Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Battle Chess: Puzzle

Battle Chess: Puzzle is een puzzelspelletje met schaakridders. Schuif de tegels over het bord om ze samen te voegen. Zo kun je sterker stukken maken die in staat zijn alle vijandelijke pionnen te verslaan. Win in elk level van je tegenstanders in dit 3D strategiespel met schaken als thema.

Hoe speel je Battle Chess: Puzzle?

Veeg omhoog, omlaag, naar rechts of naar links om de stenen waar je pionnen en ridder op staan over het bord te schuiven. Het getal naast elke ridder geeft aan hoe sterk deze vechter is. Laat je ridders tegen zwakkere vijanden opbotsen om ze te verslaan. Je steelt dan ook meteen hun krachtpunten.

Als je heel sterke vijanden tegenkomt, schuif dan je eigen stenen tegen elkaar aan om je ridders samen te voegen. Hun punten worden ook bijeengevoegd, en het uiterlijk van je ridders verandert ook.

Pas wel op, want bij elke zet bewegen niet alleen je eigen stenen over het bord. Alle andere personages schuiven ook mee!

Naast de puntentelling doet het er in dit spel ook toe wie er tegen wie opbotst. Als twee ridders even sterk zijn, heeft de aanvallende ridder de overhand op de ridder waar tegenaan schuift. In sommige puzzels is dit voordeel de sleutel tot de overwinning...!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis of veeg op je touchscreen in de richting waarin je je ridders wilt laten lopen.
  • Ze schuiven in die richting totdat ze een hindernis raken of de rand van het bord bereiken.

Games die lijken op Battle Chess: Puzzle

Vind je dit spel leuk, probeer dan ook eens Checkers RPG: Online PvP Battle van 2Play. Dit is een damspelletje met ongeveer dezelfde stijl. Was je eerder op zoek naar het echte schaken, dan kun je terecht op onze pagina voor schaakspellen.

Wie is de maker van Battle Chess: Puzzle?

Battle Chess: Puzzle is gemaakt door DAPALAB.

Wanneer werd Battle Chess: Puzzle voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 19 juni 2023.