Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Block Color Puzzle Blast

Block Color Puzzle Blast is een eenvoudig 10x10-spelletje. Verplaats de blokken naar het 10-bij-10-bord en probeer zoveel mogelijk rijen en kolommen volledig te vullen.

Hoe speel je Block Color Puzzle Blast?

Je begint elke ronde met drie blokken. Verplaats een van deze blokken naar het bord en zet het ergens op een lege plek. Als je rijen en kolommen helemaal vol hebt gemaakt, verdwijnen ze van het bord. Zo komt er weer ruimte vrij voor nieuwe blokken. Als je een blok eenmaal op het bord hebt gelegd, kun je ze niet meer oppakken en verplaatsen.

Voor elk blokje dat je op het bord legt verschijnt er onder het bord een nieuw blok. Zorg dat je de blokken slim naast elkaar legt zodat je zo lang mogelijk door kunt spelen om meer punten te scoren. Als er geen ruimte meer over is op het bord om nieuwe blokken neer te leggen, dan verlies je de ronde.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en versleep een blokje om het te verplaatsen
  • Laat los om het blokje ergens neer te leggen

Speel meer gratis spelletjes zoals Block Color Puzzle Blast

Als je dit soort puzzelspelletje leuk vindt, dan zijn onze andere 10x10 spelletjes ook misschien wel iets voor jou. We hebben er aardig wat op onze site staan. Wil je na het spelen van deze game toch liever een ander soort puzzel proberen? Vind wat je zoekt in onze catalogus gratis online puzzelspelletjes!

Of kijk voor meer online bordspellen even op onze verzamelpagina met alle bord- en kaartspelletjes die we op onze site hebben.

Wie is de maker van Block Color Puzzle Blast?

Block Color Puzzle Blast is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Block Color Puzzle Blast voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 8 februari 2024.