Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Basketball King

Hoeveel shots maak jij in Basketball King? Werp de ene bal na de andere door de hoepel en scoor zoveel mogelijk punten in dit basketbal spelletje.

Dit spel is gebaseerd op Arcade Hoops en de basketbal automaten die je in speelhallen en op kermissen kunt vinden. Ga goed voor de basketbal machine staan in dit uitdagende arcadespelletje, en gooi de ballen zo snel mogelijk door de hoepels.

Hoe speel je Basketball King?

Je moet bij dit sport spelletje op hoog tempo punten scoren en het juiste aantal shots halen voordat de tijd op de klok afloopt. Zo moet je om een level uit te spelen bijvoorbeeld binnen 20 seconden 10 keer raak gooien. Lukt het je niet om genoeg ballen door het netje te werpen dan mag je het nog eens proberen. Je hebt niet veel tijd, dus blijf de ballen uit de bak pakken en schiet ze snel de basket in!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS of je VINGER om een bal te pakken en te mikken. VEEG richting de basket en LAAT LOS om de bal te gooien.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze leuke basketbal games:

  1. Shot Shot
  2. Basketball Stars 2019
  3. Street Basketball
  4. Baseball Pro

Wie is de maker van Basketball King?

Basketball King is gemaakt door 2Play.