Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

1010 Treasure Rush

1010 Treasure Rush is een Tetris-achtig spelletje met gekleurde blokken. Pak de blokken en plaats ze op het bord. Probeer de rijen en kolommen volledig te vullen om de blokken weg te spelen en zorg ervoor dat je genoeg ruimte overhoudt voor nieuwe blokken.

Hoe speel je 1010 Treasure Rush?

In elk level is het de bedoeling om de gouden blokken met kleine kroontjes erop weg te spelen. Dit doe je door meer blokken op het bord te plaatsen en de rijen en kolommen zo op te vullen dat er geen gaten vallen. Als dat lukt, dan verdwijnen alle blokken in die rij - net als in het klassieke videospelletje Tetris.

Je kunt telkens kiezen uit drie willekeurige blokken. Deze blokken verschijnen in de vakjes aan de rechterkant van het bord. Telkens als je een blok hebt gebruikt, komt er een nieuwe voor in de plaats. De blokken zijn er in verschillende vormen en maten en je kunt niet voorspellen welke blokjes je krijgt.

Als je ruimte tekort komt en geen van je drie opties meer op het bord past, moet je het level vanaf het begin opnieuw proberen.

Spelbesturing

  • Klik en sleep een blok om het op te pakken en naar het bord te verplaatsen (of tik het aan en versleep het met je vinger op touchscreen apparaten)
  • Laat los om het blok neer te zetten

Spelletjes die lijken op 1010 Treasure Rush

Vind je dit een leuk spel, kijk dan voor meer spellen die erop lijken op onze 1010 spelletjes verzamelpagina.

Wie is de maker van 1010 Treasure Rush?

1010 Treasure Rush is gemaakt door Lof Games.

Wanneer werd 1010 Treasure Rush voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 29 juni 2023.