spelletje dat je leert hoe je een band verwisselt, het oliepeil controleert en meer. En of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt heel wat leren als je Miriam in haar coole garage helpt! 

Hoe speel je Car Girl Garage?

Car Girl Garage is een zakelijk simulatiespelletje. Je werkt samen met een jonge monteur genaamd Miriam als zij de oude garage van haar opa opknapt en haar klanten helpt door de olie in hun auto te vervangen en nog veel meer 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om gereedschap en andere items te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken als je in de garage aan het werk bent.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer voertuig- en vaardigheidsspelletjes proberen? Check dan deze geweldige titels!

  1. Car Salon
  2. RoBBie
  3. Perfect House
  4. Smash My Car
  5. Grindcraft Remasterized

Kan ik Car Girl Garage op de mobiel spelen?

Jazeker! Je kunt het spelletje via Google Play en de Apple App Store downloaden.

Wie is de maker?

Car Girl Garage is gemaakt door Sakura Games.