Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Battle Cars

Maak je klaar in Battle Cars!

Stort je op een kolossaal gevecht tot de eindstreep in dit racespelletje. Scheur je tegenstanders voorbij als je zoveel mogelijk wapens en upgrades probeert te verdienen tijdens je rit naar de arena. Eenmaal daar, barst de strijd los. Gelukkig zijn je wapens volledig automatisch, zodat jij je puur op het rijden kunt concentreren. 

Je blijft in leven en gaat verder naar het volgende level als je jouw angstwekkende tegenstanders te slim af kunt zijn. Er zijn ook een heleboel munten die je kunt verdienen om in te ruilen voor nieuwe skins, verschillende voertuigen, en meer.

Hoe speel je Battle Cars?

Battle Cars is een spannend actiespelletje. Bestuur een dodelijke duinbuggy en gebruik fantastische wapens om je tegenstanders in een gevaarlijke arena aan te vallen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je voertuig te besturen.
  • GEBRUIK DE MUIS om verschillende richtingen op te rijden.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag tankspelletjes speelt, check dan ook deze geweldige titels! 

  1. Off Road Monster Trucks
  2. Clash of Armor
  3. Tank Trouble 2

Wie is de maker?

Battle Cars is gemaakt door YAD.com.