Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tropical Merge

Pak je koffers en maak je klaar voor een geweldig avontuur in Tropical Merge. Er valt heel wat werk te verzetten in dit boerderijspelletje.

Je gaat samenwerken met een jonge vrouw genaamd Lisa als ze terugkeert naar haar geboorteplaats op een prachtig tropisch eiland in dit simulatiespelletje. Haar oom kan haar hulp op zijn boerderij goed gebruiken. Ga met haar mee terwijl ze alle tips en trucs gebruikt die haar grootvader haar ooit heeft geleerd om van zijn bedrijf een groot succes te maken!

Ze moet verschillende fruitbomen in de boomgaard met elkaar combineren als ze geen onkruid verwijdert of ruimte vrijmaakt voor meer planten. Er zijn ook magische amuletten die ze kan verzamelen en die haar werk een stuk gemakkelijker zullen maken.

Hoe speel je Tropical Merge?

Tropical Merge is een zakelijk spelletje waarin je een jonge vrouw genaamd Lisa helpt met het verbeteren van de boerderij van haar oom. Er staan haar heel wat taken te wachten, dus stroop je mouwen op en ga aan de slag!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om planten samen te voegen, gewassen te oogsten en meer.

Soortgelijke spelletjes

Als je een grote fan bent van tijdmanagementspelletjes, probeer dan deze leuke en uitdagende spelletjes eens!

  1. Airport Rush
  2. Charm Farm
  3. Mergest Kingdom
  4. Family Relics 

Wie is de maker?

Tropical Merge is gemaakt door Famobi.